Главная » 2010 » Январь » 15 » В Івано-Франківську переможцям пробного тестування вручили ноутбуки
10:00
В Івано-Франківську переможцям пробного тестування вручили ноутбуки

14 січня голова Івано-Франківської ОДА Микола Палійчук нагородив ноутбуками переможців розіграшу серед учасників пробного тестування.

Нагадаємо, наприкінці грудня минулого року в Івано-Франківському регіональному центрі оцінювання якості освіти шляхом лотереї було проведено розіграш ноутбуків, - повідомили ZAXID.NET у прес-службі Івано-Франківської ОДА.

На цінні подарунки претендували абітурієнти із семи областей України та м. Києва, що зареєструвалися на пробне тестування, котре відбудеться 2010 року. Призи дісталися учням із центральних областей. Їм також відшкодували всі витрати, пов’язані з перебуванням на Прикарпатті.

У розіграші "Ноутбук - собі і рідній школі" перемогли Голік Аліна та її рідний Шаринський навчально-виховний комплекс (Черкаська область). Переможець та її навчальний заклад отримали від організаторів по ноутбуку. А власниками двох інших ноутбуків стали Матюшенко Олексій та Михайліченко Христина.

Аби і у подальшому стимулювати участь у пробному тестуванні, керівник області має намір у найближчому майбутньому збільшити кількість призів для учасників розіграшів, а також започаткувати для колективів освітянських закладів проведення турів у Карпати. Адже це, на думку Миколи Васильовича, сприятиме популяризації нашого краю, його звичаїв і традицій у інших регіонах України.

Категория: Україна | Просмотров: 560 | Добавил: foto-uzh | Теги: подарунки, Івано-франківськ, Тестування, ноутбук | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]