Главная » 2010 » Январь » 15 » Двох волинянок задушив «злочинець зі стажем» із Дніпропетровська
10:02
Двох волинянок задушив «злочинець зі стажем» із Дніпропетровська
Журналістам розповіли про подробиці страшної події 12 січня – задушення двох волинянок 1988 і 1986 років народження. Про це повідомив вчора січня власкор PRESS-ЕАРПАТ.

Вбивство скоїв 35-річний «злочинець зі стажем» з Дніпропетровська, – розповів начальник УМВС у Волинській області Віктор Швидкий. За його словами, чоловіка по переписці на Волинь покликала волинянка. Тут вбивця «промишляв» грабежами. Саме цей корисливий мотив й став причиною вбивства молодих дівчат. Швидкий розповів, що того вечора, 12 січня, злочинець побачив, що одна з дівчат сама вдома і вирішив пограбувати її. Проте юнка відмовилася віддавати кревні. За це її й задушили.

Опісля цього на квартиру, де скоїли злочин, повернулася співмешканка вбитої. Вона також підпала під гарячу руку вбивці, за що й поплатилася життям. У цей час до дому у супроводі свого хлопця поверталася третя дівчина. Вона запідозрила щось «не ладне», почали вибивати двері. Злочинець намагався втекти, але його затримав 21-річний юнак Валентин Воробей. Також викликали працівників міліції.

Віктор Швидкий гордиться молодим чоловіком, оскільки той є родичем правоохоронців. Хлопцеві обіцяють нагороду від міністра. Також Швидкий розповів, що звертатиметься до голови ОДА, аби той також відзначив сміливця. Злочинцю ж «світить» довічне ув’язнення.
Категория: кримінал | Просмотров: 591 | Добавил: foto-uzh | Теги: Дныпропетровськ, кримынал, вбивство, Волинь | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]