Главная » 2009 » Октябрь » 20
Российская певица Кристина Орбакайте и ее экс-супруг, бизнесмен Руслан Байсаров подписали мировое соглашение по делу о месте проживании их сына Дени.
"В соответствии с соглашением, подписанным между Кристиной Орбакайте и Русланом Байсаровым, ребенок вправе выбирать, с кем из родителей ему жить", - объявила во вторник судья Верховного суда Чечни.
Категория: скандал20.10.2009| | Комментарии (0)

старт19 жовтня офіційно розпочалася кампанія з виборів президента України.
Відповідно до Календарного плану основних організаційних заходів з підготовки та проведення виборів Президента України, оприлюдненого Центральною виборчою комісією, перший день строку виборчого процесу – 19 жовтня 2009 року.
Висування кандидатів на пост Президента України розпочнеться 20 жовтня і завершиться 6 листопада 2009 року. Відповідно до календарного плану, висувати кандидатів мають право політичні партії, виборчі блоки політичних партій, громадяни України шляхом самовисування.
Кандидати у президенти мають подати документи для реєстрації до Центральної виборчої комісії до 9 листопада включно.
Категория: вибори 201020.10.2009| | Комментарии (0)

терновоУ неділю, 18 жовтня 2009 року жителі села Терново, що на Тячівщині, святкували 605 річницю села. Терново, яке розташоване на лівому березі річки Тересва, - одне з найбільших сіл Закарпаття і за кількістю населення (близько 9 тисяч), і за територією. Тут у злагоді й взаєморозумінні проживають представники більше 30-ти національностей - чудові й працьовиті люди, серед яких немало талановитих народних умільців. У селі на початку 50-х років минулого століття сільською громадою, без допомоги держави, вперше на Закарпатті була побудована електростанція. Ріка Тересва, вирвавшись із гірських долин, має в селі немалий гідроенергетичний потенціал. Пам'яткою природи оточуючих гір є унікальний водоспад.
У селі є краєзнавчий-музей, одна загальноосвітня школа І-Ш ступенів та дві І-ІІ ступенів, три дитячі садочки, лікарська амбулаторія, два ФАПи й клуби, сільська бібліотека.
    
Категория: Закарпаття20.10.2009| | Комментарии (0)

рудникБерегівська міжрайонна прокуратура  порушила кримінальну  справу проти службових осіб ТОВ «Закарпатполіметали» за ознаками злочинів (ст. 382 ч.1 КК України, умисне невиконання службовою особою вироку, рішення, ухвали, постанови суду, що набрали законної сили, або перешкоджання їх виконанню).
Про це повідомив  розпорядник майна ТОВ «Закарпатполіметали», арбітражний керуючий Володимир Гуртовий. За його словами, ще 10 липня суддя Господарського суду Закарпатської області у справі про банкрутство ТОВ «Закарпатполіметали» виніс ухвалу, зобов’язати керівництво рудника надати на розгляд кредиторів та розпоряднику майна інформацію про фінансово-господарський стан підприємства, ліценції та дозволи, земельні ділянки, які є у його користуванні тощо, проте відповіді досі не надійшло. Директор підприємства Василь Василинець не з’явився на жодні із 8 проведених зборів кредиторів.
Категория: кримінал20.10.2009| | Комментарии (0)

гранатыПіротехніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ МНС знешкодили дві гранати РГ-42 часів Другої світової війни.
Як повідомили PRESS-КАРПАТ в Центрі пропаганди ГУ МНС в Закарпатській області, вибухонебезпечні предмети на даху будинку по вулиці Капушанській, що в обласному центрі Закарпаття, виявила бригада будівельників під час проведення ремонтних робіт.
Небезпечні знахідки вилучено та знешкоджено на військовому полігоні, що розташований поблизу одного з сіл Ужгородського району.
Категория: Ужгород20.10.2009| | Комментарии (0)

Російський олігарх Борис Березовський підозрює, що його намагаються прив'язати до скандалу навколо розбещення дітей в Україні люди з ФСБ і Юлія Тимошенко.
Категория: політика20.10.2009| | Комментарии (0)

Ліка РоманМинулого тижня Міс Україна відвідала чотири сумські школи і виступила в ТЮГу, закликаючи юнаків і дівчат зберігати невинність.
Незайманість - не порок, а гідність, вважає Ліка. Вона переконана, що саме "чистота" допомогла їй два роки тому виграти конкурс "Міс Україна". В інтерв'ю "Данкор" Ліка Роман розповіла, чому приїхала до Сум, як стала найкрасивішою українкою і чим зараз займається.
- Родом я з Ужгорода. Два роки тому, абсолютно випадково, коли я працювала в салоні краси перукарем, одна клієнтка запропонувала мені представляти Закарпаття на конкурсі "Міс Україна", сказавши, що могла б знайти багато красивих дівчат, але їй сподобалися мої переконання, цінності, внутрішній світ і вона хоче, щоб саме це я показала на конкурсі. Мені це запало в душу, і я погодилася. Знаючі люди говорили, що перші місця на цьому конкурсі вже продані "потрібним" людям. Не знаю, як в інші роки, але в той рік все було чесно: без будь-яких грошей, протеже, інтимних зв'язків я перемогла. Зараз мені 24 роки, я незаміжня і незаймана. Займаюся громадською діяльністю. Інший бік мого життя - участь у різних фотосесіях, рекламних проектах (буває, комерційних), але здебільшого, соціальних. Я щаслива тим, як живу, і своїм життям хочу подати приклад іншим, як можна бути щасливим, не займаючись сексом до шлюбу, не вживаючи алкоголю та наркотиків.
Категория: Закарпаття20.10.2009| | Комментарии (0)