Главная » 2009 » Декабрь » 22 » Кримська міліція виявила у міністра туризму липовий диплом
13:44
Кримська міліція виявила у міністра туризму липовий диплом

Депутат Верховної Ради АР Крим Андрій Сумцов при призначенні на посаду міністра курортів і туризму Ради міністрів АР Крим надав свідомо неправдиві відомості щодо наявності у нього вищої освіти (диплом магістра права КВ № 27935296, виданий КНУ в 2006 році). Про це повідомила прес-служба МВС в Криму.

"Виявилось, що в єдиній інформаційній базі даних Міністерства освіти і науки України не міститься відомості про диплом магістра, виготовлений в 2006 році на ім’я Сумцова (Жидік) Андрія Анатолійовича, а диплом КВ № 27935296 є дипломом бакалавра і виданий Львівським Національним університетом ім. Івана Франка на ім’я громадянина Климчука Віталія Анатолійовича", - йде мова в повідомленні МВС.

Даний випадок призначення міністром в Раді міністрів АР Крим громадянина з незавершеною середньою освітою, говориться в повідомленні МВС, не може залишитися без відповідного правового і суспільного реагування.

"Після такої ганьби Рада міністрів Криму і особисто його голова повинні піти у відставку, а Верховна Рада АРК зобов’язана зібратися на позачергове засідання і усунути міністра-самозванця з незаконно займаної ним посади", - повідомляє МВС.

Матеріали щодо причетності до даної афери деяких посадовців Київського Національного університету ім. Т.Г.Шевченка направлені до ГУМВС України в м. Києві для відповідного реагування.

Проводиться розслідування.

Нагадаємо, в січні 2009 року голова Ради міністрів автономії Віктор Плакида не виключав, що новим міністром курортів і туризму АРК стане кримський депутат від фракції "Блок Наталії Вітренко "Народна опозиція" Андрій Сумцов.

12 січня 2009 року було підписано розпорядження про звільнення з посади міністра курортів і туризму АРК Володимира Савельєва. А "Блок Наталії Вітренко "Народна опозиція" запропонував на вакантну посаду міністра депутата своєї фракції Сумцова. Раніше він був директором Центрального ринку в Дніпропетровську.

Кандидатура Андрія Сумцова цікава тим, що в його біографії значиться, що він в 2003-2004 роках працював директором готелю в м. Любомилі, з 2004 року - директором ВАТ "Дніпропетровський центральний ринок", а з 2007 року - безробітний. При цьому Сумцов має всього на всього середню освіту, що, згідно статті 4 Закони "Про держслужбу", повинно стати перешкодою для призначення на такий високий державний пост.

Категория: Україна | Просмотров: 526 | Добавил: foto-uzh | Теги: Міністр курортів і туризму Ради мін, диплом, Україна, Кримська міліція | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]