Главная » 2009 » Октябрь » 2 » На Одещині місцевий чиновник на автомобілі на смерть збив 22-річну дівчину.
16:22
На Одещині місцевий чиновник на автомобілі на смерть збив 22-річну дівчину.
Трагедія сталася на 19 кілометрі автошляху Одеса-Южне, в селі Фонтанка. Потерпіла від отриманих травм померла на місці аварії. Дівчині було всього 22 роки - місяць тому вона вийшла заміж. За кермом автомобіля “Мерседес-Бенц”, який скоїв наїзд, сидів керівник одного зі структурних підрозділів Одеської облдержадміністрації Василь Морозов.
 
Дівчина вискочила під колеса чиновницького авто раптово, поспішаючи до маршрутки, що зупинилася по той бік дороги. В рамках слідства у водія “Мерседеса” відібрано кров для аналізу на вміст алкоголю.
Володимир Бородавко (заступник начальника ДАІ Комінтернівського району): “Слідчий дасть попередньо всі коментарі. Відбувся наїзд на пішохода, автомобіль на місці, водій на місці. На даний час будемо робити всі заміри”.  За попередніми даними експертизи, водій був тверезим. Зараз Василь Морозов перебуває у лікарні в Одесі - від пережитого у чиновника загострилася гіпертонічна криза. За фактом ДТП порушена карна справа.
 
Категория: ДТП | Просмотров: 709 | Добавил: onok | Теги: дтп, Смерть, потерпіла, чиновник, кримінальна справа, Одеса | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]