Главная » 2009 » Октябрь » 23
Арсеній ЯценюкНа персональному сайті Арсенія Яценюка оприлюднено його передвиборчу програму як кандидата на пост Президента України. Вона має назву «НОВИЙ КУРС».Нагадаємо, 23 жовтня політик був зареєстрований кандидатом у Президенти України.

У програмі Арсенія Яценюка підкреслюється, що Україні конче потрібен Новий Курс – курс модернізації та розвитку, адже останні десятиліття в нас панує процес деградації країни, інститутів держави та самого життя громадян. «Ми дійшли до межі. Це необхідно рішуче зупинити. Вся діяльність державного апарату, уряду, місцевої та регіональної влади має бути підпорядкована цілям загальної та інтенсивної модернізації нашої країни. Це завдання для всіх нас – громадян України. Альтернативи модернізації не існує», – йдеться в програмі.
Категория: вибори 201023.10.2009| | Комментарии (0)

р.Тиса29 жовтня 2009 року о 10 годині в приміщенні Закарпатського обласного виробничого управління по меліорації і водному господарству в рамках Проекту Програми Добросусідства Угорщина-Словаччина-Україна "Розвиток Берегівської транскордонної польдерної системи в басейні р. Тиса" відбудеться Проміжний семінар з метою ознайомлення партнерів і зацікавлених Сторін з прогресом проекту і результатами, досягнутими за перший рік його реалізації.
Місце проведення семінару: м. Ужгород, Слов`янська набережна, 5, конференц-зал Закарпатського облводгоспу.
Запрошуємо всіх бажаючих.
Категория: соціо23.10.2009| | Комментарии (0)

Бедь В.В.Днями до Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія прибула з благословення єпископа Філадельфійського та Східно-Пенсильванського Тихона, ректора Свято-Тихонівської Духовної семінарії, делегація з Американської Православної Автокефальної Церкви (США) у складі: архімандрита Григорія (Вендт), благочинного Свято-Покровського чоловічого монастиря у м. Вівервель, штат північна Кароліна; отця Реймонда Мартіна Бравна, економа Філадельфійської та Східно-Пенсильванської єпархії, викладача Свято-Тихонівської православної богословської семінарії та ієромонаха Миколая (Терент). Делегацію, з благословення Блаженійшого Володимира, Митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля Української Православної Церкви, прийняв ректор, професор, протоієрей Віктор Бедь.
Категория: Ужгород23.10.2009| | Комментарии (0)

кошкаДвоє людей: 31-річна мати та 8-річна донька, мешканці с. Туриця, що на Перечинщині, перебувають під наглядом лікарів районної лікарні через укуси хворої на сказ домашньої кицьки.
Як стало відомо, 18-го жовтня з невідомих причин домашня тварина накинулася на господиню та її 8-річну доньку. Через укуси жінка звернулася до лікарів, як і в сою чергу окрім обробки ран одразу ж призначили потерпілим профілактичну вакцинацію від сказу. Наступного дня тварина загинула, її тіло було передано в обласну ветеринарну лабораторію для проведення аналізів. 21 жовтня попередній діагноз захворювання тварини на сказ підтвердився.
Тіло тварини спалили, а в дворогосподарствах населеного пункту проведено ветеринарні заходи.
Категория: Закарпаття23.10.2009| | Комментарии (0)

манякОстаннім часом у засобах масової інформації, в тому числі й центральних, з'явилася інформація про те, що в місті Хуст якийсь молодик нападає на жінок, гвалтує їх і калічить. А міліція буцімто не реагує на ці злочини, бо мати підозрюваного, відома в місті заможна особа, "всіх купила"... Що з цього всього правда, а що звичайнісінькі домисли та перебільшення?
Категория: кримінал23.10.2009| | Комментарии (1)

Роберт БровдіОбщественная организация «Фронт перемен» приняла непосредственное участие в организации и проведении этапа Кубка Украины по мотокроссу. Очередной этап Кубка Украины прошел в г. Хуст 11.10.2009. В Закарпатской области город Хуст заслуженно пользуется славой столицы мотокросса.Этот вид спорта славен своими традициями, спортивными достижениями и целыми династиями спортсменов. Отдавая дань уважения спортивным свершениям, руководитель Областного отделения организации «Фронт перемен» Роберт Йосипович Бровди, открывая официальную часть соревнований, вручил ценные подарки, как ветеранам закарпатского мотокросса, так и самым юным участникам. На правах организатора Роберт Бровди дал торжественный старт первому этапу.

Категория: Закарпаття23.10.2009| | Комментарии (0)