Главная » 2010 » Январь » 16 » На зимову Олімпіаду у Ванкувер Україна планує повезти 12 лижників
12:43
На зимову Олімпіаду у Ванкувер Україна планує повезти 12 лижників
Наразі невідомо, скільки саме лижників представлятиме Україну на зимовій Олімпіаді у Ванкувері. Втім, тренери збірної України розраховують на 12 спортсменів, розповів державний тренер із лижних гонок Володимир Нечаєв в інтерв’ю «Україна Молода».

«Кількість спортсменів стане відома наприкінці місяця, коли оприлюднять офіційний ФІС-список. Він і прояснить ситуацію з ліцензіями. Ми сподіваємось, що у Ванкувер поїдуть Валентина Шевченко, Марина Анцибор, Віта Якимчук, Лада Нестеренко, Тетяна Завалій, Катерина Григоренко, Катерина Цесельська, Зоя Обіух та Марина Лисогор у жінок та Роман Лейбюк, Олександр Пуцко й Віталій Штунь – у чоловіків», – розповів наставник.

Великі надії тренери покладають на 34-річну Валентину Шевченко, лідера жіночої команди, для якої ця Олімпіада стане останньою в кар’єрі.

«Валентина зараз у такому віці, в якому багато лижників здобували свої найбільші перемоги, ставали олімпійськими чемпіонами. Бронзова медаль Шевченко на попередньому чемпіонаті світу – тому приклад. Вік у лижних гонках є доказом зрілості, а не «старості». Скажімо, в гонках на довгі дистанції найкраще виступають саме вікові спортсмени. А Валентина потрібна збірній зокрема й через те, що молодь має на кого рівнятися, переймає її неоціненний досвід», – каже Нечаєв.

Категория: спорт | Просмотров: 813 | Добавил: foto-uzh | Теги: Лижники, Ванкувер, Закарпаття, Олимпиада | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]