Главная » 2010 » Январь » 18 » Звернення Роберта Бровді після виборів
17:40
Звернення Роберта Бровді після виборів
Шановні закарпатці!
Учора відбувся перший тур президентських виборів.Роберт БровдиОбіцянки влади зробити їх чесними, вільними і прозорими не справдились. Нас знову повели по старому, недоброму колу. Починаючи з безладу у списках виборців та організації голосування і закінчуючи спробами спотворити волевиявлення. На жаль, вкотре не обійшлося без маніпуляцій, підкупу і тиску. Однак, незважаючи ні на що, вибір зроблено! З ним і йдемо у завтрашній день.
    Висловлюю вдячність і повагу всім, хто прийшов на виборчі дільниці і віддав свій голос за Арсенія Яценюка. Усім, хто не піддався на провокації, бруд і обман. Хто довірив майбутнє країни політику нової формації. За результатами президентських перегонів на Закарпатті А.Яценюк увійшов у трійку лідерів, отримавши понад 10% голосів виборців
    Нехай сьогодні це не повна перемога. Але вже перший, впевнений крок до неї. Запевняю - жоден голос, відданий за нашу політичну команду, не пропаде. Не буде зраджений чи змарнований. Це наша найбільша цінність і відповідальність!
    Відтепер ми однодумці і партнери. Разом з Вами ми розпочнемо змінювати на краще наш край і нашу державу. Знаю, нам вистачить сил, терпіння і мудрості на цьому шляху.
    Впевнений - попереду наші найбільші спільні перемоги!

Спасибі за Ваш вибір і Вашу підтримку!


З повагою, голова Закарпатської обласної організації
Політичної Партії "Фронт змін” Роберт Бровді

Категория: вибори 2010 | Просмотров: 667 | Добавил: foto-uzh | Теги: Роберт Бровді, Закарпаття, звернення, Фронт Змін | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]