Главная » 2009 » Декабрь » 7 » БК "Ужгород" виграв у тернопільського "УНІТЕХу"
10:49
БК "Ужгород" виграв у тернопільського "УНІТЕХу"

Команда БК "Ужгород" посіла третє місце в турнірній таблиці першої ліги чемпіонату України з баскетболу.Про це "PRESS-КАРПАТ" повідомили в прес-службі Закарпатської Федерації баскетболу та стрітболу.

Перші турнірні очки ужгородці записали на свій рахунок у виїзних іграх проти тернопільського "УНІТЕХу" 5-6 грудня. Після домашньої поразки від чернівецької "СТРИБА" нашим хлопцям необхідно було реабілітувати себе не тільки перед уболівальниками, але й перед собою, тому на виїзну гру ужгородські баскетболісти були налаштовані серйозно. Але все пройшло не так гладко...

Ігри в першій лізі проводяться по дві за тур. Першу гру наші спортсмени грали з дороги і, не дивлячись на це, вели в рахунку до третьої чверті. Третя чверть виявилася не дуже вдалою для наших гравців. Поступившись у цій чверті майже тридцять очок, ужгородці знайшли в собі сили зібратися і дати бій, але, як виявилося, пізно, і дала про себе знати втома з дороги. В результаті першу гру наші хлопці програли з рахунком 58:80.

На другий день, змінивши тактику і набравшись сил, ужгородці влаштували справжній баскетбол. Не допомогли тернополянам і рідні стіни. Перевагу у всіх чотирьох чвертях продемонстрували ужгородці і в результаті перемогли з рахунком 72:58. Видовищну гру показали тернополянам нападники Ігор Адріянов і граючий тренер Олександр Зубковський. Кращим гравцем гри був визнаний Ігор Адріянов, який у результаті накидав "УНІТЕХу" 30 очок. Його слем-данк тернопільські баскетболісти і глядачі запам'ятають надовго, бо він вразив навіть суддів.

Команда обласного центру Закарпаття посіла третє місце в турнірній таблиці. І нарзі БК "Ужгород" готується до матчу-відповіді проти "УНІТЕХу" (Тернопіль), який відбудеться в спорткомплексі "Юність" 12-13 грудня.

Категория: Закарпаття | Просмотров: 666 | Добавил: foto-uzh | Теги: Закарпаття, чемпіонат, БК Ужгород, баскетбол | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]