Главная » 2009 » Октябрь » 25
Международный валютный фонд (МВФ) ожидает консолидированной поддержки пакета антикризисных мер от Президента, правительства и Национального банка Украины.

Об этом говорится в заявлении миссии МВФ, распространенном в воскресенье, 25 октября, по итогам работы миссии МВФ в Киеве в октябре-2009.

Категория: економіка25.10.2009| | Комментарии (0)

foto Русский крымПохоже, накануне президентских выборов, российские политтехнологи начали активно работать в Крыму. Чем это может закончится, остается только догадываться.
Категория: політика25.10.2009| | Комментарии (0)


Михаил МельничукСекретарь политсовета Социалистической партии Украины по вопросам организационно-партийной, кадровой работы и финансовой деятельности партии Михаил Мельничук скончался в воскресенье во время работы съезда партии.

Как сообщается, народный депутат Верховной Рады Мельничук был в президиуме съезда, когда ему стало плохо.

Депутаты вызвали бригаду скорой помощи, однако врачам не удалось его спасти. Ранее сегодня в Киеве начал работу ІІ-й этап XV съезда Социалистической партии Украины.

По материалам: УНИАН, Интерфакс-Украина

Категория: Україна25.10.2009| | Комментарии (0)

Галина Поважук разом із призеркою Всеукраїнських змагань з фрістайлу Ганною-Марією ФедоричкоПривидів для розмови із Галиною Поважук, директрисою Берегівської ЗОШ №2 (навчання в якій, як відомо, здійснюється російською мовою), насправді було кілька. Якщо ж, звісно, вважати за необхідне обов'язково мати привід для спілкування з хорошою людиною (на цьому місці так і хочеться поставити "смайлик"). Берегівчанам добре відома епопея з будівлею цієї школи, в якій колись навчалося до тисячі учнів, а наразі вона вже кілька років стоїть порожньою.

Категория: соціо25.10.2009| | Комментарии (0)

Плач ЄреміїУ понеділок, 26 жовтня, легендарний музичний гурт "Плач Єремії" вперше дасть концерт в Ужгороді

"Плач Єремії" та лідер гурту Тарас Чубай  в супроводі струнного оркестру Закарпатської обласної філармонії дадуть концерт в Закарпатському обласному українському музично-драматичному театрі.

Початок: 19:00 к.ч.


Категория: Ужгород25.10.2009| | Комментарии (0)

Конституційний Суд визнав неконституційними шість положень Закону «Про вибори Президента України», прийнятого Верховною Радою 21 серпня цього року. Як вплине на перебіг президентської кампанії рішення Суду?

Олександр Барабаш, фахівець з виборчого права:

ПОЗА РОЗГЛЯДОМ КС ЗАЛИШИЛИСЯ ТРИ ІСТОТНІ ПОЛОЖЕННЯ

Олександр БарабашРішення КС врятувало кілька положень, які очевидно суперечать Конституції і пов’язані передусім з можливостями судового захисту прав громадян і суб’єктів виборчого процесу. Наприклад, право на оскарження результатів. Це дуже суттєвий момент, бо тепер, як і раніше, можна оскаржувати результати підрахунку голосів і результати встановлених підсумків голосування в межах територіально-виборчого округу як у судах першої інстанції, так і в ЦВК. І взагалі в ЦВК можна оскаржувати все...

Категория: вибори 201025.10.2009| | Комментарии (0)