Главная » 2009 » Декабрь » 22 » Віталій Кличко розпочав перемовини з Валуєвим
11:08
Віталій Кличко розпочав перемовини з Валуєвим
Чемпіон світу з боксу за версією WBC у надважкій вазі Віталій Кличко розповів, що найкращий суперник зараз для нього - росіянин Микола Валуєв.

"Мені цікаво буде зустрітися і з володарем титулу за версією WBA Хеєм, і, як не дивно, з екс-володарем поясу WBA Валуєвим. Думаю, обидва поєдинки шанувальники боксу чекають із нетерпінням. Я готовий зустрічатися як з одним, так і з іншим. Питання тільки в домовленостях.

Британський боксер повинен спочатку провести обов'язковий захист проти Джона Руїса. А ось Валуєв зараз вільний... Тому зустріч з ним куди більш вірогідна. І я вже зробив пропозицію Миколі. Він знає мою зацікавленість. Пообіцяв зв'язатися зі своїми промоутерами і уточнити, яку відповідь вони дадуть. Сам Микола мало що вирішує. Останнє слово залишається за промоутерами, горезвісними Доном Кінгом і Вілфрідом Зауерландом.

Я даю Валуєву шанс знову боксувати за звання чемпіона світу. Тим більше він давно заявляє, що Кличко бігає від нього... А скористається він ним чи ні - це вже рішення Валуєва і його команди", - розповів Кличко.

Категория: Закарпаття | Просмотров: 529 | Добавил: foto-uzh | Теги: wbc, wba, Віталій Кличко, Хей, валуєв, спорт, Кличко, Бокс | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]