Главная » 2010 » Январь » 10 » Що потрібно зробити у сфері охорони здоров'я?
17:38
Що потрібно зробити у сфері охорони здоров'я?
здоров’яКожен, хто хоч раз був у лікарні, знає, що українська медицина перетворилася на комерцію. Це головна проблема нашої охорони здоров'я. Отримання якісних медичних послуг залежить від того, чи може пацієнт за них заплатити. Тому не дивно, що в Україні зростає смертність і зменшується середня тривалість життя. Зупинити цю загрозливу тенденцію може лише повернення до високих стандартів державної системи охорони здоров'я. Так, медицина не всесильна і здебільшого здоров'я людей залежить від них самих: треба правильно харчуватися, дотримуватися режиму дня, бути фізично активним, відмовитися від шкідливих звичок. Але ж для того, щоб здоровий спосіб життя став нормою, його потрібно пропагувати, буквально вбивати в голову зі шкільної лави. Крім того, є речі, які може забезпечити тільки держава. Повинен бути контроль за якістю води та продуктів харчування, станом екології, потрібно гарантувати безпеку на дорогах.
Арсеній Яценюк пропонує: Кожна людина незалежно від рівня достатку повинна мати доступ до якісної та водночас безкоштовної державної медицини. Держава зобов'язана взяти на себе відповідальність за все, що пов'язане зі здоров'ям людей.
Категория: вибори 2010 | Просмотров: 654 | Добавил: foto-uzh | Теги: арсеній яценюк, вибори Президента, медицина, Фронт Змін, свідомий вибір | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]