Главная » 2009 » Октябрь » 23 » Ужгородська Українська Богословська академія прийняла делегацію Американської Православної Автокефальної Церкви
10:42
Ужгородська Українська Богословська академія прийняла делегацію Американської Православної Автокефальної Церкви
Бедь В.В.Днями до Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія прибула з благословення єпископа Філадельфійського та Східно-Пенсильванського Тихона, ректора Свято-Тихонівської Духовної семінарії, делегація з Американської Православної Автокефальної Церкви (США) у складі: архімандрита Григорія (Вендт), благочинного Свято-Покровського чоловічого монастиря у м. Вівервель, штат північна Кароліна; отця Реймонда Мартіна Бравна, економа Філадельфійської та Східно-Пенсильванської єпархії, викладача Свято-Тихонівської православної богословської семінарії та ієромонаха Миколая (Терент). Делегацію, з благословення Блаженійшого Володимира, Митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля Української Православної Церкви, прийняв ректор, професор, протоієрей Віктор Бедь.
Як повідомили "PRESS-КАРПАТ" у прес-службі УУБА, на зустрічі обговорювались питання про налагодження міжнародного співробітництва у галузі науково-дослідницької діяльності, модернізації навчально-виховного процесу, управління вищою освітою Болонського процесу в умовах створення єдиного європейського освітнього простору.
Участь в обговорені взяв також доцент Сергій Урста, проректор з навчальної та виховної роботи (інспектор) академії та проректор з міжвузівських та міжнародних зв’язків Карпатського університету імені Августина Волошина Арпад Драшковці. Це не перше відвідування Ужгородської української богословської академії делегацією американського духовенства для налагодження внутрішніх і зовнішніх взаємозв'язків.
На завершення зустрічі ректор УУБА професор, протоієрей Віктор Бедь подарував вельмишановним гостям ікони преподобного Мойсея Угрина, який був родом із Закарпаття, а мощі його знаходяться у Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі. 
Категория: Ужгород | Просмотров: 631 | Добавил: foto-uzh | Теги: Ужгород.делегацыя, Бедь, УУБА | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]