Главная » 2009 » Октябрь » 22

Верховная радаВерховная Рада Украины приняла закон №4707 "О внесении изменений в закон Украины "О государственном бюджете Украины на 2009 г." В частности, депутаты исключили поправки 20 и 21 - относительно вопросов регуляторной политики, оплаты коммунальных услуг и участия в международных миротворческих операциях.

Категория: політика22.10.2009| | Комментарии (0)

Арсеній ЯценюкМи дійшли до межі. Претендент на посаду Президента України зобов'язаний змістовно відповісти на питання: «Як врятувати країну?» Моя політична платформа дає відповідь на це головне й принципове питання.

Останні десятиліття в нас панує процес деградації країни, інститутів держави та самого життя громадян. Це необхідно рішуче зупинити. Україні конче потрібен Новий Курс – курс модернізації та розвитку. Вся діяльність державного апарату, уряду, місцевої та регіональної влади має бути підпорядкована цілям загальної та інтенсивної модернізації нашої країни. Це завдання для всіх нас – громадян України. Альтернативи модернізації не існує.

Категория: вибори 201022.10.2009| | Комментарии (0)

Віктор ЛущакТрадиційний турнір з футболу  “Золота осінь” серед дитячих  команд Ужгородського  району пройшов у  четвер, 22 жовтня на полях сіл Тарнівці і Сторожниця. Підтримав  юних футболістів  Ужгородський районний осередок ВГО “ФРОНТ ЗМІН”. Боротьба команд, закручені паси, відчайдушність гравців були настільки видовищними, що дитячий турнір за рівнем гри легко міг би дати фори професійним командам. Тренери ДЮСШ та активісти “ФРОНТУ ЗМІН” не приховують, що саме в молодому поколінні вбачають перспективу закарпатського футболу. Тому роблять все можливе, аби вчасно розгледіти, допомогти і підтримати майбутніх професіоналів. 

За словами  голови Ужгородського районного  осередку ГО “Фронт змін” Віктора Лущака, один із напрямів діяльності громадської організації, яка розгортає свою роботу на Ужгородщині, – залучення молоді до активних дій, пропаганда здорового способу життя, розвиток спорту.  А тому із задоволенням прийняли рішення посприяти в організації турніру, що об’єднав юних спортсменів семи футбольних клубів району.

Категория: Ужгород22.10.2009| | Комментарии (0)

- Проверьте мою декларацию о доходах, - сказал Яценюк журналистам, добавив, что ему незачем было собирать с миру по нитке деньги на залог, поскольку он человек не бедный и все свои доходы добросовестно декларирует с тех пор, как впервые пришел на государственную службу.

- А вот предвыборную кампанию, естественно, буду проводить за собранные средства, - отметил Яценюк. - Деньги жертвуют многие… Самый маленький взнос, от крестьянина, - 10 гривен, самый большой - миллион. Все фамилии и названия компаний-спонсоров - на сайте «Фронта перемен», я этим занимаюсь уже 9 месяцев.


Категория: вибори 201022.10.2009| | Комментарии (0)

Народный депутат Геннадий Москаль обратился к Премьер-министру Юлии Тимошенко с просьбой провести служебную проверку организации поездки делегации чиновников Верховной Рады и Совета Министров АР Крым, а также членов их семей, за счет бюджета АРК на международную туристическую биржу "WTM-2009" в Лондон. Поездка запланирована на 9-12 ноября.

Категория: Україна22.10.2009| | Комментарии (0)

Сьогодні, 22 жовтня, близько першої години ночі в міжнародному пункті пропуску "Дякове" на українсько-румунському кордоні під час прикордонно-митного контролю прикордонним нарядом з огляду транспортних засобів Мукачівського прикордонного загону та інспектором митної служби при виїзді з України у 33-річної громадянки Румунії в легковому автомобілі марки "Мерседес" під час здійснення огляду особистих речей та транспортного засобу в конструктивних порожнинах днища автомобіля було виявлено приховані 150 пачок сигарет марки "JING-LING" вітчизняного виробництва на суму 675 грн.
Як повідомив "PRESS-КАРПАТ" прес-секретар начальника Мукачівського прикордонного загону майор Едуард Стеблюк, доступ до сигарет став можливим  після часткового зняття захисного щитка днища автомобіля.
Категория: кримінал22.10.2009| | Комментарии (0)

Один из читателей UA-Reporter.com сообщил в комментарии к новости про подельника мэра Ужгорода главврача роддома Владимира Симулика, что наткнувшись на материал ClipNews.info размещенный на РСС-ленте портала МЕТА - "Главный врач Ужгородского роддома попался на взятке в 500 у. е." ... - НЕ НАШЕЛ ЕГО НА САЙТЕ!
21 октября 2009 г.| ClipNews.info
Главный врач Ужгородского роддома попался на взятке в 500 у.е...
Категория: Ужгород22.10.2009| | Комментарии (0)

Останнім часом у засобах масової інформації, в тому числі й центральних, з'явилася інформація про те, що в місті Хуст якийсь молодик нападає на жінок, гвалтує їх і калічить. А міліція буцімто не реагує на ці злочини, бо мати підозрюваного, відома в місті заможна особа, "всіх купила"... Що з цього всього правда, а що звичайнісінькі домисли та перебільшення?
Категория: кримінал22.10.2009| | Комментарии (0)

Стан підготовки закарпатських спортсменів до Олімпійських Ігор у Ванкувері - це питання було головним у порядку денному засідання Виконкому Закарпатського відділення НОК України.
Як повідомили "PRESS-КАРПАТ" у НОК України, про готовність олімпійців краю до найпрестижніших зимових стартів чотириріччя звітував голова обласного відділення Іван Риляк. Зокрема, він повідомив, що з 10 закарпатців-кандидатів до олімпійської збірної України 6 уже здобули омріяні ліцензії. А для лідера української команди з фрістайлу (акробатика) Станіслава Кравчука, який теж вже забронював собі квиток до Ігор у Ванкувері, за підтримки місцевого відділення НОК були організовані тренувальні збори на берегівській НТБ "Закарпаття".
Категория: спорт22.10.2009| | Комментарии (0)


Спеціалісти Державної екологічної інспекції в Закарпатській області спільно з працівниками Ужгородської міжрайонної прокуратури при здійсненні в липні поточного року позапланового заходу державного контролю за діяльністю деревообробного цеху ПП “Самвіл” (с.Кам’яниця, Ужгородський район) виявили факт засмічення земельних ресурсів відходами деревообробки (тирсою).

Як повідомили PRESS-КАРПАТ в Державній екологічній інспекції в Закарпатській області, розрахована сума завданої довкіллю шкоди діями посадових осіб ПП “Самвіл” становила 1348,821 тис.грн. Матеріали перевірки були передані інспекцією до прокуратури.

За фактом засмічення земельних ресурсів Закарпатською міжрайонною природоохоронною прокуратурою порушено кримінальну справу відносно посадових осіб ПП “Самвіл”.
Категория: кримінал22.10.2009| | Комментарии (0)

МВФМеждународный валютный фонд (МВФ) выделяет средства центральному банку страны, поэтому обвинения украинской оппозиции в адрес фонда в якобы финансировании им деятельности премьер-министра Юлии Тимошенко как кандидата в президенты не соответствуют действительности.
Категория: вибори 201021.10.2009| | Комментарии (0)