Главная » 2009 » Октябрь » 07
Чем народные депутаты занимаются во время заседания?

Работа народного депутата так же необходима, как, например, пекаря или уборщика. Если простые уборщицы не будут мыть полы и подметать улицы и скверы, то в скором времени мы утонем в горе мусора. А если пекарь на заре не выйдет на работу - мы просто останемся с маслом и колбасой, но без хлеба. И народные депутаты в том числе. Но, почему-то если без работы доктора, пожарного или милиционера обычная жизнь превратится в бардак, то безделье нардепа никак особо не сказывается на жизни обычной уборщицы или пекаря. Разве что они оплачивают из своего кармана, чтобы депутаты на своем рабочем месте имели возможность читать, писать смс, дарить друг другу подарки, целоваться, драться… и поспать.

Категория: політика07.10.2009| | Комментарии (0)

 У четвер, 8 жовтня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, головною темою обговорення кого стане відкриття у Тячеві гуртожитку для проживання 25 молодих людей з легкою та середньою фізичною та/або інтелектуальною недостатністю із Вільшанського дитячого будинку-інтернату на Закарпатті. Такий заклад стане в Україні першим.
Детальніше про заклад та про проект "Парасолька", у рамках якого і було підготовано спеціалізовану будівлю, розкажуть:
Наталія Кабацій, директор Благодійної Організації "Комітет медичної допомоги в Закарпатті";
Леся Левко, перекладач, координатор проекту;
Богдан Кикина, директор Вільшанського дитячого будинку-інтернату;
Оксана Лукач, заступник директора Вільшанського дитячого будинку-інтернату, завідуюча молодіжним відділенням "Парасолька";
Штайнер Аннамарі, представник швейцарської асоціації "Парасолька"
Проект "Парасолька" був створений швейцарською асоціацією "Парасолька" під патронатом Мережі Швейцарія – Закарпаття/Україна (NeSTU) у тісній співпраці з місцевою недержавною організацією Комітет Медичної Допомоги на Закарпатті (CAMZ).
Категория: Закарпаття07.10.2009| | Комментарии (0)

Ліси Карпат – унікальний дар природи. Учені вважають, що своєю самобутністю та екологічною значимістю вони навіть перевершують екологічний швейцарський імідж. У розмаїтих зеленогір'ях Закарпаття, неначе великодня писанка, пишається і щедра природа Перечинщини з її красою: вишиваними горами і видолинками, флорою та фауною, реліктами та ендеміками в Ужансько-Турянській окрузі, щедро оперезаній листяними та хвойними породами рослинного світу від Темника та Маковиці аж до полонини Рівної. Ці найбільші багатства – гордість тутешніх краян безперестанно пов’язані з їх долею та статками. Тому й вимагають дбайливого ставлення до себе, посиленої турботи про раціональне використання, охорону й примноження. Особливо сьогодні, в умовах економічної скрути, коли природні ресурси зазнають посиленої, а подеколи і варварської, експлуатації з боку людини. Так вважає і директор державного підприємства «Перечинський лісгосп» Василь Анталовський.

Категория: Закарпаття07.10.2009| | Комментарии (0)

Украинская народная партия намерена выдвинуть кандидатом на пост главы государства своего лидера Юрия Костенко.
Категория: вибори 201007.10.2009| | Комментарии (0)

foto Vona«Київ обвішаний новими біг-бордами: «Вона – це Україна». Якщо людина вважає, що вона – це Україна, то це – майже хвороба!» – повідомила сьогодні, 7 жовтня, у коментарі ZAXID.NET народний депутат України від фракції Партії регіонів Ганна Герман.

Категория: вибори 201007.10.2009| | Комментарии (0)

Територіальним управлінням Держгірпромнагляду по Закарпатській області проведено перевірки водопровідно-каналізаційних підприємств стосовно дотримання ними вимог нормативно-правових актів з охорони праці при виконанні газонебезпечних робіт в каналізаційних колодязях.

Категория: Закарпаття07.10.2009| | Комментарии (0)

дети24 сентября 2009 года в Ужгородском роддоме родилась первая за этот год тройня в Закарпатской области. У счастливых супругов из Виноградовского района трое деток родились после 11 лет семейной жизни, методом искусственного оплодотворения!
Этого счастья супруги Федор и Валентина Тереки ждали более десяти лет. И вот когда им стукнуло по 32 года после 11-ти лет совместной жизни, счастье им улыбнулось втройне. За все это время жене ни разу не получалось забеременеть.

Категория: політика07.10.2009| | Комментарии (0)

За останні століття велика частка українців підзабула свої національні традиції. Винятково з кращого боку постає Західна Україна, де у віддалених куточках, не підвладних цивілізації, зберігають та шанують народні обряди. Шанують традиції предків і на Закарпатті, де поєднані традиції різних народів. В неділю, 4 жовтня, у Вишкові святкували традиційне угорське національне свято винограду під екзотичною назву сюреті-бал.

Категория: Закарпаття07.10.2009| | Комментарии (0)

Всі вісімнадцять років відновленої  державності  на етнічній  Українській землі  спостерігається  парадоксальна ситуація. Внутрішня орда (п’ята колона), за потужної підтримки північно-східного сусіда України, веде наступ на все українське, а саме: докладаються серйозні зусилля щоб призупинити процес відновлення історичної пам’яті (мови, культури, історії) і відродження української нації. Цей  антиукраїнський демарш  складається з багатьох чинників. Три чинники є найбільш небезпечними – мовний, історичний і чинник державного устрою.

Категория: Україна07.10.2009| | Комментарии (0)

петонВладелец тигрового питона - ужгородец Сергей Гаевой. Длина тела змеи достигает 5 метров 75 сантиметров. И весит 90 килограммов. 15 лет ухаживает за своим, не совсем домашним животным...
Ааннушка, так называет ласково своего питомца владелец тигрового питона, ужгородец Сергей Гаевой.
Длина тела змеи достигает 5 метров 75 сантиметров. И весит 90 килограммов. 15 лет ухаживает за своим, не совсем домашним, животным ужгородец, известный фотохудожник и кинооператор Сергей Гаевой, который также снял несколько документальных фильмов о способе жизни тигрового питона. Судьба Ааннушки уникальна тем, что она сыграла роль во многих документальных фильмах.
Категория: Ужгород07.10.2009| | Комментарии (0)