Главная » 2009 » Декабрь » 17 » "Несподіваний" сніг паралізував Ужгород
11:15
"Несподіваний" сніг паралізував Ужгород

комунальні служби міста виявилися абсолютно не готовими

Зима вже традиційно прийшла до Ужгорода несподівано. Комунальні служби міста виявилися абсолютно не готовими до снігу та ожеледиці, хоча негоду прогнозували ще на вчора.
Через сніг та ожеледицю Ужгород о 18.30, коли всі люди роз’їжджаються додому з роботи, був практично паралізований: численні "пробки" на вулицях, які виникали так само через численні ДТП, фактично повністю зупинили рух у місті.
Наразі відомо про ДТП по вулиці Можайського, при виїзді з Ужгорода в бік Чопа, ДТП по вулиці Баб’яка неподалік супермаркету "Епіцентр", ще одна авто пригода на перехресті Грушевського та 8 Березня.
Серйозна дорожньо-транспортна пригода сталася по вулиці Волошина поблизу податкової адміністрації: кажуть, там по бруківці буквально з’їхали одна на одну кілька автівок.
Так само через ДТП паралізований міст поблизу "Спартака".
Ще відомо про кілька автоаварій на трасі "Ужгород-Чоп".
Щодо Ужгорода, то, як відзначають численні учасники руху, місто вже традиційно виявилося неготовим до снігу та ожеледиці. Зазвичай комунальні служби з осені готуються до подібної негоди і, за першої потреби, посипають вулиці піском або відповідним розчином. Проте не цього разу.
Погано спрацювали комунальники й з огляду на те, що наразі в Ужгороді перебуває голова Верховної Ради України Володимир Литвин, до всього – колишній "голова" нинішнього міського голови.
Цікаво, чи оговтаються комунальники бодай до завтра? Бо такими темпами, як нині, півміста в ДТП опиниться…

Категория: Ужгород | Просмотров: 634 | Добавил: foto-uzh | Теги: сніг, дороги, Закарпаття, Ужгород | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]