Главная » 2010 » Март » 8 » «Нумо, хлопці»
17:52
«Нумо, хлопці»
Нумо хлопці - Фронт ЗмінВ  Ужгороді за підтримки «Фронту змін» пройшло свято, присвячене Міжнародному жіночому дню.
Учора ввечері в ужгородському Палаці дітей та юнацтва пройшло розважальне шоу "Нумо, хлопці!", яке за підтримки Закарпатської обласної організації «Фронт змін» організували Закарпатська ліга КВН, Корпорація свят "Не понял", Кафедра туризму УжНУ, Туристичний інформаційний центр Закарпаття та Студентська республіка.
Оскільки шоу було присвячене святу 8 березня закарпатські «фронтовики» вирішили нагадати жінкам, що кожна з них – чарівна квітка. На вході до зали активісти «Фронту змін» дарували дівчатам живі тюльпани, чим ще до початку конкурсу неабияк підняли настрій.
 Старання хлопців оцінювало журі з 8-ми жінок, виходячи з максимальної оцінки 8 балів. Серед прекрасних жінок, які оцінювали конкурс головою журі була представниця партії «Фронт Змін» Зоряна Зінов’єва. На цифрі "вісім" була «зав'язана» навіть кількість учасників та конкурсів. Хлопців заздалегідь відбирали шляхом кастингу. Організатори намагалися знайти зовсім несхожих один на одного хлопців, і це вдалося. Учасники відрізнялися віком (від 19 до 33 років), комплекцією, темпераментом.
Нумо хлопці
Стартувало шоу видовищним виходом хлопців у супроводі співачки Ольги Агеєвої. Деякі номери учасники готували заздалегідь, інші конкурси були імпровізованими. З талантами учасників глядачі мали змогу ознайомитися під час спортивного, інтелектуального конкурсів, кулінарного дефіле, а на десерт хлопці змагались у вмінні заспівати серенаду.
За підсумками всіх конкурсів результати такі:
1 місце - Тудор Кілару
2 місце - Олег Бачинський
3 місце - Володимир Гончаренко

Трійка призерів отримала цінні призи від Закарпатського осередку політичної партії «Фронт Змін», а інші учасники пішли готуватися до наступного шоу, яке організатори обіцяли провести вже наступного року.
Зоряна Зіновьева
Категория: Ужгород | Просмотров: 649 | Добавил: foto-uzh | Теги: Роберт Бровді, Нумо хлопці, Ужгород | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]