Главная » 2009 » Октябрь » 19
foto 39Блок Юлии Тимошенко просит Генеральную прокуратуру Украины проверить заявление народного депутата Украины Григория Омельченко пятилетней давности о том, что лидер Партии регионов Виктор Янукович, еще находясь в Енакиево, якобы “организовал группу преступников, которые жестоко избили и изнасиловали женщину”.
Категория: вибори 201019.10.2009| | Комментарии (0)

foto33,9% украинцев готовы поддержать лидера Партии регионов Виктора ЯНУКОВИЧА на выборах Президента Украины. Как передает корреспондент УНИАН, об этом свидетельствуют результаты проведенного Украинским институтом социальных исследований им. Александра Яременко и центром “Социальный мониторинг” социологического исследования, презентованные сегодня на пресс-конференции.

Категория: вибори 201019.10.2009| | Комментарии (0)

гривніФальшивки он печатал на многофункциональном принтере у себя дома.
В милицию поступило сообщение от директора общеобразовательной школы города Червоноград (Львовская область).
Женщина заявила, что заведующая столовой ей сообщила, будто ученик школы пытался рассчитаться с ней фальшивой купюрой номиналом 20 гривен, пишет Главред.
Этим "фальшивомонетчиком" оказался Андрей О., 1994 года рождения, ученик 9 класса. У парня были изъяты 3 банкноты с явными признаками подделки номиналом по 20 гривен каждая.
Оказалось, что эти купюры изготовил Роман Ф., 1995 года рождения, ученик 8 класса этой же школы.
Фальшивки он печатал на многофункциональном принтере у себя дома.
Категория: кримінал19.10.2009| | Комментарии (0)

курінняТема тютюнопаління, настільки стара, як світ і сам тютюн. Звідси і відомий вислів Марка Твена "Спочатку Бог створив чоловіка. Потім створив жінку. Потім Богу стало шкода чоловіка, і він дав йому тютюн".

Тютюнопаління один із найбезглуздіших видів залежності. Медичне визначення його звучить так – "Психічні та поведінкові розлади внаслідок вживання тютюну". Людина, затягуючись черговою порцією нікотину, вигадує безліч мотивацій для чого це їй потрібно. Водночас, вона знає не менше причин, які говорять про безглуздість цього заняття, навіть про його шкідливість.
Категория: здоров’я19.10.2009| | Комментарии (1)

В.БерезнийСьогодні, 19 жовтня, у селищі Великий Березний Закарпатської області проходять урочисті заходи з нагоди 65-ї річниці визволення селища Великий Березний від німецько-фашистських загарбників.

Початок об 11.00.

Місце проведення — малий зал Великоберезнянської районної ради.
Категория: Закарпаття19.10.2009| | Комментарии (2)

градусВсе про глобальне потепління та його наслідки можна довідатися сьогодні в Ужгороді: тут стартував інформаційний тур "Клімат змінюється! Час діяти разом!", організований Всесвітнім фондом природи WWF та Дніпродзержинською громадською екологічною організацією "Голос природи".
У програмі акції - виставка , яка розповідає про альтернативні джерела енергії, можливості кожного з нас протистояти глобальному потеплінню в побуті і т.д. Долучившись до акції, можна отримати "екологічний" приз - енергоефективну лампочку. Інформаційний тур "Клімат змінюється! Час діяти разом!" є частиною європейського туру WWF, що проводиться в Угорщині, Румунії, Болгарії, Сербії та Україні.
Стартувавши в неділю в Ужгороді, акція буде продовжена сьогодні у Львові, далі - Тернопіль, Рівне, Київ, Дніпродзержинськ...
Фінішує тур 26 жовтня в Одесі.
Категория: Закарпаття19.10.2009| | Комментарии (0)

Лідер Громадської ініціативи «ФРОНТ ЗМІН» Арсеній Яценюк вважає, що ліберальна модель суспільства не виправдала себе і багато в чому стала причиною світової кризи. На переконання політика, в Україні має бути створено суспільство соціальної справедливості. Про це він сказав в неділю на народному віче в Оболонському районі Києва.
Він підкреслив, що функції держави полягає у тому, щоб забезпечити соціальну справедливість, виконання законів і правопорядок і достойне життя громадян. «Ми повинні відмовитися від так званих ліберальних міфів. За 18 років ми все віддали в руки «так званого» ринку. І запровадили в Україні те, що я називаю не демократичною моделлю управління, а демократичним хаосом».
Категория: вибори 201019.10.2009| | Комментарии (0)