Главная » 2010 » Январь » 10 » Чому сьогодні потрібна сильна армія?
17:35
Чому сьогодні потрібна сильна армія?
арміяЦілісність кордонів нашої країни та її державний суверенітет може забезпечити лише сильна українська армія. Жодні міжнародні угоди не захистять країну, якщо вона сама не здатна себе захистити. Тим більше це актуально сьогодні, оскільки світову кризу загострює суперництво держав. Не виключено, що переділ сфер впливу супроводжуватиметься збройними конфліктами в різних точках планети.При цьому ми абсолютно не готові до нової міжнародної ситуації. Українську армію доведено до повної деградації. Вона просто не здатна виконувати бойові завдання. Якщо політика держави щодо армії не зміниться, існування незалежної України в сучасних кордонах буде неможливим.
Арсеній Яценюк пропонує:Відродити сильні та боєздатні Збройні Сили на основі комбінації контрактної армії та загального призову. Сили швидкого реагування мають складатися виключно з контрактників – професіоналів, які здатні виконати будь-яке бойове завдання. З іншого боку, країна не може відмовитися від загального призову. Загальну тривалість строкової служби необхідно скоротити до 9 місяців, проте повністю відмовлятися від неї не можна. Служба за призовом стане табором спортивно-патріотичного виховання, де молоді хлопці отримають навички поводження зі зброєю. Адже кожен чоловік повинен бути готовим до захисту своєї Батьківщини.

Категория: вибори 2010 | Просмотров: 758 | Добавил: foto-uzh | Теги: арсеній яценюк, вибори Президента, Армія, Фронт Змін, свідомий вибір | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]