Главная » 2009 » Октябрь » 06
В Сумской области в течение суток правоохоранители установили и задержали 22-летнюю женщину, которая убила 58-летнего мужчину, нанеся ему 21 удар ножом.
Категория: кримінал06.10.2009| | Комментарии (0)

Угледобывающие предприятия Украины в январе-сентябре 2009 года, по оперативным данным, сократили добычу угля на 8,8% (на 5 миллионов 178,5 тысячи тонн) по сравнению с аналогичным периодом 2008 года - до 53 миллиона 521,8 тысячи тонн, сообщили в Министерстве угольной промышленности.
Категория: економіка06.10.2009| | Комментарии (0)

Печерский районный суд Киева освободил под подписку о невыезде начальника Главного управления юстиции в Черкасской области, который подозревается в получении взятки в размере 20 тыс. долларов.
Категория: кримінал06.10.2009| | Комментарии (0)

В каждом из городов чемпионата ЕВРО-2012 в Украине есть свои особенности подготовки к этому эпохальному событию. Кто-то строит стадионы европейского уровня за счет собственных средств и ведет себя вполне достойно, не требуя признания заслуг от государства - как Р.Ахметов в Донецке. Кто-то не может ничего приличного соорудить даже благодаря государственной поддержке – как во Львове и Киеве. А кто-то умудряется «понтоваться» и «навариваться» за счет налогоплательщиков, а в итоге еще и «кинуть» государство, как это делает Президент харьковского ФК «Металлист», харьковский олигарх Александр Ярославский.
Категория: спорт06.10.2009| | Комментарии (0)

Про Ярослава Ороса я довідався із літературного сайту "Буквоїд", який розмістив інформацію про його творчість. Прізвище явно говорило про закарпатське походження. Я не помилився: пан Ярослав виявився уродженцем Широкого Луга на Тячівщині, закарпатцем з діда-прадіда. Відсутність інформації про нього в рідному краї пояснювалося просто: вже чверть століття він мешкає в Києві.
Категория: Закарпаття06.10.2009| | Комментарии (0)

Арсеній ЯценюкЛідер Громадської ініціативи «ФРОНТ ЗМІН» Арсеній Яценюк у понеділок, 5 жовтня, відвідав Рівненську атомну електростанцію. Разом із керівництвом РАЕС Арсеній Яценюк оглянув машинний зал, де знаходяться турбогенератори 1-го і 2-го енергоблоків РАЕС, а також центр керування 2-м блоком. За участю лідера «ФРОНТУ ЗМІН» на РАЕС відбулася нарада керівного складу станції.
В інтерв’ю журналістам після наради Арсеній Яценюк підкреслив, що питання енергетичної безпеки України можна вирішити шляхом переходу з дорогого газу на дешеву атомну електроенергію. «У нас немає іншого виходу, як запропонувати в обмін на дорогий газ дешеву електроенергію. Нехай люди приймають рішення. Якщо це дешевше в рази, то це рішення саме лежить на поверхні: людина сама його прийме і адекватно прийме», - зазначив він.
Категория: вибори 201006.10.2009| | Комментарии (0)

Бедь В.В.Днями Ужгородську українську богословську академію імені святих Кирила і Мефодія відвідав маршал козацтва, віце-президент Міжнародної академії козацтва, доктор права, професор Гоголь Віктор Петрович.
Як повідомили "PRESS-КАРПАТ" у пресс-службі Ужгородської Української Богословської академії, перебуваючи в стінах УУБА, професор Віктор Гоголь зустрівся з професорсько-викладацьким складом та студентами вищого духовного навчального закладу і розповів про діяльність козацького руху в Україні.
Одночасно в Свято-Миколаївському актовому залі академії маршал козацтва, професор Віктор Гоголь, у присутності професорсько-викладацького складу та студентів зачитав універсал Президії Міжнародної академії козацтва від 24 серпня 2009 року за № 2485 про присвоєння ректору Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія, професору, протоієрею Віктору Бедь академічного наукового звання "Почесний академік Міжнародної академії козацтва".
Категория: Закарпаття06.10.2009| | Комментарии (0)

фото ТоменкоИск ВО «Батьківщина» в Печерский районный суд города Киева по поводу запрета критики в адрес премьер-министра Юлии Тимошенко фактически был предложением политикам остановить негативную рекламу и обливание друг друга грязью. Такое заявление сделал заместитель председателя Верховной Рады Украины Николай Томенко в эфире канала ICTV, сообщает пресс-служба парламента.
Категория: вибори 201005.10.2009| | Комментарии (0)