Главная » 2009 » Сентябрь » 10
Міліція ніяким чином не забороняє будь-якій бабусі випікати булочки з маком. Однак і не дозволить, щоби макові рослини ставали предметом протиправних дій. У даному разі йдеться про припинення по суті злочинних намірів 56-річної мешканки одного з сіл у Галицькому районі Івано-Франківщини. Правоохоронцям стало достеменно відомо про те, що літня жінка пов’язує певні надії з маковими головками після збору урожаю. Замість того, щоб спалити чи іншим шляхом знищити їх, вони заощадливо висушила і подрібнила рослинні відходи з метою знайти на них «потрібного» покупця. 



Категория: кримінал10.09.2009| | Комментарии (0)

УПЦ МП вирішила розпочати діалог з УПЦ КП з метою відновлення єдності українського православ’я. Українська православна церква Московського патріархату планує розпочати діалог з Українською православною церквою Київського патріархату з метою відновлення єдності українського православ’я.



Категория: релігія10.09.2009| | Комментарии (0)

Президент Венесуели, який перебуває з візитом у Москві, заявив, що його країна приєднається до визнання «незалежності» сепаратистських грузинських регіонів Абхазії й Південної Осетії.



Категория: світ10.09.2009| | Комментарии (0)

Затримати вбивцю допоміг службовий собака
У кінофільмах про міліцію стражі порядку часто затримують злодіїв, убивць, хуліганів за допомогою службових собак. Вірний Мухтар впевнено йде слідом, кидається на озброєного злочинця, ризикуючи потрапити під бандитський ніж чи кулю. В страшній кримінальній історії, що трапилася цього тижня в Ужгороді, розумний чотириногий помічник міліції теж відіграв вирішальну роль у викритті жорстокого вбивці.
Стадіон “Автомобіліст” на вул.Капушанській в Ужгороді--місцина хоча й віддалена від центру, проте доволі багатолюдна. Тут часто ганяють м”яча футболісти, та й люди ходять через стадіон із “Нового” району у Боздоський парк на каруселі й за мінеральною водою з джерела.
Категория: кримінал10.09.2009| | Комментарии (0)

У Запоріжжі горить цех Запорізького машинобудівного заводу (ЗАЗ). На площі 300 квадратних метрів палає лак і фарба, повідомляє УКРІНФОРМ з посиланням на прес-центр ГУ МНС у Запорізькій області. 


Категория: регіони10.09.2009| | Комментарии (0)

В Украине начинаются предвыборные концерты. Практически все звезды шоу-бизнеса собрались под флагами лидера БЮТ Юлии Тимошенко, пишет «Газета по-киевски».
Категория: політика10.09.2009| | Комментарии (0)

З’явилися ознаки, що Кремль не виключає з арсеналу й силові засоби... Існують прямі загрози безпеці держав ЄС… Звертаємося з пропозицією скликати Міжнародну конференцію...

Звернення інтелектуалів, політиків та громадських діячів України до парламентів, урядів і народів світу

Категория: Україна10.09.2009| | Комментарии (0)

Один трильйон американських доларів - саме стільки тратять щорічно країни світу на озброєння.
Категория: світ10.09.2009| | Комментарии (0)

"Я відкритий для спілкування з пресою" - одна з перших фраз, з якою розпочав роботу на посту керманича ФК "Закарпаття" Ігор Гамула. Свого слова коуч дотримується, ніколи не відмовляючи у коментарі представникам мас-медіа. Команда також стала ближчою до телекамер - сьогодні пообіді на мукачівському стадіоні "Приладист" відбулося перше відкрите тренування ужгородського колективу у новому сезоні.

Ще б пак, привід для розмов був ще той: нарешті завершилася п’ятиматчева програшна серія "Закарпаття" у прем’єр-лізі та ще й в останній день трансферного вікна на береги Ужа перебралося кілька відомих в українському футболі футболістів — Сендлей Біто, Олександр Трішовіч, Олександр Зотов та Павло Ксьонз. Як настрій у закарпатців? З яким налаштуванням вони підходять до наступного календарного поєдинку проти "Оболоні"? Наскільки комфортно почувають себе новачки? На якому етапі перебуває становлення нової ужгородської команди? Це далеко не повний перелік тих запитань, які так цікавили журналістів і, власне, їхню цільову аудиторію.

Категория: Закарпаття10.09.2009| | Комментарии (0)

Сьогодні засідання Верховної Ради України не буде. Як передає кореспондент УНІАН, про це сказав журналістам лідер фракції Блоку Литвина Ігор ШАРОВ.
Категория: політика10.09.2009| | Комментарии (0)

Газета «Голос України» опублікувала новий Закон про вибори Президента. Нова редакція Закону «Про вибори Президента України» опублікована сьогодні, 10 вересня, у №169 офіційного видання «Голос України».
Категория: вибори 201010.09.2009| | Комментарии (0)

9 вересня о 21.35 біля с. Чишки Пустомитівського району Львівської області на автодорозі «Західний обхід м. Львова» сталося зіткнення вантажного автомобіля «ДАФ» та мікроавтобуса «Мерседес-Бенц», у якому перебувало 8 осіб (водій та 7 пасажирів, усі мешканці Закарпатської області). Внаслідок ДТП постраждало 9 осіб (пасажир вантажного автомобіля, водій та пасажири мікроавтобуса): – 5 осіб загинуло (з них двоє померло в лікарні) та 4 особи травмовано. Про це сьогодні, 10 вересня, ЗІК повідомили в управлінні з питань НС Львівської ОДА.
Потерпілих з травмами різного ступеню важкості госпіталізовано у Львівську лікарню швидкої медичної допомоги.
Причини та обставини події розслідуються.
Категория: ДТП10.09.2009| | Комментарии (0)

 Про хабарництво під час здачі іспитів на отримання водійського посвідчення вже писано-переписано. У всіх гріхах звинувачують “даішників”, які приймають іспити. Забуваючи при цьому, що працівники автошкіл, в яких проходять навчання кандидати, теж ласі до грошей...
Днями в міліцію  надiйшла заява від молодого чоловіка, який поскаржився, що заступник директора автошколи вимагає від нього за успішну здачу iспиту та отримання свiдоцтва про проходження навчання в автошколі хабар в розмiрi 1900 гривень. Міліціонери затримали грошолюбивого чиновника  в його службовому кабiнетi. Факт отримання хабара в сумi 1900 гривень задокументовано, і тепер хабарник має серйозні проблеми
Категория: Закарпаття10.09.2009| | Комментарии (0)

Уроженец Боливии Хосе Мар Флорес Перейра в среду угнал пассажирский самолет в Мексике, чтобы предупредить президента страны о разрушительном землетрясении, о приближении которого он якобы узнал из посетившего его "божественного откровения".
Категория: світ10.09.2009| | Комментарии (0)

Иран скоро получит возможность создавать ядерное оружие, накопив достаточное количество обогащенного урана, заявили США в среду и вместе с союзниками из Европы призвали Тегеран принять участие в переговорах о своей ядерной программе.
Категория: світ10.09.2009| | Комментарии (0)

З 14 жовтня 2009 року в Україні буде здійснено перехід на нову систему телефонної нумерації, повідомили з прес-служби Державної адміністрації зв'язку.

Так, з 14 жовтня буде здійснено заміну національного (міжміського) префіксу "8" на "0", заміни міжнародного префіксу "8-10" на "0-0", введення на мережі національного коду зони для Київської області "45".

Зміни торкнуться префіксів виходу на міжміську та міжнародну телефонні мережі, національних кодів зон призначення, а також кодів мереж мобільних операторів. Причому перехід всіх операторів - і фіксованого, і мобільного зв'язку - відбудеться одночасно.


Категория: різне10.09.2009| | Комментарии (0)

На чемпіонаті світу з боксу в Мілані (Італія) завершилися поєдинки 1/4 фіналу, за підсумками яких троє українців пробилися до півфіналу, що гарантує їм як мінімум "бронзу".
Категория: спорт10.09.2009| | Комментарии (0)

Лудакрис раздал малоимущим 20 автоИзвестный американский рэппер Лудакрис раздарил "нуждающимся" 20 автомобилей.
Пострадавшие от кризиса американцы получили своего супермена – известный американский рэппер Лудакрис (Кристофер Брайан Бриджес) решил помочь тем, кто лишился своего имущества из-за экономического спада.
Лудакрис вместе со своим благотворительным фондом, возглавляемым матерью музыканта Робертой Шилдс, организовал акцию, в рамках которой раздарил "нуждающимся" 20 автомобилей.
Жителям родного города рэппера, Атланты, было предложено написать эссе объемом в 300 слов, в котором желающие получить машину, должны были объяснить, почему именно они ее заслуживают. В акции приняли участие порядка 4000 человек.
Теперь победители должны самостоятельно уплатить налоги, приобрести страховой полис и нести прочие расходы, связанные с покупкой автомобиля.
Категория: світ10.09.2009| | Комментарии (0)

Как сообщает корреспондент UA-Reporter.com, вчера 9 сентября, в вечернее время около 20.00, в Ужгороде, в поле возле базы "555"(микрорайон Горяны), которая принадлежит мэру города Сергею Ратушняку, было совершено зверское убийство юноши.

Несколько жителей Ужгорода собирая урожай со своих дачных участков в районе Горян, заметили далеко от себя в поле нескольких людей , которые то ли танцевали, то ли дрались.
Через какое-то время с того места на поле в сторону базы "555" побежали трое людей с.....голым торсом и все в темных штанах... Один из дачников или селян решил полюбопытствовать и пошел посмотреть на то место, где "танцевали" эти люди. Подойдя на место дачник ужаснулся, перед ним лежал полностью окровавленный труп человека. Человек сразу же вызвал милицию.

Как сообщил UA-Reporter.com источник в городском управлении милиции, оперативно-следственная группа выехала на место преступления и увидели там страшную картину.. У молодого человека, который был уже мертв, предположительно 17-19 лет, обнаружили 14 ножевых ранений, шесть в область спины и 8 в область груди. В район Горян были стянуты все милиционеры, но поиски по горячим следам пока ничего не дали. По утверждению источника милицию не пустили для проведения оперативно-розыскных мероприятий на базу "555"....

Ждем официальной информации от Ужгородского городского отдела МВД.

Категория: кримінал10.09.2009| | Комментарии (0)

Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" начальник прес-центру МНС України в Львівській області Павло Василенко, аварія відбулася в ніч на четвер близько півночі - мікроавтобус врізався в фуру при виїзді зі Львова біля мосту в напрямку Тернополя.
Категория: ДТП10.09.2009| | Комментарии (0)

Віце-спікер Державної думи РФ Володимир Жириновський упевнений, що ухвалення поправок до Закону «Про оборону», який припускає можливість оперативного використання російських Збройних сил за межами РФ, не торкнеться російсько-українських відносин. Про це він сказав у кулуарах Держдуми, відповідаючи на запитання УНІАН.

Президент Віктор Ющенко в інтерв’ю німецькому «Spiegel» сказав, що розслідування справи про його отруєння у 2004 році завершене. Організатори, як сказав пан Ющенко - "Серед них - один з колишніх заступників голови Служби безпеки України, кухар і хтось з обслуговуючого персоналу". 



Категория: персона10.09.2009| | Комментарии (0)

НАТО і ЄС повинні допомогти в забезпеченні безпеки України у зв'язку з поведінкою Росії. Таку думку висловили більшість американців і європейців під час соціологічного дослідження "Transatlantic Trends", проведеного German Marshall Fund of the United States (США), Compagnia di San Paolo (Італія), Luso-Americana (Португалія), BBVA (Іспанія) і Tipping Point Foundation.
Категория: Україна10.09.2009| | Комментарии (0)


Священный Синод Украинской Православной Церкви обнародовал фамилии представителей органов государственной власти, которые, по мнению УПЦ, провоцируют обоострения межконфессиональной ситуации в Украине и нарушают конституционные права верующих УПЦ.
Категория: соціо10.09.2009| | Комментарии (0)

Народні депутати від Партії регіонів блокують трибуну Верховної Ради. Як передає кореспондент УНІАН, сьогодні о 9.30 мало розпочатися засідання Погоджувальної ради лідерів фракцій та голів комітетів парламенту.




Категория: політика10.09.2009| | Комментарии (0)


Мар’їнська міжрайонна прокуратура порушила кримінальну справу за фактом дорожньо-транспортної пригоди за участю співробітників міліції, які збили жінку.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив сьогодні на прес-конференції начальник Головного управління МВС України в Донецькій області Микола КУП’ЯНСЬКИЙ.

Категория: ДТП10.09.2009| | Комментарии (0)