Главная » 2009 » Октябрь » 21 » Арсеній Яценюк вестиме передвиборчу агітацію винятково в межах закону
15:28
Арсеній Яценюк вестиме передвиборчу агітацію винятково в межах закону
Арсеній ЯценюкЛідер Громадської ініціативи «ФРОНТ ЗМІН» Арсеній Яценюк у середу, 21 жовтня,  подав документи до Центральної виборчої комісії для реєстрації кандидатом у президенти України. 
Відповідаючи на запитання журналістів біля ЦВК, він наголосив, що вестиме свою передвиборчу агітацію з дотриманням усіх норм виборчого законодавства. «У мене вища юридична освіта, я сам дію винятково у межах закону і нікому не раджу обходити закон», - підкреслив він.
Арсеній Яценюк наголосив, що інформаційна кампанія Громадської ініціативи «ФРОНТ ЗМІН» не є передвиборчою агітацією. «Там немає реклами, немає ні фотографій, ні рекламних написів», - зазначив він.
Лідер «ФРОНТУ ЗМІН» підкреслив, що його громадська організація надіслала підрядникам з розміщення зовнішньої реклами листа з проханням своєчасно демонтувати інформаційні матеріали громадської організації, адже термін розміщення їх закінчується 17 жовтня.  У відповідь, зазначив він, було отримано листа з підтвердженням того, що прохання правомірне і субпідрядників проінформовано про необхідність демонтажу плакатів у вказаний термін.
Категория: вибори 2010 | Просмотров: 565 | Добавил: foto-uzh | Теги: Право, арсеній яценюк, Вибори 2010, Фронт Змін | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]