Главная » 2009 » Декабрь » 19 » ЗАПАССЯ НА ЗИМУ… МАРИХУАНОЮ
12:35
ЗАПАССЯ НА ЗИМУ… МАРИХУАНОЮ
марихуанаЗа  підозрою у скоєнні грабежу із санкціонованим обшуком у помешкання 21-річного мукачівця нещодавно навідалися співробітники міської міліції міста над Латорицею. Юнак проживає з батьками і дідусем. Він – єдиний син у сім’ї, тож родичі тяжко працюють і всі зароблені гроші витрачають виключно на потреби свого чада, зокрема оплачують його недешеве навчання.  Щоправда, при цьому не мають часу, аби звертати увагу на виховання юнака. Хлопець вирішив скористатися такою безконтрольністю по-своєму, і не найкращим чином.  Він не раз  потрапляв у поле зору міліції за скоєння дрібного хуліганства.

А цього разу правоохоронці виявили в кімнаті юнака, яку, до речі, він спершу відмовлявся відчиняти, на журнальному столі згорток з марихуаною. А потім у шафі   знайшли ще 220 паперових згортків із зіллям, а також дві пластмасові пляшки – так звані саморобні бульбулятори.  Загалом працівники міліції вилучили у кімнаті мукачівця близько кілограма готової наркотичної трави. Сам хлопець пояснив, що зілля зберігав для власного споживання, нібито запасся ним на зиму. Окрім цього, розповів, що виростив три кущі конопель самостійно, далі зібрав їх, висушив і розфасував, аби «було зручно брати». Поки що триває досудове слідство. Не виключено, що можуть з’явитися й інші факти бурхливої «діяльності» хлопця.

ВЗГ ГУМВС України в Закарпатській області
Категория: кримінал | Просмотров: 678 | Добавил: foto-uzh | Теги: мукачівець, Закарпаття, кримінал, марихуана | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]