Главная » Архив материалов

Міністр культури й туризму України Михайло КУЛИНЯК заявляє, що завжди готовий до зустрічі з «вільними художниками, але це культура, яка сьогодні дає собі раду».

Про це він заявив сьогодні на підсумковій прес-конференції в Києві за сто днів роботи міністерства.

«Ми митців збираємо постійно. Збираємо керівників національних колективів, цирків, профспілок. Наприклад, сьогодні в нас нарад з керівниками навчальних закладів», – сказав міністр.

Категория: Україна01.07.2010| | Комментарии (0)

Українська православна церква (Київського патріархату) застерігає Предстоятеля Російської православної церкви КИРИЛА від політичних заяв під час свого чергового візиту в Україну.

Про це на прес-конференції в УНІАН заявив Патріарх Київський і всієї Руси-України ФІЛАРЕТ.

Він зазначив, що УПЦ (КП) не може протестувати проти приїзду КИРИЛА в Україну з візитом до мирян своєї церкви. Однак, наголосив ФІЛАРЕТ, перебіг та підсумки двох попередніх візитів КИРИЛА в Україну продемонстрували, що це не скільки архіпастирські візити, стільки політичні візити з намірами просування концепції т.зв. "русского мира”.

Категория: релігія01.07.2010| | Комментарии (0)

Партия Батьківщина, возглавляемая Юлией Тимошенко, пойдет на местные выборы самостоятельно, а не Блоком Юлии Тимошенко. При этом партия изменит свое название.Об этом сегодня, 1 июля, сообщил заместитель руководителя фракции БЮТ Андрей Кожемякин."Мы готовы идти на выборы партией", - сказал он.
Категория: Україна01.07.2010| | Комментарии (0)

Президент Виктор Янукович раскритиковал работу правоохранительных органов по борьбе с незаконным оборотом наркотиков. Он принес на совещание с руководителями силовых органов марихуану и кокаин, заявив, что сотрудники Администрации Президента смогли купить эти вещества в интернет-магазине."Особенно беспокоит ситуация с распространением в Украине наркотических средств, особенно среди несовершеннолетних. Я считаю недостаточными действия правоохранительных органов по искоренению и предупреждению этого зла, а, возможно, и преступными", - сказал он.
Категория: Україна01.07.2010| | Комментарии (0)

В Бундестаге встревожены задержанием Ланге 

Глава комитета Бундестага по вопросам Европы Гюнтер Крихбаум в интервью Deutsche Welle заявил, что инцидент с задержанием в Борисполе руководителя представительства Фонда Аденауэра в Киеве Нико Ланге может существенно усложнить украино-немецкие отношения, в частности в переговорном процессе о подписании соглашения об ассоциации с ЕС.

Категория: різне01.07.2010| | Комментарии (0)

Підопічні продюсера Нікітіна дует "NikitA" Юля Кавтарадзе та Дар‘я Астаф‘єва, може, вокалом і не сильні. Однак у дівчат є інші переваги - відсутність комплексів і присутність фігури.Завдяки цим двом факторам, а також магічній дії фотошопу ці дві шоу-леді безперестанку світять своїми тілами на обкладинках глянцевих журналів. Для Даші та Юлі знятися в еротичній фотосесії - все одно що нам з вами за хлібом сходити.
Категория: різне30.06.2010| | Комментарии (0)

На день народження Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА може приїхати Президент РФ Дмитро МЕДВЕДЄВ.

Про це газеті "Сегодня" повідомило джерело в російському консульстві.

Як пише видання, В.ЯНУКОВИЧ планує 10 липня піти у відпустку і приїхати на одну з державних дач у Криму.

За словами голови парламенту Володимира КОНСТАНТИНОВА, саме 10 липня В.ЯНУКОВИЧ відсвяткує в Криму своє 60-річчя (день народження у нього 9 липня).

Категория: Україна30.06.2010| | Комментарии (0)

Самое большое количество голосов набрал законопроект Владислава Каськива Корреспондент

Верховная Рада Украины не поддержала ни одного из 12 законопроектов по внесению изменений в закон о проведении местных выборов. В частности, парламент не стал запрещать баллотироваться на местных выборах неукраиноязычным кандидатам.

Категория: Україна30.06.2010| | Комментарии (0)

Україну розриває на частини протистояння Львова і Донецька, яке впливає й на інші регіони... Уособленням цього протистояння стали героїзація Бандери та новозбудований пам'ятник Сталіну...

Донеччани (чи, як вони самі себе звуть, дончани) і галичани - це дві специфічні регіональні групи, фактично два субетноси із трайбалістськими світоглядами і політичними настановами...

Треба знайти щось середнє, якусь золоту середину в політиці та ідеології, яка б зупинила роздрай у державі і дозволила Україні ефективно розвиватися...

Категория: Україна29.06.2010| | Комментарии (0)

По делу об обманутых вкладчиках арестован крымский депутат e-crimea.info

В Крыму арестован депутат парламента Крыма Сергей Козаченко, который ранее возглавлял кредитный союз Южный и подозревается в присвоении средств членов союза на общую сумму почти 65 млн грн.

Категория: Україна29.06.2010| | Комментарии (0)

Людмила КорольчукДіяльність на Закарпатті обласної організації партії "Фронт змін” добре відома тим, хто слідкує за політичним життям краю. Численні акції, круглі столи і семінари, ініційовані зустрічі з владою та громадськими організаціями в усіх районах і населених пунктах області не дають сумніву – "Фронт змін” – політична сила з далекоглядними планами і перспективами. Але тут переконані: вхід у місцеві органи самоврядування – не повинно бути самоціллю. Адже прийшовши до влади, важливо самому не перетворитися на представника чиновництва, промахи котрого критикуєш нині. Саме з цією метою партія Арсенія Яценюка задовго до виборів розпочала підготовку до майбутньої діяльності кандидатів у депутати від "Фронту змін” у місцевих парламентах. Детальніше про це - в розмові з керівником Закарпатського територіального відділення "Школи влади”, заслуженим лікарем України Людмилою Корольчук.
Категория: політика23.06.2010| | Комментарии (0)

Уряд ЗМІНЗасідання обласної експертної ради УРЯДУ ЗМІН за напрямком "Молоді українці” відбулося в Закарпатському офісі "Фронту змін”. Темою обговорення стали проблеми підростаючого покоління українців та  патріотичного виховання молоді .
Категория: Закарпаття22.06.2010| | Комментарии (0)

Полиция Нидерландов планирует переодеть некоторых своих сотрудников в ортодоксальных евреев. Этот, неожиданный на первый взгляд, ход будет предпринят для поимки агрессивно настроенных антисемитов, многие из которых являются выходцами из Марокко.

Идея ловить антисемитов «на живца» принадлежит депутату нидерландского парламента, уроженцу Марокко Ахмеду Маркуху. Причиной этой, странной, на первый взгляд, инициативы послужил рост жалоб на выходцев из Марокко со стороны еврейского населения Нидерландов. Лидеры еврейское общины страны поддержали инициативу нидерландских властей.

Категория: різне22.06.2010| | Комментарии (0)

Народний депутат від НУ-НС, міністр внутрішніх справ опозиційного уряду Геннадій МОСКАЛЬ прогнозує, що ще кілька депутатів від «Народної самооборони» увійдуть до складу парламентської коаліції.

Про це він заявив в інтерв`ю газеті «Дело» (№ 101 від 21 червня).

«Я знаю, що кандидати піти є. Не підуть лише Тарас СТЕЦЬКІВ, Юрій СТЕЦЬ, Юрій ГРИМЧАК», - сказав він.

Г.МОСКАЛЬ також додав, що і він не має наміру поповнювати ряди коаліції. Він відзначив, що з даного питання всі знають його позицію і тому навіть не ведуть переговори. «Говорять з тими, у кого долоні пітні. Якщо я відчую, що політичний проект «Україна» закінчився, емігрую з України. А в коаліцію я не піду ніколи», - сказав Г.МОСКАЛЬ.

Категория: Україна21.06.2010| | Комментарии (0)

Ігор ЗВАРИЧ
Кримінальну справу за обвинуваченням колишнього голови Львівського апеляційного адміністративного суду Ігоря ЗВАРИЧА направлено до Верховного Суду України для визначення підсудності.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Генеральної прокуратури України.

Перший заступник генерального прокурора Віктор ПШОНКА затвердив обвинувальний висновок у кримінальній справі І.ЗВАРИЧА в отриманні хабарів в особливо великих розмірах та одного із суддів цього ж суду - у пособництві в отриманні хабарів.

Категория: кримінал21.06.2010| | Комментарии (0)

Хуан Мануэль САНТОС
На президентських виборах у Колумбії (другий тур) упевнену перемогу здобув кандидат від правлячої Соціальної партії національної єдності, відомішої як партія "U", колишній міністр оборони Хуан Мануель САНТОС.

Як повідомляє NEWSru, згідно з даними Національного регістра цивільного стану, після підрахунку 99,86% голосів він одержав підтримку 69,06% колумбійців, які взяли участь у виборах.

Категория: Україна21.06.2010| | Комментарии (0)

Уряд ЗмінЗ такою пропозицією до керівництва Закарпатського територіального відділення "Школи влади” звернулися активісти міських та районних осередків "Фронту Змін” на відкритому засіданні обласної експертної ради УРЯДУ ЗМІН на тему "Бюджет зростання”. 
Категория: Закарпаття21.06.2010| | Комментарии (0)

18 июня 1906 года
родился знаменитый немецкий
дизайнер, художник и фотограф Антон Станковский
Категория: різне18.06.2010| | Комментарии (0)

У Санкт-Петербурзі суд виніс ухвалу щодо учасника арт-групи «Війна» Леоніда Ніколаєва, який був у складі групи, яка провела скандальну акцію поряд з будинком міського управління Федеральної служби безпеки, повідомляє Газета.ру.Суд вирішив, що непристойне зображення не завадило роботі Літєйного мосту, тому факту вандалізму – немає. Ніколаєв відбувся штрафом за дрібне хуліганство.
Категория: різне17.06.2010| | Комментарии (0)

У новому кліпі групи "Арктика" телеведучий Алєксєй Мочанов вдруге, але тепер вже "насухо", підмочив свою репутацію. А солістка колективу Оля Горбачова потрималася за сідниці племінника екс-глави Фонду держмайна Семенюк та показала свої власні.

Зйомки на пісню "Нечемо терять" тривали всього 15 годин. За цей час Горбачова встигла відзначитися з шістьма чоловіками, повідомляє прес-служба Mamamusic.

Категория: світське життя17.06.2010| | Комментарии (0)

Василь ГецкоЗакарпатська обласна експертна рада УРЯДУ ЗМІН за напрямком «Сучасна інфраструктура» провела засідання з проблем комунальної сфери краю. Головною темою обговорення експертів стало рішення Ужгородської міськради стосовно примусового відключення в місті централізованого опалення та переведення усіх квартир в автономний режим.
Категория: Закарпаття16.06.2010| | Комментарии (0)

Іршавський Фронт ЗмінУ рамках реалізації проекту "Чисте довкілля” Закарпатського УРЯДУ ЗМІН Іршавський районний осередок політичної партії "Фронт Змін” організував черговий суботник чистоти. Озброївшись граблями, віниками і косами, "фронтовики”  привели до ладу найпопулярніше місце відпочинку іршавчан – центральний міський парк.
Категория: Закарпаття15.06.2010| | Комментарии (0)

Уряд Змын-ЕкологыяКруглий стіл на тему «Пошук точок дотику громадських організацій екологічного спрямування та державних  установ» відбувся в  офісі  Закарпатської обласної організації політичної партії " Фронт Змін”.

  До дискусії організатори запросили спеціалістів усіх обласних  структур, що опікуються екологічними питаннями, вчених-екологів, представників громадських організацій, міжнародних агенцій, керівників та учасників екологічних програм ГО «Фронт Змін», лідерів районних та міських програм «Чисте Довкілля» Уряду Змін.

Категория: Закарпаття15.06.2010| | Комментарии (0)

Півфінал відкритого Чемпіонату України з американського футболу відбувся в Ужгороді у суботу, 12 червня. Підтримку змаганням надав Ужгородський міський осередок політичної партії "Фронт змін”.На центральному полі стадіону "Авангард” у поєдинку зустрілися дві команди: "Мінські зубри” та "Ужгородські лісоруби”. Матч був багатообіцяючим, оскільки торік закарпатці вже грали з цією командою і перемогли. В результаті вони стали чемпіонами України 2009 року, перервавши 13-річну гегемонію донеччан.
Категория: Закарпаття14.06.2010| | Комментарии (0)

Екс-міністр закордонних справ України, власник "5-го каналу” Петро ПОРОШЕНКО заявляє, що досі веде переговори з коаліцією щодо можливості отримання посади у владі.

Про це він повідомив в ефірі телеканалу ТВі в неділю.

«Ми не домовились (під час формування коаліції у березні – УНІАН) по умовах, по можливостях, по прийняттю рішень. До речі, діалог ще продовжується, і жодних умов щодо інформаційних ресурсів, політичних кроків, жодного разу ніхто не ставив», - сказав П.ПОРОШЕНКО.

Категория: Україна14.06.2010| | Комментарии (0)

Російський шоумен Андрій Фомін привіз у Київ свято марнославства. Цієї п'ятниці у столиці вже втретє пройшов так званий бал May Fashion. На ньому було вручено дипломи сотні найкрасивіших знаменитостей України, а також пройшов традиційний показ весільних суконь.
Категория: Україна14.06.2010| | Комментарии (0)

Не повірите, але співачка Аліна Гросу пішла лісом. Щоправда, лише на один день. Дівчинка запросила столичний бомонд на святкування свого 15-річчя на околицю Києва.При в'їзді на територію святкової галявини маячив величезний плакат з написом "Партизанський загін ім. Аліни Гросу". Сама іменинниця цього дня була призначена "дочкою полку співаючої дивізії".

Категория: Україна11.06.2010| | Комментарии (0)

С сентября передача Шустер-Live на ТРК Украина будет выходить только по пятницам в еженедельном формате.Как пояснил сам телеведущий Савик Шустер, он собирается переходить на другой канал. Однако не полностью, пишет газета "Сегодня".Кроме того Шустер отметил, что это решение "чисто телевизионное". Он не исключает, что будет вести ежедневную программу на другом телеканале, но: "Контракт не подписан, поэтому на каком - сказать не могу".

Категория: Україна11.06.2010| | Комментарии (0)

Лидер «Фронта перемен» внес в Раду законопроект, в котором предлагает ввести уголовную ответственность за давление на журналистов. Международные организации обеспокоены сворачиванием свободы слова в Украине. Украинские власти отрицают свою причастность к конфликтам в национальном информационном пространстве. Оппозиционное «Правительство перемен» Арсения Яценюка пытается практически действовать в законодательном поле.
Категория: Україна11.06.2010| | Комментарии (0)

Совсем недавно Николай Басков попал под прицел объективов папарацци в компании актрисы Олеси Судзиловской. Все бы ничего, да вот засветилась парочка в Каннах, когда проходила по красной дорожке... в обнимку. Странно и то, что Басков оказался там без Оксаны Федоровой, а Судзиловская без супруга Сергея, от которого недавно родила сына.
Категория: Україна11.06.2010| | Комментарии (0)

Посада керівника Державної компанії "Укрспецекспорт" була одним з хлібних місць у владі, яке залишалося нерозподіленим після інавгурації Віктора Януковича.

Річний оборот розміром у 800 мільйонів не давав спокійно спати декільком групам впливу в Партії регіонів.

У числі останніх великих контрактів, організованих "Укрспецекспортом" - постачання БТР для армії Іраку на 500 мільйонів доларів, ремонт і модернізація літаків Ан-24 для Індії на 450 мільйонів, постачання Китаю суден "Зубр" на 350 мільйонів.

Категория: Україна11.06.2010| | Комментарии (0)

Лидер БЮТ Юлия Тимошенко считает абсурдным решение Стокгольмского арбитража о возвращении 11 млрд. кубических метров природного газа компании RosUkrEnergo.Как сообщается на официальном сайте Тимошенко, об этом лидер БЮТ заявила сегодня на пресс-конференции в Житомире.
Категория: Україна11.06.2010| | Комментарии (0)

Сьогодні, 10 червня, в Києві в рамках проекту УРЯД ЗМІН відбулося обговорення ситуації зі свободою слова в Україні. На засіданні відзначалося, що головними цілями УРЯДУ ЗМІН є досягнення недоторканності «четвертої влади». ЗМІ мають працювати на інтереси країни і суспільства, а не окремих осіб, а влада – бути відкритою до суспільства.
Категория: Україна10.06.2010| | Комментарии (0)

Берегівський Фронт ЗмінБерегівська міська організація політичної партії "Фронт змін” повідомила про рішення щодо підтримки обласного притулку для дітей у селищі Батєво. Установа у достатній мірі фінансується державою та спонсорами, а от ідею з організацією різноманітних культурно-пізнавальних заходів керівництво дитбудинку залюбки підтримало. Першу зустріч з маленькими мешканцями притулку активісти "Фронту змін” провели спільно з працівниками Берегівського районного Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. 
Категория: Закарпаття10.06.2010| | Комментарии (0)

Хустський Фронт ЗмінАктивісти Хустського районного та міського осередків "Фронту змін” спільно з розробниками проектів ШКОЛИ ВЛАДИ провели робочу поїздку місцями найбільших екологічних забруднень міста. Враження від побаченого обговорили за круглим столом, на який запросили представників СЕС, депутатів місцевої ради, політиків, керівників ініціативних груп навколишніх сіл. Учасники зустрічі обурені бездіяльністю міської влади Хуста та мають намір примусити мера відреагувати на ситуацію.
Категория: Закарпаття10.06.2010| | Комментарии (0)

Отпраздновав сто дней своего президентства, Виктор Федорович отправился с рабочим визитом в Грецию.Родина демократии и Олимпийских игр встретила Януковича мелким дождем. После выпусков теленовостей, которые то и дело показывали многолюдные забастовки в Афинах, на улицах греческой столицы тихо и пустынно.
Категория: Україна09.06.2010| | Комментарии (0)

Програма з повернення російській мові статусу офіційної має бути вироблена Україною, оскільки в країні історично склалася двомовна культура, заявив спеціальний представник Президента Росії з міжнародної культурної співпраці Михайло ШВИДКОЙ.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав в Ялті на засіданні міжнародного круглого столу «Україна і Росія: нова взаємодія», що проходить у рамках фестивалю «Велике російське слово».

Категория: Україна07.06.2010| | Комментарии (0)

В принципі, розкутість дівчат продюсера Юрія Нікітіна - далеко не секрет. Однак цього разу панянки з дуетів "NікіtА" та "НеАнгели" дійшли аж до сексу у публічних місцях. Співачки розповіли про особистий досвід, а також поро змірковували про найцікавіші місця для цього заняття.
Категория: світське життя07.06.2010| | Комментарии (0)

Сергій Соболєв під час засідання опозиційного
уряду в Києві. 8 квітня
В опозиції позитивно оцінюють президентську Програму економічних реформ на 2010–2014 роки, проте вважають, що виконати її буде нереальне.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на прес-конференції в Києві заявили член Бюджетного комітету Верховної Ради Павло ЖЕБРІВСЬКИЙ (НУ-НС) і глава опозиційного уряду Сергій СОБОЛЄВ (БЮТ).

Зокрема, П.ЖЕБРІВСЬКИЙ зазначив, що кроки, передбачені програмою, не зможуть знайти підтримки всіх парламентських фракцій, що входять в коаліцію.


Категория: Україна07.06.2010| | Комментарии (0)

У Партії регіонів говорять про зміну Конституції України на користь Президента.Ухвалення Верховною Радою в першому читанні судової реформи породило слух про те, що вона буде продовжена і шляхом змін до Конституції.

Перший заступник голови фракції ПР, радник Президента Михайло ЧЕЧЕТОВ, вважає, що назріло питання глобальної зміни Конституції: «Конституційна реформа 2004 року заклала суперечності між гілками влади.

Категория: Україна07.06.2010| | Комментарии (0)

Марина СТАВНІЙЧУК
Венеціанська комісія на своєму засіданні 4 червня не давала висновку щодо законопроекту, запропонованого Президентом України Віктором ЯНУКОВИЧЕМ, про судовий устрій і статус суддів.

Як передає кореспондент УНІАН, про це на прес-конференції у Києві заявила член Венеціанської комісії (Європейської комісії за демократію через право) Марина СТАВНІЙЧУК.

Вона зауважила, що комісія лише заслухала інформацію про хід судової реформи в Україні, у тому числі інформацію щодо законопроекту Президента, яка надав голова Комітету Верховної Ради з питань правосуддя, народний депутат від Партії регіонів Сергій КІВАЛОВ

Категория: Україна07.06.2010| | Комментарии (0)

Іршава Фронт Змін

У Закарпатській області триває реалізація внутріпартійного проекту УРЯД ЗМІН. Міські та районні організації ведуть постійний діалог з експертами та громадськістю, наповнюючи проект змістовними пропозиціями і конкретними діями. Так, Іршавська районна експертна рада УЯДУ ЗМІН за напрямком «Молоді українці» визначилася з шефською допомогою дитячим садкам.

Категория: Закарпаття07.06.2010| | Комментарии (0)

Бюджет галузі охорони здоров’я – одна з найболючіших проблем медицини Берегівщини. Лікарні, поліклініки, амбулаторії, інші медичні й оздоровчі заклади потерпають від недофінансування. При цьому всі розуміють, що хоча б частково вирішити проблему на локальному рівні майже неможливо через залежність галузі від державних дотацій. На круглому столі, ініційованому Берегівський районним осередком "Фронту змін”, зібралися керівники державної сфери медицини району, представники влади і громадські активісти. Говорили не стільки про розвиток галузі, скільки можливість недопущення подальшого розвалу.
Категория: Закарпаття04.06.2010| | Комментарии (0)

Вице-премьер-министр по вопросам экономики Сергей Тигипко допускает введение автоматического возмещения налога на добавленную стоимость в августе. Об этом он сказал на заседании Рады. "Уже в августе мы хотим выйти на автоматическое возвращение НДС для плательщиков налогов", - сказал он. По его словам, в первую очередь автоматическое возмещение НДС будет применятся к крупным налогоплательщикам, а уже после этого эта система будет распространяться на средний бизнес.
Категория: Україна04.06.2010| | Комментарии (0)

Народний депутат, лідер партії "Фронт змін” Арсеній ЯЦЕНЮК вважає пріоритетними розвиток підприємництва, АПК та інфраструктури.

Про це він повідомив під час презентації «100 днів опозиції» «Уряду змін», повідомили УНІАН у прес-службі "Фронту змін”.

А.ЯЦЕНЮК піддав критиці за відсутність чітких пріоритетів представлену 2 червня владою Програму економічних реформ.

Категория: Україна04.06.2010| | Комментарии (0)

Если бы ВР приняла законопроект Арсения Яценюка, бюджет получил бы дополнительно 4,3 миллиарда гривен. Законопроект об уменьшении бюджетных расходов на содержание президента, парламента и правительства, подготовленный лидером «Фронта перемен» Арсением Яценюком, в минувшую среду так и не был внесен в повестку дня заседания парламента.
Категория: політика04.06.2010| | Комментарии (0)

За три месяца новый Президент Украины Виктор Янукович выстроил вертикаль власти, надавил на предпринимателей и развернул внешнеполитический курс Украины на 180 градусов. И не начал ни одной реформы, пишет в свежем выпуске издание Корреспондент.
Категория: Україна04.06.2010| | Комментарии (0)

Ольга Кашшай

Учора в Ужгороді відкрилася персональна виставка живопису онуки відомого художника, одного із засновників школи закарпатського живопису Антона Кашшая Ольги. Талановита художниця, на думку багатьох критиків, вихована на живописній культура діда і яка при цьому зуміла довести власну самобутність .

Категория: Закарпаття03.06.2010| | Комментарии (0)

Ужгород-Фронт ЗмінТрадиційна акція, присвячена міжнародному Дню захисту дітей, проводилася вже в тринадцяте. Ініціаторами своєрідного флеш-мобу, що завжди проходить під гаслом "Ми такі, як всі”, виступив медико-соціальний реабілітаційний центр "Дорога життя” та інші міські організації, що опікуються дітьми з фізичними й розумовими недугами.  Цього року їх підтримав і Ужгородський міський осередок політичної партії "Фронт змін”. Активісти організації забезпечили учасникам акції безпечну ходу, запросили для музичного супроводу оркестр й дарували всім дітям навколо незалежно від стану їх здоров’я повітряні кульки.

Категория: Ужгород02.06.2010| | Комментарии (0)

Чоп-Фронт ЗмінСмачну акцію до Дня захисту дітей організували активісти Чопського міського осередку політичної партії "Фронт змін”. Усі учасники міжшкільної спортивної естафети та їх уболівальники в якості призів отримали морозиво. Завдяки цьому, не зважаючи на сумну дощову погоду впродовж усього дня, настрій малечі було врятовано, а веселі дитячі усмішки виявилися теплішими за найяскравіше червневе сонечко.
Категория: Закарпаття02.06.2010| | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 ... 60 61 »