Главная » 2009 » Ноябрь » 17 » Столична міліція затримала групу автокрадіїв
10:12
Столична міліція затримала групу автокрадіїв
крадіїОстаннім часом до чергової частини Подільського райуправління міліції стали частіше звертатися автовласники з заявами про крадіжки з машин шляхом розбиття скла.
Нещодавно, проїжджаючи лісопарковою зоною поблизу площі Тараса Шевченка, працівники патрульної служби помітили двох підозрілих молодиків.
Правоохоронці вирішили перевірити в них документи і при поверхневому огляді в парубків виявили три автомагнітоли, походження яких вони вказати не змогли, повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС.
За підозрою їх було одразу доставлено до відділку міліції. За  збігом обставин, оперативники саме в цей час спілкувався з потерпілим, який звернувся з заявою про викрадення протягом ночі автомагнітоли з автомобіля.
Чоловік був приємно вражений, коли серед вилучених у молодиків магнітол він упізнав свою.
Один  з підозрюваних, 25-річний киянин всіляко намагався перекласти провину  на плечі свого товариша і категорично заперечував свою причетність до злочину.
Натомість, його 21-річний товариш розповів, що напередодні вони зустрілися на житломасиві Виноградар і вирішили прогулятися нічним містом.
Проходячи повз один з будинків на проспекті Правди, вони надумали скоїти крадіжку з автомобіля, що стояв на узбіччі. Розбивши скло правих передніх дверцят, викрали автомагнітолу. А вранці наступного дня попрямували на площу Тараса Шевченка, щоб там продати викрадене і поділити кошти навпіл.
Наразі затриманим пред'явлено обвинувачення  лише у трьох крадіжках, хоча, на думку оперативників, вони скоїли щонайменше 20 таких злочинів. Обидва затримані раніше були судимі за аналогічні злочини, а старший - ще й за зберігання наркотиків.

Слідство у справі триває. 

"Українська правда. Київ"   
Категория: кримінал | Просмотров: 584 | Добавил: foto-uzh | Теги: крадіжка, затримали, автомобілі, Київ, міліціонери | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]