Главная » вибори 2010
Арсеній ЯценюкКандидат на пост Президента України Арсеній Яценюк підкреслює, що зміни до Конституції України, ухвалені 8 грудня 2004 року, були продовженням відсторонення від влади українського народу. Про це він сказав журналістам у вівторок в Умані Черкаської області, відповідаючи на прохання дати свою оцінку цій події п’ятирічної давнини.
Категория: вибори 201009.12.2009| | Комментарии (1)

Арсеній ЯценюкКандидат на пост Президента України Арсеній Яценюк привітав українських військових із Днем Збройних Сил України. Він підкреслив, що боєздатна армія є запорукою сильної і суверенної держави.
У неділю, 6 грудня, у День Збройних Сил України, на прес-конференції в Житомирі Арсеній Яценюк сказав, що одне з найважливіших завдань нового Президента – будівництво Збройних Сил «фактично з чистого листа». Адже, за словами політика, Україна «сьогодні стоїть на шляху повної демілітаризації». «З мільйонної армії в Україні залишилися тільки 200 тисяч, які не мають що їсти і не мають з чого стріляти. Бази майже не залишилося – озброєння постачалося ще за часів Радянського Союзу», - зазначив він.
Категория: вибори 201007.12.2009| | Комментарии (0)

Михаил бродскийСергей Ратушняк и Людмила Супрун - технические кандидаты Премьера Юлии Тимошенко. Об этом в интервью газете "Коммерсант-Украина" заявил претендент на пост Президента Михаил Бродский. При этом он опроверг информацию о том, что и сам является "техническим".

"Пишут, что я технический кандидат Гриценко, Яценюка, Януковича. Но это не так, я говорю правду... Вот Ратушняк - классический технический кандидат Тимошенко. Его задача - дискредитировать Яценюка. Причем, как по мне, в самой уничижительной форме - распуская слухи о его якобы еврейских корнях. Очевидно, они считают, что в Западной Украине живут одни антисемиты. Супрун - технический кандидат Тимошенко. Рябоконь, в юридической компании которого все партнеры сотрудничают с бютовцами - вполне возможно, тоже", - подчеркнул М.Бродский.

Категория: вибори 201004.12.2009| | Комментарии (0)

Золтан БабякЗолтан  Бабяк живет и  работает в Берегове, хотя имел прекрасную возможность сделать  карьеру в Киеве. Родное Закарпатье тянуло к себе. Но и здесь  он не потерялся. Его  знания и умение, профессиональные и организаторские качества не могли остаться незамеченными.  В 1997 Золтана Бабяка назначили заместителем главы райгосадминистрации (проработал на должности 5 лет), потом два года был заместителем мера Берегова.  После этого снова вернулся в частный бизнес. Принимал участие в политической жизни, но после ноябрьских событий 2004-го ушел из нее. Он абсолютно не жалеет об этом, потому что смог больше времени уделять семье и бизнесу. Но политика опять настигла его.  Да еще, как говорят, с огня да в полымя: Золтана Бабяка избрали председателем Береговской районной организации «Фронт Перемен».
Категория: вибори 201002.12.2009| | Комментарии (0)

Роберт Бровді У суботу 28 листопада в Києві пройшов позачерговий з’їзд Політичної  Партії «Фронт Змін», у якому взяла участь і делегація від Закарпатської області. Головні підсумки партійного форуму, а також прийняті на ньому рішення ми попросили прокоментувати керівника обласного осередку «Фронту Змін» Роберта Бровді.
     Роберте Йосиповичу, якщо можна, коротко про свої враження від з’їзду і суть прийнятих  на ньому рішень?
Суботній  з’їзд партії «Фронт Змін» пройшов  у діловій, конструктивній атмосфері. Прагматично і  без зайвого пафосу. Близько 1200 учасників з’їзду (делегати і запрошені) прийняли три ключові рішення. Перше, Лідером партії «Фронт Змін» обрано Арсенія Яценюка. Друге, партія висловила одноголосну підтримку своєму Лідеру на виборах Президента України. Третє, «Фронт Змін» заявив про свою обов’язкову участь на принципово нових засадах у виборах до місцевих органів влади в травні 2010 року.
Категория: вибори 201001.12.2009| | Комментарии (1)

Арсеній ЯценюкКожен, хто відмовиться виконувати лінію партії, буде позбавлений членства. Партія створена не для того, аби «торгувати» голосами виборців заради посад або коаліцій. Таке переконання висловив Лідер політичної партії «Фронт Змін», кандидат на пост Президента України Арсеній Яценюк у суботу, 28 листопада 2009 року в Києві на прес-конференції під час З’їзду політичної партії «Фронт Змін».
Категория: вибори 201030.11.2009| | Комментарии (0)

Богдан ПранничукПід час нещодавньої  поїздки на Рахівщину, випала нагода поспілкуватися  з відомим у краї ентузіастом туристично-рекреаційної галузі, головою правління Закарпатського обласного центру сільського туризму Богданом Пранничуком. Проявивши себе активним популяризатором туристичного потенціалу регіону, співорганізатором цікавих акцій та фестивалів, наш співрозмовник, віднедавна пробує свої сили й у громадсько-політичному житті. Серед багатьох політичних суб’єктів, Богдан Пранничук обрав «Фронт Змін», районний осередок якого нині й очолює. 
Категория: вибори 201026.11.2009| | Комментарии (0)

Кандидат в Президенты Украины мэр Ужгорода Сергей
Ратушняк
Кандидат в Президенты Украины мэр Ужгорода Сергей Ратушняк

Предвыборная программа кандидата в президенты Сергея Ратушняка объемом не впечатляет, ибо уместилась на двух страницах текста. Однако идеи, которые он вложил в эту оболочку, стоят того, чтобы на них остановиться подробнее. Сразу заметим, что Сергей Николаевич не изменил своему традиционному стилю. В программе много популизма и почти нет конкретики.

Налог от Ратушняка для всех закарпатцев

Впрочем, сам господин Ратушняк считает, что она «намного более реалистичнее и живее искусственных программ других кандидатов». Об этом он заявил на пресс-конференции, когда представлял закарпатским журналистам свое видение развития Украины при его руководстве государством. На самом деле согласиться с этим утверждением трудно.

Прежде всего следует отметить, что почти четверть программы посвящена описанию «ужасной действительности», в которой мы с вами живем. По сути, полстраницы текста - ни о чем, точнее об очевидных вещах. Правда, в интерпретации ужгородского мэра выглядит все намного хуже, чем есть на самом деле.

Категория: вибори 201026.11.2009| | Комментарии (0)

Арсеній ЯценюкЛидер «Фронта перемен» продолжает колесить по Днепропетровской области. Политик хочет разъяснить людям, что альтернативы новой индустриализации для нашей страны нет.

...На Днепропетровщине сразу несколько населенных пунктов носят в народе уважительное звание «город металлургов». Это  Днепропетровск, в котором в советские времена даже размещалось Министерство черной металлургии Украины, а также его город-спутник Днепродзержинск. И Кривой Рог, в котором находится один из крупнейших в мире металлургических комбинатов (прежнее название - «Криворожсталь»). И не случайно, что лидер «Фронта перемен» Арсений Яценюк побывал на этой неделе в каждом из этих городов. Ведь только у Арсения Петровича краеугольным камнем в программе стоит новая индустриализация отечественной экономики.

Категория: вибори 201026.11.2009| | Комментарии (0)

 Мирослав БілецькийМирослав  Білецький: «Час гарних обіцянок минувся, майбутнє – за реальними  справами»

     Молодого  та енергійного підприємця з села Рокосово Мирослава  Білецького добре  знають на рідній Хустщині. Він один з небагатьох представників нового покоління підприємців, який не пішов у бізнес простим шляхом «купи-продай», а присвятив себе створенню та розвитку реального виробництва. Його зусиллями буквально на пустирі було збудовано підприємство з виробництва цегли у селі Нанково. Сьогодні - це стабільно працююча виробнича структура, що забезпечує роботою і пристойною платнею жителів кількох навколишніх сіл. Попри щоденні виробничі клопоти, яких побільшало в часи економічної кризи, Мирослав Білецький знаходить час і сили реалізовувати суспільно-корисні проекти, займатись громадсько-політичним життям, очолюючи районний осередок політичної партії «Фронт Змін».  

Категория: вибори 201026.11.2009| | Комментарии (1)

Арсеній ЯценюкКандидат на пост Президента України Арсеній Яценюк підкреслює, що його програма «Новий курс» - це не піар-технологія, а «стратегічний шлях розвитку країни, моя особиста ціль та місія в цьому світі». «Я хочу це реалізувати, незалежно від результатів виборів», - заявив він у вівторок на прес-конференції у Дніпропетровську.

За словами політика, він йде на вибори не для того, щоб отримати ще один пост: «Я перед собою ставлю саме історичні цілі. Для мене ця програма – це не піар-технологія. Тому ви у ній не побачили обіцянок, що «життя буде покращене завтра вранці», що всім все збільшимо, і всім, кому не додали, додамо».
Категория: вибори 201025.11.2009| | Комментарии (0)

МукачевоМинулої неділі мукачівці зібрались на подвір'ї перед Білим палацом князя Ракоці II, де нині знаходиться дитяча художня школа імені М.Мункачі, щоб вшанувати пам'ять багатьох тисяч невинних жертв сталінських репресій, яких саме на цьому дворі збирали для відправки на "триденні" роботи, а по суті - в концтабори. Вкарбувалось в пам’яті людській 14 листопада 1944 року, перший день нечуваних репресій у визволеному Закарпатті і, зокрема, нашому Мукачеві, коли із домівок забирали сотні чоловіків угорської та німецької національностей. І тільки через роки додому повернулося одиниці із десятків тисяч репресованих радянською системою. Шлях "Мукачево-Свалява-Самбір" і далі на Північ у ГУЛАГівські концтабори залитий сльозами і кров’ю невинних людей, яких сталінський режим позбавив права жити на рідній землі, які були приречені на знищення тільки тому, що були іншої національності та віросповідання. Їм тут, у центрі Мукачева, встановлено пам’ятник.
Категория: вибори 201024.11.2009| | Комментарии (0)

радаВ штабах кандидатов в президенты готовятся к фальсификации выборов, однако исказить результаты волеизъявления более чем на пять процентов, невозможно. К такому выводу пришли участники пресс-конференции «Технологии подсчетов: как выиграть выборы?» в Киеве в понедельник, 23 ноября, передает корреспондент интернет-издания Politicum.org.

Эксперты утверждают, что искажение результатов выборов будет проходить не с помощью вбрасывания бюллетеней и фальсификации протоколов, а в большей мере путем прямого подкупа избирателей.

Категория: вибори 201024.11.2009| | Комментарии (0)

Арсеній ЯценюкКандидат на посаду Президента України Арсеній Яценюк підкреслює, що для нього важливою є не посада, а реалізація історичних цілей, покликаних зберегти Україну як державу.
Як підкреслив політик у понеділок на прес-конференції в Луганську, на відміну від основних його опонентів, посада президента не є для нього самоціллю. В той час, як Юлія Тимошенко і Віктор Янукович не зупиняться ні перед чим для отримання найвищої посади в державі, яка потрібна їм для реалізації їхніх власних, а не загальнодержавних інтересів.
Він зазначив, що ні з боку Януковича, ні з боку Тимошенко «добровільної передачі влади на підставі результатів виборів не буде». «Якщо перемагає Янукович, Тимошенко боротиметься. Якщо перемагає Тимошенко, Янукович також боротиметься», - сказав Арсеній Яценюк.
Категория: вибори 201023.11.2009| | Комментарии (0)

ЮлькаУ народі та на інтернет-форумах чи не кожен політик має своє кодове ім‘я. Причому прізвиська багатьох із них значно кумедніші за їхні паспортні дані. Цьогорічні кандидати у президенти винятком не стали.
Категория: вибори 201023.11.2009| | Комментарии (0)

Роберт Бровді         Минулого  тижня в Ужгороді відбулася презентація  передвиборчої програми кандидата в Президенти Арсенія Яценюка  «Новий Курс». Відкриваючи  з цього приводу прес-конференцію для представників крайових ЗМІ, керівник регіонального осередку «Фронту Змін» Роберт Бровді  повідомив, що 12 жовтня ц.р. громадська ініціатива Арсенія Яценюка офіційно набула статусу політичної партії, тому «Новий Курс»  слід сприймати і як програмний документ новосформованої політичної сили.

           Упродовж майже годинного спілкування з журналістами, Роберт Бровді досить ґрунтовно виклав ключові позиції «Нового Курсу» Арсенія Яценюка. Хоча, як зізнався сам лідер закарпатського осередку «Фронту Змін», однієї презентації явно замало аби деталізувати й аргументувати усі положення програми. Враховуючи те, що головні постулати, з якими йде на президентські вибори Арсеній Яценюк, уже відомі широкому загалу, а також скориставшись сприятливою нагодою, ми вирішили поспілкуватися з Робертом Бровді після прес-конференції і більш поглиблено з’ясувати деякі позиції «Нового Курсу».

Категория: вибори 201019.11.2009| | Комментарии (0)

Арсеній ЯценюкСумський окружний адміністративний суд у вівторок, 17 листопада відмовив у задоволенні позову виконавчого комітету Сумської міської ради, який вимагав заборонити проведення в місті мітингу кандидата на пост Президента України Арсенія Яценюка. Таким чином, мітинг-телеміст між Сумами та десятьма іншими містами області відбудеться, як було заплановано, у середу ввечері.
Уповноважений представник Арсенія Яценюка в Центральній виборчій комісії Катерина Терещенко підкреслила, що рішення суду законне, правильне і обґрунтоване.
Категория: вибори 201018.11.2009| | Комментарии (1)

ЦВК завершила процес реєстрації кандидатів на здобуття президентського мандата. У зв’язку з цим ZAXID.NET розпочинає серію статей-портретів про головних персонажів виборчих перегонів.

Категория: вибори 201017.11.2009| | Комментарии (0)

Арсеній ЯценюкКандидат на пост Президента України Арсеній Яценюк переконаний, що ті, хто грабував країну, мають нести відповідальність. «Мова не може йти про якісь там переслідування політичні, але мусимо говорити про відповідальність: підписували, приймали рішення, брали гроші, робили схеми, грабували – тут не може бути іншої альтернативи», - заявив політик на зустрічі з представниками бізнесу в Черкасах у понеділок.
«Якщо новий президент не покаже не просто базіканням, а реальною дією, що, виявляється, можна сісти у тюрму, і причому не просто сісти, а є за що сісти, то у нього буде те саме політичне майбутнє, що й у чинного президента. Тому що (за президентства Ющенка) не було дії, люди не побачили, що закон і відповідальність за закон – це пов’язані речі. Люди зрозуміли, що просто змінилася персоналія, а система залишилася та сама», - зазначив Арсеній Яценюк.
Категория: вибори 201017.11.2009| | Комментарии (0)

«Мне известно, что готовится мощный выброс компромата относительно Виктора Януковича. Речь будет идти о его третьей судимости, но при этом инкриминируют ему вовсе не статью об изнасиловании. Оппоненты припасли ещё более ужасающий компромат»

Категория: вибори 201016.11.2009| | Комментарии (0)

Епідемія дозволила Президентові і прем`єрові публічно сказати, що вони думають один про одного... Литвин збирається у відпустку на час кампанії - піднімати свій рейтинг... Янукович порпався в смітті...
Віктор ЮщенкоПрезидентська кампанія стрімко стирає маски з обличч вітчизняних політиків. Віктор Ющенко, який зазвичай не приховує захоплення жінками, перейшов допустиму межу, назвавши Юлію Тимошенко «бомжем». Так емоційно гарант Конституції відреагував на відсутність у прем`єрській декларації про доходи власних автомобіля, будинку або квартири. Напевно, «один із найкращих банкірів світу» (як охарактеризував себе Віктор Андрійович) погано знайомий з сучасними можливостями оренди або лізингу. Юлія Володимирівна витримала паузу і зазначила, що ніколи не жила на прем’єрській дачі і «не цупила» державну землю. Шкода, що розкладачка в прем`єрській кімнаті відпочинку погано кореспондується з розкішним особняком у Конча-Заспі, де мешкає лідер БЮТ.
Категория: вибори 201016.11.2009| | Комментарии (0)

Арсеній Яценюк«Завдання сучасної української історії - обрати національного лідера, який увійде в історію як особа, яка створила українську державу - не просто на папері, а як сильну інституцію, яка дає можливість нації виживати і відтворюватися», - сказав Арсеній Яценюк, кандидат на посаду Президента України, в інтерв’ю «АБ-радіо», м. Кіровоград, 15 листопада.
Політик погодився, що існують паралелі між його політичною програмою та програмою президента США Франкліна Рузвельта: «Дійcно, завдання перед новим президентом України будуть за складністю такі самі, як і були перед президентом Рузвельтом в 1932 році, коли США були у Великій депресії. Він справився. І я справлюся, виходу іншого немає».
На думку Арсенія Яценюка, незважаючи на те, що пройшло вже 80 років, методи, які застосовували США для виходу з Великої депресії, сьогодні активно застосовує весь світ. Насамперед ідеться про активізацію ролі держави в економіці.
Причину нинішніх глобальних економічних негараздів він бачить в тому, що багато держав світу усунулися від активної участі в економічних та соціальних процесах на користь вільного ринку: «Ми повірили в міф того, що без ролі держави і без участі держави можна навести лад в країні. Що держава тільки для того, щоб збирати податки і утримувати чиновницький апарат».
Арсеній Яценюк переконаний, що держава повинна  бути не просто регулятором, а безпосередньо брати участь у кожному процесі: економічному, соціальному, політичному. «Держава повинна стимулювати приватну ініціативу. Держава повинна стати на чолі процесів модернізації України», - наголосив він.
Категория: вибори 201016.11.2009| | Комментарии (1)

Арсений Яценюк"Что я вижу необходимым для Крыма и автономии в целом. Первое - будет введена должность вице-премьер-министра Украины по вопросам Автономной Республики Крым", - заявил депутат на митинге в Феодосии 11 ноября.

По словам Яценюка, ответственностью этого чиновника будет решение всех вопросов, связанных с делами региона в постоянном режиме. "Потому что получается такая ситуация: как правило, Крымом занимаются только в двух случаях. Первое - когда возникает крымско-татарский вопрос, второе - когда начинаются выборы... Извините, три случая, еще третье: это с мая по август месяц, когда вся верхушка сюда съезжается", - подчеркнул кандидат в президенты.

Также он отметил необходимость расширения прав Крыма как автономии и привлечения на полуостров инвестиций для развития экономики.


Категория: вибори 201012.11.2009| | Комментарии (0)

Роберт БровдіПолітична платформа Арсенія Яценюка дає ґрунтовну і реальну відповідь на головне і принципове питання: «Як врятувати країну?». Що саме для цього зробити пояснили сьогодні журналістам активісти Закарпатського обласного осередку Всеукраїнської громадської організації «Фронт змін». Прес-конференція відбулася за участі голів Закарпатського обласного осередку Роберта Бровді, Ужгородського районного осередку Віктора Лущака та  Ужгородського міського осередку Андрія Баганича.

     Передвиборча  програма кандидата в Президенти України Арсенія Яценюка має назву «Новий курс». Це новий курс модернізації і розвитку. За словами Роберта Бровді, принципова відмінність «Нового курсу» від програм кандидатів інших політичних сил полягає в тому, що вона розповідає людям не те, що вони хочуть почути, а те, що необхідно зробити для виведення України з глухого кута, в якому вона опинилася.

Категория: вибори 201011.11.2009| | Комментарии (1)

Арсеній ЯценюкКандидат на посаду Президента України Арсеній Яценюк припускає, що після президентських виборів може відбутися об'єднання Партії регіонів і Блоку Юлії Тимошенко. Таку точку зору він висловив у вівторок, 10 листопада, на прес-конференції у Севастополі, відповідаючи на запитання про майбутнє Конституції країни.
На думку Арсенія Яценюка, наразі партії та блоки активно готуються до змін Основного закону країни, які запроваджуватимуться після президентських виборів. Підтвердженням цьому, як вважає політик, слугує непроведення референдуму про заборону змін до Конституції без згоди на них громадян України.
Категория: вибори 201011.11.2009| | Комментарии (0)

Чем ближе выборы, тем больше прогнозов и предположений (даже, казалось бы, самых невероятных) относительно того, кто с кем объединится, кто кому продаст свой электорат не столько ради победы, сколько ради куска пирога под названием Украина.

Категория: вибори 201010.11.2009| | Комментарии (0)

Центральна виборча комісія оприлюднила декларацію про доходи кандидата у Президенти України, лідера Соціалістичної партії Олександра МОРОЗА.


Категория: вибори 201009.11.2009| | Комментарии (0)

пора+фронт змінУ неділю 8 листопада відбулося засідання  політичної ради Закарпатської обласної організації Громадянської партії "ПОРА". На зібранні розглянуто питання  про зміни у керівництві організації, а також визначено позицію щодо підтримки кандидатури на наступних президентських виборах.
Проаналізувавши передвиборчу ситуацію в державі, програмні  документи основних претендентів на президентський пост, активісти регіональної організації Громадянської партії "ПОРА" дійшли до висновку: Україна потребує кардинального оновлення влади і приходу на ключові державні пости нових особистостей, не заплямованих корупційними скандалами, зловживаннями та невиконаними обіцянками. 
Категория: вибори 201009.11.2009| | Комментарии (0)

Арсеній ЯценюкКандидат у Президенти України Арсеній Яценюк виступає за радикальну зміну системи управління в державі. Про це він заявив в ефірі програми «Шустер Live» на телеканалі «Україна» в п'ятницю, 6 листопада.
Категория: вибори 201008.11.2009| | Комментарии (0)

Арсеній ЯценюкНародний депутат України Арсеній Яценюк вважає, що законопроект Про державний бюджет України на 2010 рік, розроблений Кабінетом Міністрів, є нереальним. Його ухвалення парламентом буде нічим іншим, як передвиборною агітацією. Таку думку він висловив в інтерв’ю парламентським журналістам у п’ятницю, 6 листопада.

Нагадаємо, що питання розгляду проекту Держбюджету-2010 включено до порядку денного сьогоднішнього засідання Верховної Ради.
Категория: вибори 201007.11.2009| | Комментарии (0)

Лідер Соцпартії Олександр Мороз просить Центрвиборчком зареєструвати його кандидатом у президенти.

Категория: вибори 201005.11.2009| | Комментарии (0)

Арсеній Яценюк«Під час епідемії медики стали заручниками хронічного недофінансування державою медичної галузі», - вважає народний депутат України, член Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров'я, кандидат в президенти України Арсеній Яценюк. Проблема не стільки в епідемії, скільки в ставленні влади до медичної галузі. Це проблема загального стану сьогоднішньої медицини і України в цілому, якій потрібні не реформи, а якісні зміни. Таку думку він висловив 4 листопада на засіданні Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я.
Категория: вибори 201005.11.2009| | Комментарии (1)

Лингвистическая комиссия Центризбиркома непризнанной республики Абхазия до 12 ноября 2009 года должна определить степень знания абхазского языка кандидатами в президенты Абхазии, сообщил во вторник журналистам председатель ЦИК Батал Табагуа.

Категория: вибори 201003.11.2009| | Комментарии (0)

Михайло БродськийЦентральна виборча комісія оприлюднила деклараціїю про доходи кандидата у Президенти України Михайла БРОДСЬКОГО.
М.БРОДСЬКИЙ задекларував 18 млн. 604 тис. 335,73 грн. доходу у 2008 році. З цієї суми 49 тис. 190,47 доходів від дивідендів, процентів і роялті та 122 тис. 545,26 грн. заробітної плати. Про решту своїх доходів кандидат у президенти в декларації не повідомив. Крім того у власності М.БРОДСЬКОГО земельна ділянка (7940 кв. м), житловий будинок (849,8 кв. м) та автомобіль Toyota Land Cruiser .
Родина кандидата у 2008 році отримала 829 тис. 980 грн. доходу, у власності родини земельна ділянка (1934 кв. м), житловий будинок (309,6 кв. м), квартира (218,4 кв. м) та автомобіль Lexus.
Станом на 3 листопада ЦВК офіційно зареєструвала чотирнадцятьох кандидатів у Президенти: Олега РЯБОКОНЯ, Анатолія ГРИЦЕНКА, Арсенія ЯЦЕНЮКА, Петра СИМОНЕНКА, Володимира ЛИТВИНА, Сергія ТІГІПКА, Інну БОГОСЛОВСЬКУ, Віктора ЯНУКОВИЧА, Віктора ЮЩЕНКА, Олега ТЯГНИБОКА, Юрія КОСТЕНКА, Юлію ТИМОШЕНКО, О.ПАБАТА та М.БРОДСЬКОГО.
Категория: вибори 201003.11.2009| | Комментарии (0)

Арсеній ЯценюкКандидат на пост Президента України Арсеній ЯЦЕНЮК вважає, що ситуація навколо епідемії грипу в країні є політичною технологією, заручниками якої стали люди. Про це він заявив у програмі «Свобода слова» на телеканалі ICTV.
Як повідомили УНІАН у прес-службі А.ЯЦЕНЮКА, за його словами, нагнітання ситуації навколо епідемії грипу - «це є політичною технологією. І люди в цій політичній технології стали заручниками». Він підкреслив, що найлегше керувати бідними людьми, які бояться. «На це зараз спрямована вся державна машина – маніпулювати людьми. Тоді ці люди не можуть прийняти рішення, бо їх загнали в такі умови».
Категория: вибори 201003.11.2009| | Комментарии (1)

Арсеній ЯценюкНародний депутат України, член Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров’я Арсеній Яценюк об’їхав із гуманітарною місією Львівську, Івано-Франківську, Тернопільську та Чернівецьку області. Він відвідав лікарні, поспілкувався з їх керівництвом та медичними працівниками.

У понеділок, 2 листопада, після відвідання Чернівецької обласної клінічної лікарні Арсеній Яценюк підкреслив, що за підсумками своєї поїздки може зробити висновок: перше, з чим необхідно боротися, – з панікою та істерією. За його словами, епідеміологічний поріг в деяких областях перевищений, є певні нетипові форми пневмонії, але вони траплялися і минулого року, і позаминулого, і 10 років тому. «Це не означає, що в Україні потрібно вводити надзвичайний стан», - підкреслив народний депутат. «Панікерів треба прибрати», - додав він.

Категория: вибори 201003.11.2009| | Комментарии (1)

Арсеній Яценюк

В НАШЕЙ МЕДИЦИНЕ «ОКОПАЛАСЬ» ПОЛИТИКА

Сообщения об эпидемии калифорнийского гриппа народный депутат, член комитета ВР по здравоохранению считает истерией и паникой.

В воскресенье, 1 ноября, Арсений Яценюк прибыл в охваченную эпидемией гриппа Львовскую область.

Пытаясь меньше привлекать внимания к своей поездке, политик скромно отстоял службу во львовском соборе Святого Юра, где помолился о здоровье нации. После этого Яценюк встретился с врачами Львовской

«Меньше истерики и больше работы. И все будет хорошо», - уверен Арсений Яценюк.
областной инфекционной клинической больницы (ОИКБ) и передал им противовирусные и антибактериальные препараты, собранные волонтерами разных общественных организаций, в т. ч.  «Фронта перемен». Местные специалисты, в свою очередь, предоставили политику исчерпывающую информацию о реальном положении дел в регионе.

Категория: вибори 201003.11.2009| | Комментарии (0)

Народный депутат Украины, кандидат в президенты Украины Арсений Яценюк заявил в интервью изданию "Коммерсантъ-Украина", что до конца избирательной кампании он не будет вступать с конкурентами в какие-либо переговоры о своем дальнейшем политическом будущем. Он также не намерен снимать свою кандидатуру.
Категория: вибори 201002.11.2009| | Комментарии (0)

Арсеній ЯценюкНародний депутат України, член Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров`я Арсеній Яценюк перебуває з гуманітарною місією у західних регіонах України. В неділю, 1 листопада, він відвідав Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню, поспілкувався із її керівництвом та працівниками. Медичному закладу було передано медичні препарати для лікування грипу.
В інтерв’ю журналістам після відвідання лікарні Арсеній Яценюк зазначив, що в нинішній ситуації найважливіше – боротися з панікою та істерикою. «Медичні працівники знають свою роботу, вони здатні забезпечити нормальний рівень медичних послуг для українців. Те, що я бачу зараз, мене переконує тільки в одному – медичні працівники спокійні і здатні забезпечити і виконати свою функцію», - сказав політик.
Арсеній Яценюк зазначив, що статистика захворювань нинішнього року не відрізняється від минулорічних показників: «Немає поки що епідемії. Якщо подивитися статистику за останні дев’ять років – вона однакова. Є певні випадки, є певні загострення інфекційного захворювання, але це не означає, що потрібно оголосити повний епідеміологічний стан в усій Україні».
Категория: вибори 201002.11.2009| | Комментарии (0)

Арсеній ЯценюкКандидат на посаду Президента України Арсеній Яценюк вважає, що нова українська держава повинна реалізувати в країні головне право людини – бути Людиною. Про це йдеться в його програмі «НОВИЙ КУРС», оприлюдненій на персональному сайті Арсенія Яценюка.Арсеній Яценюк вважає, що для того, аби людина повною мірою відчувала себе Людиною і громадянином своєї країни, вона має відчувати, що живе в державі, яка вільна від нічим не обмеженого свавілля мізерної меншості за рахунок повного безправ'я переважної більшості громадян
Категория: вибори 201001.11.2009| | Комментарии (0)

Денис ШевчукПроект "Украина" провалился. Настало время Руси. Будущее за тем, кто это понял и принял. А всех остальных судьба будет просто тащить за собой.


Людмила Орос: В Украине набирает обороты предвыборная кампания. Планируете ли Вы поддержать кого-то из кандидатов или лично принять участие в президентской гонке? 

Денис Шевчук: Моя позиция по данному вопросу полностью совпадает с народной. Не слышали последний анекдот про выборы? 
Встречаются два украинца. Один другому говорит: представляешь, один кандидат на пост президента Украины — педофил и клептоман, склонный к истерическим припадкам, а второй — "гопник", у которого в команде одни "бандюки". А второй отвечает: не переживай, ведь нам очень повезло! Почему? Потому что выберем мы только одного из них. 
Категория: вибори 201031.10.2009| | Комментарии (0)

foto BalogaЛідер партії “Єдиний Центр” Віктор БАЛОГА закликає Віктора ЮЩЕНКА, Анатолія ГРИЦЕНКА, Юрія КОСТЕНКА та Арсенія ЯЦЕНЮКА об’єднатись та визначити єдиного серед них кандидата у Президенти.
Категория: вибори 201028.10.2009| | Комментарии (0)

19 жовтня 2009 року, офіційно стартувала Президентська кампанія, але неофіційно, вона розпочалася набагато раніше. З огляду на ті процеси, що відбуваються на політичній арені України,  можна стверджувати, що це будуть найбрудніші і не демократичні вибори.

Категория: вибори 201026.10.2009| | Комментарии (0)

Конституційний Суд визнав неконституційними шість положень Закону «Про вибори Президента України», прийнятого Верховною Радою 21 серпня цього року. Як вплине на перебіг президентської кампанії рішення Суду?

Олександр Барабаш, фахівець з виборчого права:

ПОЗА РОЗГЛЯДОМ КС ЗАЛИШИЛИСЯ ТРИ ІСТОТНІ ПОЛОЖЕННЯ

Олександр БарабашРішення КС врятувало кілька положень, які очевидно суперечать Конституції і пов’язані передусім з можливостями судового захисту прав громадян і суб’єктів виборчого процесу. Наприклад, право на оскарження результатів. Це дуже суттєвий момент, бо тепер, як і раніше, можна оскаржувати результати підрахунку голосів і результати встановлених підсумків голосування в межах територіально-виборчого округу як у судах першої інстанції, так і в ЦВК. І взагалі в ЦВК можна оскаржувати все...

Категория: вибори 201025.10.2009| | Комментарии (0)

Украинские политики обычно не отвечают на вопросы, поставленные посетителями их персональных веб-сайтов. Таким является результат исследования проведенного Информационно-аналитическим центром "Publicity", сообщила руководитель аналитического центра Руслана Плис в своей статье для "Зеркала недели".

"Запросы были направлены 18 партиям, а также 10 лидерам, имеющим личные сайты. Всего было отправлено по два вопроса: от имени физического лица лично лидеру партии и от редакции информационного сайта пресс-службам партий", - отметила Руслана Плис.


Категория: вибори 201024.10.2009| | Комментарии (0)

Голова Секретаріату президента Віра Ульянченко заявила, що їй відомо про ініціативу кількох депутатів фракції "Наша Україна-Народна самооборона" зняти з посади лідера фракції Миколу Мартиненка і повернути на цю посаду В'ячеслава Кириленка, пише "КоммерсантЪ-Украина".
Нардеп-"нунсівець" Ярослав Кендзьор повідомив не тільки про готовність фракції до кадрових перестановок, а й до виходу НУ-НС з коаліції. При цьому в НУ-НС вважають, що уряду Юлії Тимошенко кадрові перестановки у фракції не страшні.

Категория: вибори 201024.10.2009| | Комментарии (0)

Арсеній ЯценюкНа персональному сайті Арсенія Яценюка оприлюднено його передвиборчу програму як кандидата на пост Президента України. Вона має назву «НОВИЙ КУРС».Нагадаємо, 23 жовтня політик був зареєстрований кандидатом у Президенти України.

У програмі Арсенія Яценюка підкреслюється, що Україні конче потрібен Новий Курс – курс модернізації та розвитку, адже останні десятиліття в нас панує процес деградації країни, інститутів держави та самого життя громадян. «Ми дійшли до межі. Це необхідно рішуче зупинити. Вся діяльність державного апарату, уряду, місцевої та регіональної влади має бути підпорядкована цілям загальної та інтенсивної модернізації нашої країни. Це завдання для всіх нас – громадян України. Альтернативи модернізації не існує», – йдеться в програмі.
Категория: вибори 201023.10.2009| | Комментарии (0)

Арсеній ЯценюкМи дійшли до межі. Претендент на посаду Президента України зобов'язаний змістовно відповісти на питання: «Як врятувати країну?» Моя політична платформа дає відповідь на це головне й принципове питання.

Останні десятиліття в нас панує процес деградації країни, інститутів держави та самого життя громадян. Це необхідно рішуче зупинити. Україні конче потрібен Новий Курс – курс модернізації та розвитку. Вся діяльність державного апарату, уряду, місцевої та регіональної влади має бути підпорядкована цілям загальної та інтенсивної модернізації нашої країни. Це завдання для всіх нас – громадян України. Альтернативи модернізації не існує.

Категория: вибори 201022.10.2009| | Комментарии (0)

- Проверьте мою декларацию о доходах, - сказал Яценюк журналистам, добавив, что ему незачем было собирать с миру по нитке деньги на залог, поскольку он человек не бедный и все свои доходы добросовестно декларирует с тех пор, как впервые пришел на государственную службу.

- А вот предвыборную кампанию, естественно, буду проводить за собранные средства, - отметил Яценюк. - Деньги жертвуют многие… Самый маленький взнос, от крестьянина, - 10 гривен, самый большой - миллион. Все фамилии и названия компаний-спонсоров - на сайте «Фронта перемен», я этим занимаюсь уже 9 месяцев.


Категория: вибори 201022.10.2009| | Комментарии (0)

МВФМеждународный валютный фонд (МВФ) выделяет средства центральному банку страны, поэтому обвинения украинской оппозиции в адрес фонда в якобы финансировании им деятельности премьер-министра Юлии Тимошенко как кандидата в президенты не соответствуют действительности.
Категория: вибори 201021.10.2009| | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 »