Главная » 2010 » Январь » 28 » Син відомого голлівудського актора Майкла Дугласа Кемерон Дуглас зізнався в суді у поширенні наркотиків.
15:00
Син відомого голлівудського актора Майкла Дугласа Кемерон Дуглас зізнався в суді у поширенні наркотиків.
Син відомого голлівудського актора Майкла Дугласа Кемерон Дуглас зізнався в суді у поширенні наркотиків.
На слуханні його справи у федеральному суді Нью-Йорка, 30-річний чоловік повідомив, що до моменту затримання встиг реалізувати велику кількість метамфетаміну та кокаїну.
Крім того, Кемерон зізнався в незаконному зберіганні героїну, який таємно принесла йому подруга, поки він перебував під домашнім арештом.
За даними слідства, Кемерон Дуглас займався перевезенням наркотиків з одного узбережжя США на інше, за що отримував від замовників десятки тисяч доларів. Повідомляється, що Дугласа видали кілька покупців метамфетаміну, які раніше здалися владі.
За американськими законами, Дугласу-молодшому загрожує до 10 років в'язниці, проте суд може знизити йому термін, з огляду на співпрацю зі слідством. Вирок синові актора буде винесено 27 квітня 2010.
Про реакцію Майкла Дугласа на результати судового засідання в Нью-Йорку поки нічого не відомо.
Нагадаємо, син кінозірки 31-річний Камерон Дуглас був затриманий співробітниками федерального Управління з боротьби з поширенням наркотиків в готелі нью-йоркського району Манхеттен 28 липня 2009.
Повідомляє: Кореспондент
Категория: світ | Просмотров: 572 | Добавил: foto-uzh | Теги: наркотики, Син, Майкл дуглас, суд | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]