Главная » 2010 » Февраль » 9 » Колишній перший заступник Ратушняка Бобков висунув себе в мери Ужгорода
16:31
Колишній перший заступник Ратушняка Бобков висунув себе в мери Ужгорода
БобковКолишній перший заступник міського голови Ужгорода Сергія Ратушняка Володимир Бобков прийняв рішення балотуватися на посаду міського голови на чергових місцевих виборах. Про це він заявив сьогодні на прес-конференції в Ужгороді."Я веду переговори з окремими політичним силами, щоб сформувати виборчий блок", – повідомив Володимир Бобков. За його словами, у свої симпатіях він зорієнтований швидше на "другу політичну хвилю", як от партія А.Яценюка, С.Тігіпка, А.Гриценка.

"Я хочу доробити те, чого я не доробив, перебуваючи на посаді, – сказав В.Бобков.— Хочеться консолідації, співпраці, а не війни у місті. Це одна з причин, чому я пішов з посади — мені набридло воювати". Зокрема Володимир Бобков поскаржився, що йому не вдалося реалізувати потужний проект з будівництва аквапарку в Ужгороді, німецькі інвестори відмовилися від бажання співпрацювати з місцевою владою через неузгодження "земельних питань".

Як свідчить сам Володимир Бобков, йому відомо щонайменше десять прізвищ людей, які змагатимуться за посаду мера. "Є така думка, що я технічний кандидат, але це не так. З Ратушняком я не зустрічався з того часу, як написав заяву на звільнення. Наприкінці 2008 року у відносинах прийшло охолодження. Все відбулося спокійно, я написав заяву і пішов",-- сказав Бобков.

ZAXID.NET
фото.П.Білецький

Категория: Ужгород | Просмотров: 942 | Добавил: foto-uzh | Теги: Бобков, балотуватися, Ужгород, мер | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]