Главная » 2009 » Октябрь » 28 » Балога вважає, що має залишитись лише один
17:06
Балога вважає, що має залишитись лише один

Як передає кореспондент УНІАН, про це В.БАЛОГА повідомив на прес-конференції.

За його словами, на посаду глави держави, крім Юлії ТИМОШЕНКО, претендують ще кілька носіїв демократичних ідей. Такими він вважає В.ЮЩЕНКА, А.ГРИЦЕНКА, Ю.КОСТЕНКА, А.ЯЦЕНЮКА.

Лідер “Єдиного Центру” переконаний, що окремо жоден з цих політиків не має шансів на виборах глави держави, тоді як об’єднавши зусилля вони зможуть вивести свого претендента у другий тур.

В.БАЛОГА вважає, що зазначеним політикам слід домовитись про координацію зусиль і це рішення доцільно закріпити письмово. При цьому В.БАЛОГА зазначає, що єдиний кандидат має бути визначений під час переговорів, а решта відмовляються від балотування і працюють на його підтримку. Іншим варіантом, на думку В.БАЛОГИ, може бути такий, що зазначені кандидати ведуть власну виборчу кампанію за умови «взаємного ненападу». У такому разі, за його словами, єдиний кандидат визначається за місяць до дня голосування, виходячи з рейтингових показників.

Відповідаючи на запитання журналістів, В.БАЛОГА зазначив, що якщо ці 4 кандидати відмовляться об’єднати свої зусилля, то “Єдиний Центр” планує додатково вивчити програми кандидатів у Президенти і впродовж кількох тижнів визначити, чи підтримувати когось.

В.БАЛОГА додав, що дату свого з’їзду партія планує визначити до кінця листопада.

За матеріалами УНІАН

Категория: вибори 2010 | Просмотров: 654 | Добавил: moderator | Теги: вибори, кандидати, Балога | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]