Главная » 2010 » Февраль » 19 » Кличко: через місяць Дніпром попливуть фекалі
11:26
Кличко: через місяць Дніпром попливуть фекалі

Лідер однойменного блоку у Київраді Віталій Кличко заявляє, що захисні споруди Бортницької станції аерації не витримають цьогорічного паводку.

Про він заявив у четвер під час поїздки на Бортницьку станцію, повідомляє офіційний сайт Блоку Кличка.

За словами політика, кияни скоро не зможуть ходити у туалет, а від забруднення вод Дніпра постраждають ще 25 мільйонів українців.

"Дамбу прорве вже через місяць. На цьому сходяться всі експерти. У випадку аварії, нас чекає забруднення ґрунтових вод, нечистоти потраплять до Дніпра. 25 мільйонів людей, котрі живуть нижче по руслу річки, можуть опинитися в зоні екологічної катастрофи", - сказав Кличко. 

За його словами,  умови, в яких сьогодні працює Бортницька станція аерації - катастрофічні.

"Стан колекторних труб вражає. Їх просто не можна експлуатувати. Для киян скоро буде великою розкішшю сходити в туалет - каналізаційна система не працюватиме і всі стоки підуть у Дніпро", - повідомив Кличко.  

Він наголосив, що сьогодні  Бортницька станція аерації -  це бомба уповільненої дії, яка може вибухнути у будь-який момент.

Блок Віталія  Кличка обіцяє підняти це питання на наступній сесії Київради та примусити столичну владу негайно виділити кошти, аби не допустити аварії. 

"Українська правда. Київ"
Категория: Україна | Просмотров: 499 | Добавил: foto-uzh | Теги: Украина, Кличко, фекалии, днепр | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]