Главная » 2009 » Октябрь » 6 » Ректор Ужгородської УУБА ім.Кирила і Мефодія о. Віктор Бедь став почесним академіком Міжнародної академії козацтва
11:46
Ректор Ужгородської УУБА ім.Кирила і Мефодія о. Віктор Бедь став почесним академіком Міжнародної академії козацтва
Бедь В.В.Днями Ужгородську українську богословську академію імені святих Кирила і Мефодія відвідав маршал козацтва, віце-президент Міжнародної академії козацтва, доктор права, професор Гоголь Віктор Петрович.
Як повідомили "PRESS-КАРПАТ" у пресс-службі Ужгородської Української Богословської академії, перебуваючи в стінах УУБА, професор Віктор Гоголь зустрівся з професорсько-викладацьким складом та студентами вищого духовного навчального закладу і розповів про діяльність козацького руху в Україні.
Одночасно в Свято-Миколаївському актовому залі академії маршал козацтва, професор Віктор Гоголь, у присутності професорсько-викладацького складу та студентів зачитав універсал Президії Міжнародної академії козацтва від 24 серпня 2009 року за № 2485 про присвоєння ректору Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія, професору, протоієрею Віктору Бедь академічного наукового звання "Почесний академік Міжнародної академії козацтва".
Категория: Закарпаття | Просмотров: 648 | Добавил: foto-uzh | Теги: Кирил і Мефодій, о. Віктор Бедь, Академія, УУБА | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]