Главная » 2009 » Октябрь » 21
З'їзд Народної партії виснув Володимира Литвина кандидатом у президенти.
Рішення було проголосовано на з'їзді партії, який відкрився в середу.
Категория: вибори 201021.10.2009| | Комментарии (0)

Арсеній ЯценюкЛідер Громадської ініціативи «ФРОНТ ЗМІН» Арсеній Яценюк у середу, 21 жовтня,  подав документи до Центральної виборчої комісії для реєстрації кандидатом у президенти України. 
Відповідаючи на запитання журналістів біля ЦВК, він наголосив, що вестиме свою передвиборчу агітацію з дотриманням усіх норм виборчого законодавства. «У мене вища юридична освіта, я сам дію винятково у межах закону і нікому не раджу обходити закон», - підкреслив він.
Арсеній Яценюк наголосив, що інформаційна кампанія Громадської ініціативи «ФРОНТ ЗМІН» не є передвиборчою агітацією. «Там немає реклами, немає ні фотографій, ні рекламних написів», - зазначив він.
Лідер «ФРОНТУ ЗМІН» підкреслив, що його громадська організація надіслала підрядникам з розміщення зовнішньої реклами листа з проханням своєчасно демонтувати інформаційні матеріали громадської організації, адже термін розміщення їх закінчується 17 жовтня.  У відповідь, зазначив він, було отримано листа з підтвердженням того, що прохання правомірне і субпідрядників проінформовано про необхідність демонтажу плакатів у вказаний термін.
Категория: вибори 201021.10.2009| | Комментарии (0)

Япончик«Не могу молчать — подкатило, — писал московский патриот. — Особенно когда увидел по телевизору российский триколор на могиле крестного отца и прослышал, что бандюки требовали салюта. Странно, что не почетного караул
Московская общественность возмущена пышными похоронами вора в законе Вячеслава Иванькова, известного под кличкой Япончик. Москвич Игорь Моисеев, именующий себя «гражданином и патриотом», обратился к премьер-министру РФ Владимиру Путину с просьбой перезахоронить авторитета, пишет Newsru.com.
Категория: світ21.10.2009| | Комментарии (0)

трамадолСпiвробiтники міліцейського відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків у ходi операцiї «Батискаф» перевірили аптеку, яка знаходиться у примiщеннi однієї з районних лікарень, і виявили низку порушень. Про це PRESS-КАРПАТ повідомили 20 жовтня у прес-службі ГУ МВС у Закарпатській області.
Зокрема, в аптеці не було проведено по журналу обiг 36 ампул наркотичного засобу «Морфiн» та 10 ампул «Трамадолу». Без рецепту лiкаря пацієнту було відпущено 10 пігулок «Димедролу».
А в кiмнаті зберiгання лiкарських засобiв міліціонери виявили 53 флакони «Перманганату калiю», який теж пiдлягає заходам контролю. Операція «Батискаф» триває.

судПрезидент України Віктор Ющенко підписав Указ про призначення строком на п'ять років у місцевих загальних судах на посади судді Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області  РОТМІСТРЕНКА Михайла Володимировича.

Офіційне Інтернет-представництво Президента України
Категория: Закарпаття21.10.2009| | Комментарии (0)

слепой15 жовтня цього року Ужгородська міська громадська організація інвалідів
зору "Дивосвіт" розпочала реалізацію проекту "Доступне Закарпаття".
Метою проекту є проведення апробації моделей забезпечення безпеки пересування інвалідів зору містом та користування об’єктами міської громадської інфраструктури з використанням інноваційних технічних
приладів звукового та голосового сповіщення у місті Ужгороді та Закарпатській області.
Зокрема, планується:
- провести моніторинг потреби осіб з вадами зору у пристроях голосового та звукового сповіщення, визначення конкретних об’єктів де такі пристрої мають бути встановлені,
- встановити ці пристрої та провести дослідження особливостей їхнього використання з метою подальшого вдосконалення самих приладів та методів їхнього використання,
- організувати висвітлення у ЗМІ та круглий стіл для представників влади та бізнесу (особливо туристичного) задля демонстрації можливостей використання пристроїв голосового та звукового сповіщення для забезпечення безпеки та зручності користування транспортом, об’єктами міської громадської інфраструктури для осіб з вадами зору, поширення відповідного досвіду серед інших регіонів України.
Категория: Закарпаття21.10.2009| | Комментарии (0)

Понеділок у Києві став нелегким днем для російського співака Миколи Баскова. Під час концерту в столичному палаці "Україна" артист впав зі сцени...

Шоу-тиждень розпочався весело. У Києві пройшли зйомки концерту "Місце зустрічі", присвяченого 13-річчю "Інтера".

Сузір‘я українських та російських артистів розважало публіку цікавими дуетами і неочікуваними па. Так, зі сцени столичного палацу заспівав у тріо з Лаймою Вайкуле та Гаріком Кричевським Ігор Ліхута. Причому коли Таїсію Повалій запитали, як їй співи благовірного-продюсера, зірка лише сказала: "Ой, не засмучуйте мене!"

Категория: світське життя21.10.2009| | Комментарии (0)