Главная » 2010 » Январь » 13 » “Фронт змін” підтримав футболістів Перечинщини
12:38
“Фронт змін” підтримав футболістів Перечинщини
Фронт Змін-футболВідтепер  зима футболу не ворог. Вочевидь,  глобальне потепління спонукало  футболістів до проведення зимових  турнірів. Саме так використали шанувальники шкіряного м’яча катаклізм на Перечинщині, де в ці дні розгорталися футбольні баталії. Організатори  турніру в останні роки дуже відповідально  ставляться до проведення таких спортивних свят, тому що поряд з організаційними  завжди стоять й інші негаразди  без вирішення яких матчі б просто не відбулися. Та цього не можна сказати про турнір цього сезону – завдячуючи політичній партії «Фронт змін», за підтримки якої відбулося футбольне свято на Перечинщині, проблем в організаторів змагань не було. «Я особисто щиро завдячую в сприянні цього турніру голові Закарпатської обласної організації «Фронту змін» Роберту Бровді, який систематично підкріпляє спортивні здобутки. Це не одноразова акція, що пов’язана з майбутніми виборами, - каже В.О. голови Перечинського районного осередку «Фронту змін» Віталій Володимирович Кравець, - підтримку  футболу надаватимемо й у майбутньому ”.

      В турнірі взяли участь 12 команд. До фіналу, звичайно, дійшли не всі: боролися команди «Кантіна» та «Ужгород». З рахунком 8:6 перемогла команда «Кантіна», з чим її неможливо не привітати. Та передували цій значущій перемозі футбольні матчі в півфіналі. З рахунком 2:0 переміг ФК «Кантіна», а в матчі «Центр»-«Ужгород» перемогу здобув ФК «Ужгород». Рахунок урожайний – 4:5. 
Категория: Закарпаття | Просмотров: 584 | Добавил: foto-uzh | Теги: Роберт Бровді, Закарпаття, підтримка, Фронт Змін | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]