Главная » 2009 » Ноябрь » 5 » Сьогодні експерти закарпатського рейтингу "Лідер року" побувають на Ужгородському коньячному заводі
10:14
Сьогодні експерти закарпатського рейтингу "Лідер року" побувають на Ужгородському коньячному заводі
конякСьогодні журналісти Закарпатського щорічного рейтингу "Лідер року" побувають на орендному підприємстві "Ужгородський коньячний завод".
Знайомити з роботою підприємства, Експертну Раду журналістів буде директор Володимир Гісем.
Виробництво закарпатських коньяків бере свій початок із створення цеху спиртокуріння Ужгородського винрадгоспу в селі Великі Лази, де 1959 року було вироблено і закладено в дубові бочки першу партію коньячного спирту. На базі цього виробництва у 1961-му створюється Закарпатський коньячний комбінат, де вже наступного року було виготовлено першу партію коньяку "Три зірки".
Нині коньячний завод спеціалізується на випуску коньяків з витримкою від 3 до 12 років з коньячних спиртів, вироблених з екологічно чистої сировини. Спирт витримується в дубових бочках, що зберігаються в наземних приміщеннях, які відповідають найвищим стандартам спиртосховищ у коньячному виробництві. На підприємствах діє чотири цехи, інші допоміжні виробничі підрозділи.
Основними пріоритетами підприємста були і залишаються надійне довготривале співробітництво з стратегічними партнерами щодо стабільного й безперебійного забезпечення виробництва якісною сировиною і матеріалами, співпраця з інвесторами і кредиторами на взаємовигідних умовах, розширення мережі фірмової торгівлі з урахуванням кон’юнктури ринку і потреб конкретного споживача.
Нагадаємо, що на звання "Лідер року" висуваються кращі підприємства краю, приватні підприємці, фінансові установи, туристичні комплекси та фірми, навчальні, медичні заклади, політики і громадські діячі... Список учасників рейтингу формується за результатами опитування та анкетування, а вже кращу п’ятірку визначає Експертна Рада, до якої входять провідні журналісти Закарпаття.
Лауреати рейтингу будуть названі наприкінці грудня 2009 року.
Детальніше про рейтинг, читайте у найближчому номері газети "НЕДІЛЯ".
Категория: Ужгород | Просмотров: 699 | Добавил: foto-uzh | Теги: Ужгородський коньячний завод, рейтинг, Володимир Гісем, Лідер року | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]