Главная » 2009 » Октябрь » 28 » Кількість злочинів на Закарпатті зросла на 50%, – Луценко
13:55
Кількість злочинів на Закарпатті зросла на 50%, – Луценко

Кількість злочинів на Закарпатті за дев’ять місяців цього року у порівнянні з попереднім періодом зросла на 50%. На 20% збільшилась кількість розбоїв і грабежів. Такі дані оприлюднив сьогодні, 28 жовтня, на прес-конференції в Ужгороді Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко, – повідомляє власкор ЗІКу.

Міністр прибув на Закарпаття у зв’язку з проведенням колегії ГУ МВС в Закарпатській області за підсумками роботи упродовж 9 місяців цього року. «Кримінальна ситуація в області є надзвичайно важка, і ріст на 20% важких злочинів є нетиповим для України», – зазначив Луценко. Проте місцеві правоохоронці, за його словами, добре працюють: із усієї кількості вбивств не розкрито тільки два. Як метод покращення криміногенної ситуації в області Луценко бачить посилення профілактичних заходів та збільшення кількості правоохоронців: від батальйону, який сьогодні існує, до полку.

За п’ять років в області, за словами Луценка, зросла кількість злочинів, пов’язаних з наркотиками та їх збутом. Причому міністра дивує низький відсоток покарань наркоторговців на Закарпатті: із усієї кількості розкритих справ покарання отримали тільки 23% винних, хоча по Україні ця цифра становить 50%. «Це надто ліберальна ситуація, – зазначив Луценко, – при цьому злочинці не відчувають силу закону».
 
Категория: Закарпаття | Просмотров: 609 | Добавил: onok | Теги: Закарпаття, злочини, Юрій Луценко, прес-конференція, динаміка | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]