Главная » 2009 » Сентябрь » 04
Согласно новому законопроекту, представленному на рассмотрение в Сенат США, президент страны получит право отключать любые «негосударственные» сети от интернета, если посчитает, что это необходимо для кибербезопасности. В России, по словам экспертов, эти полномочия уже есть у Минкомсвязи и МВД, но, в отличие от США, они распроcтраняются только на отечественных провайдеров, а не на весь мир.
Категория: різне04.09.2009| | Комментарии (0)

Количество госпитализированных дошкольников в крымском городе Джанкой с предварительным диагнозом «гастроэнтероколит» возросло до 144. «На 18 часов – 144 ребенка», – сообщил первый заместитель министра здравоохранения Крыма Сергей Гавриленко.

Категория: скандал04.09.2009| | Комментарии (0)

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція організаторів акції «День Незалежності на Хортиці».

Ужгородціорганізатори акції, яка об’єднала всю Україну на Хортиці, розповіли про те, як виникла ідея всеукраїнської велоподорожі та як вона відбулася. Акція стартувала саме з Ужгорода, звідси 13 серпня 30 учасників подалися на Хортицю велосипедами. Їхали маршрутом УжгородВерецький перевалІвано-ФранківськТернопільЗапоріжжя.
Категория: здоров’я04.09.2009| | Комментарии (0)

Як повідомляють засоби інформації Індії, провідний гросмейстер із Франції Владислав Ткачов з’явився в четвер на матч міжнародного турніру в індійському місті Колката, раніше відомому як Калькутта, настільки п’яним, що ледь міг всидіти. Ледве зробивши 11 ходів, він схилив голову на стіл і заснув.

Перемогу в партії присудили його суперникові з Індії Правінові Кумару на тій підставі, що Владислав Ткачов не зробив жодного ходу протягом визначеного часу в півтори години.

За повідомленнями, коли гросмейстер проспався, організатори турніру зробили йому попередження, але дозволили продовжити брати участь у турнірі.
РАДІО СВОБОДА
Категория: спорт04.09.2009| | Комментарии (0)

Працівниками міліції затримано 169 осіб, які вчора проникли на територію ВАТ "АПФ "Таврія" з метою захоплення заводу. Під час сутичок між групою невідомих та місцевими мешканцями і працівниками підприємства 39 учасників конфлікту отримали поранення. Досі до міської лікарні Нової Каховки звертаються постраждалі. Про це кореспонденту УКРІНФОРМу повідомив міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко.
Категория: регіони04.09.2009| | Комментарии (0)

Команда «Оптима-Лізинг Україна» закінчила останні приготування до старту ралі серії Дакар «Шовковий шлях», яке почнеться 5 вересня в Казані (РФ). Про це УНІАН повідомили в прес-службі команди.

Категория: спорт04.09.2009| | Комментарии (0)

Чемпион Закарпатской лиги КВН команда
Чемпион Закарпатской лиги КВН команда "От фонаря" (ИТФ УжНУ)

3 сентября в Ужгороде в помещении Закарпатского областного украинского музыкально-драматического театра прошел Финал Чемпионата Закарпатской лиги КВН.

По результатам упорной борьбы в пяти конкурсах места распределились так:

1. "От фонаря" (ИТФ, Ужгородский национальный университет)
2. "Тыры-пыры" (экономический ф-т УжНУ)
3. "Трудности перевода" (ФРГФ УжНУ)
4. "Перелом" (медфак УжНУ)


Поздравляем Чемпионов!

Категория: Закарпаття04.09.2009| | Комментарии (0)

Женский футбол - это узаконенный секс в спорте
Женский футбол - это узаконенный секс в спорте

Вчера, на верхнем поле киевского Олимпийского стадиона состоялся футбольный матч ФК “Маэстро” против участниц шоу “Кто против Блондинок”. Если ФК “Маэстро” уже давно зарекомендовала себя как профессиональная футбольная команда, то блондинки собрались поиграть в футбол впервые.

Капитаном блондинок выбрали певицу Олю Полякову.

Матч больше походил на развлекательное шоу, чем на спортивное мероприятие, но вместе с тем, нельзя было уличить блондинок в расхлябанности и несобранности. Об этом свидетельствует итоговый счет - 8:3 в пользу команды девушек.

Полякова рассказала, что с детства увлекается футболом.

“Вообще, мне нравится все японское. Поэтому я и пришла сегодня в кимоно. Мне рассказывали, что футбол произошел от древней японской игры. Причем в этой игре участвовали только женщины. Поэтому, не удивительно, что именно мы сегодня победили. Я так сильно бегала, что мое кимоно все время распахивалось и иногда было видно мою грудь. Но это была спланированная диверсия. Все игроки ФК “Маэстро” в эти моменты просто стояли в оцепенении и не могли играть”, - сказала певица.

Среди участников матча со стороны ФК “Маэстро” играли такие спортивные таланты, как: Фоззи (ТНМК), Валерий Харчишин (Друга рика), Александр Педан, Диля, Виктор Павлик, Сашко Положинский (Тартак) и другие.

Тренером команды является известный в прошлом футболист киевского Динамо Василий Кардаш.

Категория: фоторепортаж04.09.2009| | Комментарии (0)

Як повідомили PRESS-КАРПАТ за минулу добу на Закарпатті сталася одна пожежа прямі матеріальні втрати від якої підраховуються. Зафіксовано 1 хибний виклик підрозділів оперативно-рятувальної служби. Найбільш складна пожежна обстановка в Виноградівському та Рахівському районах, де виникло 53 відсотки всіх обласних загорань минулого тижня. Найчастіше пожежі минулого тижня ставали наслідком короткого замкнення електромережі та неправильної експлуатації печі.
З початку року на Закарпатті вже сталася 551 пожежа, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 4 мільйони 147 тисяч гривень. На пожежах загинуло 32 дорослих та 1 дитина, ще 22 дорослих та 1 дитину було травмовано. Під час гасіння пожеж врятовано 13 людей.
У зв’язку із зростанням кількості пожеж, загиблих та травмованих на пожежах, ГУ МНС України в Закарпатській області звертається до мешканців нашої області бути обачними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.

ЦП ГУ МНС в Закарпатській області
Категория: Закарпаття04.09.2009| | Комментарии (0)

Як повідомили PRESS-КАРПАТ 2 вересня тячівські вогнеборці отримали повідомлення про пожежу, що виникла в надвірній споруді 36-річної мешканки   села Вонігово Тячівського району.
Повідомлення надійшло близько сьомої години вечора. На гасіння пожежі було негайно направлено два відділення місцевих вогнеборців.
Першим язики полум’я, що виривалися з даху будівлі та почали загрожувати поруч розташованим двом житловим будинкам, помітив сусід, який і викликав рятувальників.


Категория: Закарпаття04.09.2009| | Комментарии (0)

Представники Закарпаття їдуть на установчий з"їзд Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад

До уваги сільських, селищних голів та інших посадових осіб місцевого самоврядування! Організаційний комітет з проведення установчого з'їзду Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад проводить свій з'їзд 5 вересня об 11 годині у Міжнародному виставковому центрі за адресою м. Київ, Броварський просп., 15 (метро "Лівобережна"). Реєстрація делегатів з регіонів -з 7 до 11 годин. О 14.30 у приміщенні Виставкового центру розпочнеться Всеукраїнська нарада з питань розроблення нових підходів до формування взаємовідносин державного та місцевих бюджетів у 2010 році.



Категория: Україна04.09.2009| | Комментарии (0)

Шведские биологи работают над тем, чтобы сделать похороны более экологически безопасными. Тем не менее, их представления о безвредных для окружающей среды похоронах наталкиваются на презрение со стороны некоторых христиан.

Шведский биолог Сюзанна Вииг-Масак считает, что жизнь после смерти является не вопросом вероисповедания, а экологической проблемой. Она разработала метод для переработки мертвых человеческих тел в удобрения для почвы. С ее точки зрения, идеальным кладбищем станет парк, усыпанный цветами.
Категория: різне03.09.2009| | Комментарии (0)

Украинская народная партия будет участвовать в президентских выборах со своим кандидатом.Об этом заявил лидер УНП, депутат от НУ-НС Юрий Костенко в эфире 5 канала.

Категория: вибори 201003.09.2009| | Комментарии (0)