Главная » 2009 » Декабрь » 16 » Роберт Бровді: "Головна причина скасування візиту – безпека людей"
15:44
Роберт Бровді: "Головна причина скасування візиту – безпека людей"
      Роберт БровдіАнонсований у ЗМІ на 16 грудня ц.р. передвиборчий  візит до Ужгорода кандидата в  Президенти України Яценюка, було несподівано  скасовано за день до приїзду. Прокоментувати причини і обставини такого рішення  ми попросили голову обласної партійної  організації «Фронт Змін» Роберта Бровді.
       Відповідаючи  на поставлене питання, Роберт Бровді відзначив, що «напередодні запланованого  візиту, до кандидата в Президенти Арсенія Яценюка офіційно звернулось Управління державної охорони з  проханням скасувати поїздку  до Ужгорода. Головна причина – наявність оперативної інформації про можливі інциденти та провокації під час мітингу-телемосту з лідером «Фронту Змін», внаслідок яких могли постраждати прості люди». На його переконання, «для всіх зрозуміло, хто саме є ініціатором та режисером подібних провокацій. Цю місію виконує відомий в Ужгороді псевдо-кандидат, найнятий Юлією Тимошенко для втілення брудних політтехнологічних схем. Звісно, черговий карнавал декількох десятків оплачених клоунів зі свистками і дудками не став би на заваді запланованому візиту. Однак дозволити, щоб під шумок карикатурних протестувальників, скористались нагодою реальні закулісні провокатори і від цього постраждали невинні люди, ми не можемо. Не важко спрогнозувати, що скасування візиту стане приводом для чергових інсинуацій окремих видань, які обслуговують інтереси згаданого ужгородського «кандидата». Але тут нічого не вдієш. Трапляються в житті невиліковні випадки, коли окремим блазням для вистави не потрібні ні сцена, ні глядачі. Це діагноз не зі сфери політики. Тому, відповідати на хворобливу маячню, яка поширюється уже не перший місяць вважаємо недоцільним і нижчим власної гідності».
Категория: Закарпаття | Просмотров: 556 | Добавил: foto-uzh | Теги: арсеній яценюк, Роберт Бровді, приїзд Лідера, Фронт Змін, Безпека людей | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]