Главная » 2009 » Октябрь » 15 » Україна розгромила Андорру 0:6 у матчі відбіркового турніру ЧС-2010
11:52
Україна розгромила Андорру 0:6 у матчі відбіркового турніру ЧС-2010
Збірна України обіграла в гостях збірну Андорри з рахунком 6:0 і пройшла в плей-офф чемпіонату світу 2010 року з футболу. Матч почався у спокійному темпі, Україна не форсувала подій, а андорці просто намагалися тримати свої ворота недоторканими. Вже на 22-й хвилині Україна відкрила рахунок у двобої. Після невеликої метушні на штрафному майданчику андорців Гусєв п'ятою скинув м'яч на Шевченка, який метрів з восьми розстріляв ворота Гомеса. 0:1.
Україна створила ще кілька моментів біля воріт Андорри, однак більше голів у першій половині гри не було.

Другий тайм пройшов при повній перевазі збірної України, що вилилося в підсумку у 5 м'ячів у ворота андорців. На 61-й хвилині Гусєв після передачі Назаренка ввійшов у штрафний майданчик і розстріляв ворота андорців. 0:2. На 69-й хвилині після подачі все того ж Назаренка Ліма пробив головою у свої ворота. 0:3. На 80-й хвилині молодий захисник Ракицький, який грав свій другий матч за збірну, шикарним ударом здалеку зробив рахунок 0:4.

На 81-й хвилині Євген Селезньов, який вийшов на заміну, вискочивши один на один з воротарем після передачі Олександра Алієва, який також вийшов на заміну, зробив рахунок 0:5. На 83-й хвилині Ярмоленко після передачі все того ж Алієва розстріляв ворота андоррців і встановив остаточний рахунок у матчі - 0:6.

Таким чином, Україна зберегла за собою другу позицію в групі 6 і вийшла в плей-офф. Найбільш імовірними суперниками в стикових двобоях для української збірної можуть стати збірні Франції, Росії, Греції й Португалії. Жеребкування плей-офф відбудеться в понеділок, 19 жовтня, у швейцарському Цюріху.
 
Категория: спорт | Просмотров: 610 | Добавил: onok | Теги: Україна, Відбірковий турнір, Андора, Футбол, рахунок, ЧС-2010, матч | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]