Главная » вибори 2010
З'їзд Народної партії виснув Володимира Литвина кандидатом у президенти.
Рішення було проголосовано на з'їзді партії, який відкрився в середу.
Категория: вибори 201021.10.2009| | Комментарии (0)

Арсеній ЯценюкЛідер Громадської ініціативи «ФРОНТ ЗМІН» Арсеній Яценюк у середу, 21 жовтня,  подав документи до Центральної виборчої комісії для реєстрації кандидатом у президенти України. 
Відповідаючи на запитання журналістів біля ЦВК, він наголосив, що вестиме свою передвиборчу агітацію з дотриманням усіх норм виборчого законодавства. «У мене вища юридична освіта, я сам дію винятково у межах закону і нікому не раджу обходити закон», - підкреслив він.
Арсеній Яценюк наголосив, що інформаційна кампанія Громадської ініціативи «ФРОНТ ЗМІН» не є передвиборчою агітацією. «Там немає реклами, немає ні фотографій, ні рекламних написів», - зазначив він.
Лідер «ФРОНТУ ЗМІН» підкреслив, що його громадська організація надіслала підрядникам з розміщення зовнішньої реклами листа з проханням своєчасно демонтувати інформаційні матеріали громадської організації, адже термін розміщення їх закінчується 17 жовтня.  У відповідь, зазначив він, було отримано листа з підтвердженням того, що прохання правомірне і субпідрядників проінформовано про необхідність демонтажу плакатів у вказаний термін.
Категория: вибори 201021.10.2009| | Комментарии (0)

старт19 жовтня офіційно розпочалася кампанія з виборів президента України.
Відповідно до Календарного плану основних організаційних заходів з підготовки та проведення виборів Президента України, оприлюдненого Центральною виборчою комісією, перший день строку виборчого процесу – 19 жовтня 2009 року.
Висування кандидатів на пост Президента України розпочнеться 20 жовтня і завершиться 6 листопада 2009 року. Відповідно до календарного плану, висувати кандидатів мають право політичні партії, виборчі блоки політичних партій, громадяни України шляхом самовисування.
Кандидати у президенти мають подати документи для реєстрації до Центральної виборчої комісії до 9 листопада включно.
Категория: вибори 201020.10.2009| | Комментарии (0)

foto 39Блок Юлии Тимошенко просит Генеральную прокуратуру Украины проверить заявление народного депутата Украины Григория Омельченко пятилетней давности о том, что лидер Партии регионов Виктор Янукович, еще находясь в Енакиево, якобы “организовал группу преступников, которые жестоко избили и изнасиловали женщину”.
Категория: вибори 201019.10.2009| | Комментарии (0)

foto33,9% украинцев готовы поддержать лидера Партии регионов Виктора ЯНУКОВИЧА на выборах Президента Украины. Как передает корреспондент УНИАН, об этом свидетельствуют результаты проведенного Украинским институтом социальных исследований им. Александра Яременко и центром “Социальный мониторинг” социологического исследования, презентованные сегодня на пресс-конференции.

Категория: вибори 201019.10.2009| | Комментарии (0)

Лідер Громадської ініціативи «ФРОНТ ЗМІН» Арсеній Яценюк вважає, що ліберальна модель суспільства не виправдала себе і багато в чому стала причиною світової кризи. На переконання політика, в Україні має бути створено суспільство соціальної справедливості. Про це він сказав в неділю на народному віче в Оболонському районі Києва.
Він підкреслив, що функції держави полягає у тому, щоб забезпечити соціальну справедливість, виконання законів і правопорядок і достойне життя громадян. «Ми повинні відмовитися від так званих ліберальних міфів. За 18 років ми все віддали в руки «так званого» ринку. І запровадили в Україні те, що я називаю не демократичною моделлю управління, а демократичним хаосом».
Категория: вибори 201019.10.2009| | Комментарии (0)

foto janukovichПрисуждение Нобелевской премии мира Бараку Обаме, с недоумением встреченное по всему миру, у восточноевропейских политиков, недовольных «перезагрузкой» американско-российских отношений, вызвало саркастическую усмешку. Мол, вместо премии мира получилась премия за «умиротворение».
Категория: вибори 201016.10.2009| | Комментарии (0)

Арсеній ЯценюкЯкщо Україна в нинішніх умовах не виступить з ініціативою, то за кілька років може втратити суверенітет, вважає лідер Громадської ініціативи «ФРОНТ ЗМІН» Арсеній Яценюк. «Ми не можемо бути посередником: або ми гравець на цьому ринку, або ми тоді будемо розірвані між Росією і Заходом. Якщо Україна не перехопить ініціативу і не скаже: хлопці, ми ініціюємо новий простір, на нових умовах, на абсолютно чітких проектних умовах, пішли разом з нами, - то через 5 років ми будемо говорити вже не про Україну», - сказав політик в програмі «Я так думаю» з Анною Безулик на «5 каналі».
Арсеній Яценюк наголосив, що після нинішньої цивілізаційної кризи світ дуже радикально змінився, в ньому більше немає світового гегемона – Сполучених Штатів, Вашингтон  дуже чітко висловився, що займатиметься вирішенням своїх проблем.
Категория: вибори 201016.10.2009| | Комментарии (0)

Арсеній ЯценюкЛідер Громадської ініціативи «ФРОНТ ЗМІН» Арсеній Яценюк вважає, що Україні потрібні реальні безпекові гарантії, а не розмови про можливе приєднання до європейської системи колективної безпеки. Про це він сказав у четвер, 15 жовтня, на прес-конференції в Києві.
Лідер «ФРОНТУ ЗМІН» підкреслив, що питання приєднання України до НАТО не на часі. «Мені немає чого говорити про НАТО, тому що НАТО самостійно вже все сказало устами двох Генеральних секретарів, попереднього і сьогоднішнього Генерального секретаря. Було дуже чітко висловлено: Україна не готова стати членом НАТО», - сказав політик.

Категория: вибори 201016.10.2009| | Комментарии (0)

ЯценюкЛідер Громадської ініціативи «ФРОНТ ЗМІН» Арсеній Яценюк підкреслює, що у новому посткризовому світі Україна має зайняти гідне місце. Київ повинен запропонувати нову інтеграційну модель – східноєвропейський проект. Про це він сказав під час зустрічі з трудовим колективом київської поліграфічної фабрики «Зоря».

«Перше, з чого я починаю, – кінець міфам. Моя позиція: я ні до кого проситися не буду. Мені не потрібно будь-якою ціною членство України в жодній організації. Тому що я не знаю, скільки за це треба буде заплатити, зокрема й національним суверенітетом, що сьогодні вже викликає дискусію в Європейському Союзі; зокрема економічним суверенітетом, чим вже заплачено. Ми вже за це заплатили дуже багато: вони мають доступ на наш ринок, тільки ми не маємо доступу на їхній», - заявив Арсеній Яценюк.
Категория: вибори 201015.10.2009| | Комментарии (0)

Основной отличительной чертой де-факто начавшихся президентских выборов станет то, что собранный компромат на участников гонки и ключевых членов их команд будет использоваться не в качестве предмета для политического или иного торга, а по своему прямому назначению – оглашения с целью дискредитации. Так прокомментировал особенности политической коммуникации во время эфира программа «Свобода Слова» с Андреем Куликовым заместитель Директора Агентства моделирования ситуаций (АМС) Алексей Голобуцкий.
Категория: вибори 201013.10.2009| | Комментарии (0)

Незважаючи на протидію влади Ужгороду, лідер Громадської ініціативи «ФРОНТ ЗМІН» Арсеній Яценюк 11 жовтня, в неділю, провів у місті віче з жителями Закарпатської області.
Напередодні візиту місцева влада поширила чутки про те, що візит Арсенія Яценюка до міста не відбудеться. У день візиту літаку, на якому Арсеній Яценюк летів до Ужгорода, було відмовлено у посадці в міському аеропорту.
Незважаючи на всі вжиті ужгородською владою заходи протидії, віче за участю лідера «ФРОНТУ ЗМІН» відбулося на площі перед Закарпатським обласним державним українським музично-драматичним театром. Всього на мітингу були присутні близько 5 000 чоловік.
Категория: вибори 201012.10.2009| | Комментарии (0)

майданчикАктивісти «ФРОНТУ ЗМІН» у Кременчуці вирішили зробити подарунок місцевій молоді до Дня міста. На спортивних майданчиках у щонайменше десяти дворах вони встановили баскетбольні щити.«Наша акція зі встановлення баскетбольних щитів у кременчуцьких дворах тільки розпочалася. Ми вважаємо, що потрібно не проголошувати гасла й закликати до чогось, а діяти самим. Слід більше робити, аніж говорити», – наголосив координатор міського осередку «ФРОНТУ ЗМІН» Дмитро Кравченко.Така ініціатива «ФРОНТУ ЗМІН» здивувала мешканців будинків, біля яких було оновлено спортивні майданчики. «Ми живемо в цьому будинку понад сорок років. Наш двір завжди був охайним, а діти мали змогу бавитись на дитячому майданчику. Тепер наш двір перетворили на стоянку для автомобілів. Лавки та майданчик майже зруйновані. Дякую, що знайшлися небайдужі люди, які приділили увагу нашому двору і нашим дітям», – сказала одна з мешканок будинку Любов Іванівна Шиндіна.«Фронтовики» планують і далі проводити такі акції. За словами одного з активістів кременчуцького осередку Сергія Іванова, «саме заняттям спорту необхідно приділяти багато уваги, адже здоров’я нації починається зі здоров’я кожного». «Спортивні майданчики – це й активний спосіб проведення часу, і можливість для дітей провести час із друзями – на свіжому повітрі».

Категория: вибори 201009.10.2009| | Комментарии (0)

28,7% українців готові підтримати лідера Партії регіонів Віктора ЯНУКОВИЧА на виборах Президента. Про це свідчать результати проведеного Центром соціальних і маркетингових досліджень “СОЦІС” дослідження, презентовані сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

Категория: вибори 201008.10.2009| | Комментарии (0)

Арсеній ЯценюкЛидер «Фронта перемен» Арсений Яценюк считает, что вопрос энергетической безопасности Украины можно решить путем перехода от дорогостоящего газа к дешевой атомной электроэнергии. Об этом политик заявил журналистам, посетив Ровенскую атомную электростанцию, где принял участие в совещании руководства РАЭС. «У нас нет иного пути, как предложить в обмен на дорогой газ дешевую электроэнергию. Пусть люди принимают решение. Если это дешевле в разы, то это решение само лежит на поверхности: человек сам его примет», -- отметил Арсений Яценюк.
Категория: вибори 201008.10.2009| | Комментарии (0)

Арсеній ЯценюкГромадська організація «ФРОНТ ЗМІН» обурена брудними нападами на політичні та громадські об`єднання. Зокрема так званими хакерськими атаками на сайти політичних сил з намаганням покласти відповідальність на «ФРОНТ ЗМІН».

Ми наголошуємо, що Громадська організація «ФРОНТ ЗМІН» і наш лідер Арсеній Яценюк ведуть лише чесну і законну боротьбу з політичними опонентами. Ми послідовно дотримуємося цих принципів, незважаючи на те, що інші політичні сили часто не гребують брудними засобами. Зокрема, на початку вересня сайт «ФРОНТУ ЗМІН» зазнав нападу хакерів. Останні атаки на сайти політичних сил також є провокацією проти «ФРОНТУ ЗМІН».
Закликаємо усі політичні та громадські організації з повагою ставитися одна до одної, діяти в рамках закону і застосовувати лише чесні методи боротьби.

Прес-служба Громадської організації «ФРОНТ ЗМІН»
Категория: вибори 201008.10.2009| | Комментарии (0)

Украинская народная партия намерена выдвинуть кандидатом на пост главы государства своего лидера Юрия Костенко.
Категория: вибори 201007.10.2009| | Комментарии (0)

foto Vona«Київ обвішаний новими біг-бордами: «Вона – це Україна». Якщо людина вважає, що вона – це Україна, то це – майже хвороба!» – повідомила сьогодні, 7 жовтня, у коментарі ZAXID.NET народний депутат України від фракції Партії регіонів Ганна Герман.

Категория: вибори 201007.10.2009| | Комментарии (0)

Арсеній ЯценюкЛідер Громадської ініціативи «ФРОНТ ЗМІН» Арсеній Яценюк у понеділок, 5 жовтня, відвідав Рівненську атомну електростанцію. Разом із керівництвом РАЕС Арсеній Яценюк оглянув машинний зал, де знаходяться турбогенератори 1-го і 2-го енергоблоків РАЕС, а також центр керування 2-м блоком. За участю лідера «ФРОНТУ ЗМІН» на РАЕС відбулася нарада керівного складу станції.
В інтерв’ю журналістам після наради Арсеній Яценюк підкреслив, що питання енергетичної безпеки України можна вирішити шляхом переходу з дорогого газу на дешеву атомну електроенергію. «У нас немає іншого виходу, як запропонувати в обмін на дорогий газ дешеву електроенергію. Нехай люди приймають рішення. Якщо це дешевше в рази, то це рішення саме лежить на поверхні: людина сама його прийме і адекватно прийме», - зазначив він.
Категория: вибори 201006.10.2009| | Комментарии (0)

фото ТоменкоИск ВО «Батьківщина» в Печерский районный суд города Киева по поводу запрета критики в адрес премьер-министра Юлии Тимошенко фактически был предложением политикам остановить негативную рекламу и обливание друг друга грязью. Такое заявление сделал заместитель председателя Верховной Рады Украины Николай Томенко в эфире канала ICTV, сообщает пресс-служба парламента.
Категория: вибори 201005.10.2009| | Комментарии (0)

Члены окружных избирательных комиссий, которые будут представлять во время выборов Президента Украины Партию регионов и Блок Юлии Тимошенко, будут включены в список депутатов местного уровня от этих политических сил на выборах в районные и городские советы весной 2010 года.
Категория: вибори 201005.10.2009| | Комментарии (0)

Арсеній Яценюк

Лидер «Фронта перемен» побывал в Острожской академии, где рассказал студентам о перераспределении сил в мире и месте, которое должна занять в нем Украина.

1 октября в рамках поездки по западным регионам Украины лидер «Фронта перемен» Арсений Яценюк встречался со студентами Национального университета «Острожская академия» (Острог, Ровенская область). Политик пришел к выводу, что, во-первых, современная украинская молодежь умеет мыслить, во-вторых, что она умеет мыслить неординарно, а в-третьих, если в Украине такое студенчество, то быть ей великой страной.


Категория: вибори 201004.10.2009| | Комментарии (0)

Про таку можливість попереджають у Комітеті виборців України. Там кажуть - по-перше, сам реєстр недосконалий, а по-друге, згідно з новим законом про вибори президента, вписувати прізвища до списків можуть одразу в кількох місцях.

Категория: вибори 201003.10.2009| | Комментарии (0)

ЯценюкЛідер Громадської ініціативи «ФРОНТ ЗМІН» Арсеній Яценюк вважає, що необхідно змінити виборчу систему в Україні. Він виступає за відкриті списки – коли голосують не за партії, а за конкретного кандидата.
Під час спілкування на віче з мешканцями міста Острог Рівненської області, Арсеній Яценюк заявив, що новий президент зобов’язаний розпустити чинний парламент, якому не довіряють майже сто відсотків українців. «Я це зроблю. В Україні буде нова Верховна Рада з новими людьми, які представлятимуть Україну і українців, а не клани. Треба змінити виборчу систему. Без зміни виборчої системи нічого не відбудеться», - заявив він.

Категория: вибори 201002.10.2009| | Комментарии (0)

Центральна виборча комісія затвердила календарний план основних організаційних заходів щодо підготовки і проведення виборів Президента. За ухвалення календарного плану проголосували одноголосно всі присутні на засіданні членів комісії. За словами голови ЦВК Володимира Шаповала, план буде розісланий всім міністерствам і відомствам, причетним до підготовки і проведення президентських виборів.

Категория: вибори 201030.09.2009| | Комментарии (0)

Центральна виборча комісія затвердила календарний план основних організаційних заходів з підготовки та проведення виборів Президента України 17 січня 2010 року. Як передає кореспондент УНІАН, відповідну постанову ЦВК прийняв на своєму засіданні сьогодні.

Категория: вибори 201030.09.2009| | Комментарии (0)

Комітет з питань державного будівництва та місцевого самоврядування рекомендує парламенту прийняти у другому читанні та в цілому законопроект «Про територіальну організацію виборів і референдумів в Україні». Документом пропонується створити правові передумови для формування постійної мережі територіальних виборчих утворень — виборчих дільниць та територіальних виборчих округів.

Категория: вибори 201030.09.2009| | Комментарии (0)

фото БалогаВ партии Виктора Балоги "Единый центр" сообщили о возможности поддержки Януковича на выборах президента. Однако лишь во втором туре.
Категория: вибори 201029.09.2009| | Комментарии (0)

Вибори Президента - в економ-варіанті, та ще й із ризиком невиплат зарплат для членів виборчих комісій. У ЦВК порахували і виявили - коштів на достойне забезпечення виборів-2010 бракує.

Категория: вибори 201029.09.2009| | Комментарии (0)

Реєстрація кандидатів у президенти України триватиме з 19 жовтня по 13 листопада включно. "Це є крайній термін, коли ЦВК може зареєструвати кандидата", - сказав під час прес-конференції журналістам заступник голови Центральної виборчої комісії Андрій Магера.  Він нагадав, що кандидатом у президенти може бути зареєстрований громадянин України віком не менше 35 років, який проживає на території держави не менше 10 останніх років та володіє державною мовою.

Категория: вибори 201028.09.2009| | Комментарии (0)

Народный депутат от Партии регионов Елена Лукаш обжаловала в Апелляционном суде Киева определение Печерского райсуда столицы о запрете на распространение антирекламы, касающейся деятельности премьер-министра Юлии Тимошенко, сообщило издание КоммерсантЪ-Украина
Категория: вибори 201028.09.2009| | Комментарии (0)

фото ТимошенкоПремьер Юлия Тимошенко, очевидно считает, что украинцы в сложившейся ситуации хотят становления диктатуры в стране. По крайней мере, такой вывод можно сделать из реплики главы правительства во вчерашнем эфире ТРК “Украина”. На просьбу ведущего прокомментировать данные опроса людей в студии, согласно которых более половины собравшихся считает, что в случае, если Юлия Тимошенко сядет в президентское кресло, - в Украине будет введена диктатура, премьер отреагировала фразой: “А кто вам сказал, что люди не хотят диктатуры?”
Категория: вибори 201026.09.2009| | Комментарии (0)

Фото ТимошенкоЮлия Владимировна поразительная выдумщица. Она находит все новые формы покупки элит. Предлагает деньги, должности. В том числе будущие. Отдает на откуп целые отрасли. Давит на пром/генералов газовыми контрактами. И всегда одерживает победы.
Категория: вибори 201025.09.2009| | Комментарии (0)

Поява білл-бордів ВО «Свобода» в Одесі викликала неабияке зацікавлення мешканців. Багато хто взагалі вперше побачив не рекламу представників владної верхівки, а відкрите та чесне обличчя українського націоналізму.
Як повідомили PRESSКАРПАТ в прес-службі ВО "Свобода", пройшло лише кілька днів після появи білл-бордів «Свободи» в Одесі, як їх почали обстрілювати фарбою з пейнтбольної зброї якісь «доблесні» вояки невидимого фронту. Не викликає сумніву, що за цими діями стоять численні антиукраїнські угруповання, які не хочуть, щоб одесити бодай дізналися про Всеукраїнське об’єднання «Свобода».


Категория: вибори 201022.09.2009| | Комментарии (0)

Центральна виборча комісія вирішила урізати офіційні витрати на виборчу кампанію на 500 мільйонів гривень. Тепер обрання нового гаранта державі коштуватиме один мільярд 270 мільйонів гривень. ЦВК вирішило здешевити вибори, беручи до уваги той факт, що сама виборча кампанія тепер стала на 30 днів коротшою. 


Категория: вибори 201021.09.2009| | Комментарии (0)

Партія регіонів стурбована неточностями у державному реєстрі виборців. Про це на погоджувальній раді лідерів фракцій заявив перший заступник голови фракції ПР Олександр Єфремов. За його словами, дуже велика кількість людей звертається до органів з ведення держреєстру з приводу помилок у прізвищах. Депутат висловив стурбованість тим, що якщо так відбуватиметься й надалі, то до кінця грудня реєстр виборців не буде повністю складений, повідомляє proUa.



Категория: вибори 201021.09.2009| | Комментарии (0)

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович виступає одночасне проведення усіх виборів в Україні. Про це він сказав у п’ятницю, повідомляє прес-служба Партії регіонів. 


Категория: вибори 201020.09.2009| | Комментарии (0)

Вибори 2010 - відбуватимуться за новими правилами. ЦВК зібрала перше засідання щодо прийдешньої кампанії і склала календарний план перегонів за новим законом. Попри те, що його оскаржує в Конституційному суді Президент. 
Категория: вибори 201019.09.2009| | Комментарии (0)

Арсеній ЯценюкЛідер Громадської ініціативи «ФРОНТ ЗМІН» Арсеній Яценюк вважає, що президент країни повинен бути лідером, який зуміє забезпечити конструктивний діалог між всіма гілками влади. Таку думку він висловив у п`ятницю, 18 вересня, на зустрічі з мешканцями м. Трускавця Львівської області. «Президент – це той, хто є лідером, президент – це той, хто показує дорогу, але цією дорогою мусять йти всі», – сказав політик.
На думку Арсенія Яценюка, повноваження президента мають бути збалансовані іншими гілками влади, тому що абсолютна влада дуже небезпечна для країни. «Президент, який не збалансований парламентом, президент, який не збалансований судовою гілкою влади, небезпечний для своєї країни. Президент завжди повинен розуміти – як і прем’єр, як і парламент, – що в Україні є розподіл влади. Це не я вигадав. Принципу розподілу влади вже кількасот років», – нагадав лідер «ФРОНТУ ЗМІН».

Категория: вибори 201018.09.2009| | Комментарии (0)

активісти Фронт ЗмінКриворіжці високо цінують мужність та героїзм воїнів-танкістів при визволенні міста у лютому 1944 року, професійну майстерність та патріотизм нинішніх воїнів 17-ї Криворізької окремої танкової бригади.
Під час святкування Дня незалежності України на параді у столиці саме криворізький екіпаж у складі трьох офіцерів гідно представляв зразок нового, суперсучасного танка «Оплот».
На честь святкування Дня Танкістів, активісти «ФРОНТУ ЗМІН» у Кривому Розі подарували військовим  17-ї Криворізької танковою бригади телевізор та DVD-плеєр, побажали залишатися мужніми, сміливими та рішучими, адже українцям потрібна сильна, боєздатна армія.
Категория: вибори 201018.09.2009| | Комментарии (0)

Арсеній ЯценюкЛідер Громадської ініціативи «ФРОНТ ЗМІН» Арсеній Яценюк заявляє, що рішення Центральної виборчої комісії про відмову в реєстрації ініціативних груп з проведення всеукраїнського референдуму із захисту Конституції України, – це порушення права українців на волевиявлення.
Категория: вибори 201018.09.2009| | Комментарии (0)

"Наша Украина—Народная Самооборона" будет поддерживать Юлию Тимошенко только в обмен на подпись под соглашением о совместных действиях после выборов .

Такой ультиматум озвучил в интервью "Зеркалу недели" представитель коалиционной части "НУ-НС" Александр Третьяков.

Категория: вибори 201012.09.2009| | Комментарии (0)

Большинство членов политсовета Соцпартии высказываются в поддержку Сергея Тигипко на следующих президентских выборах.

Об этом сообщил один из участников заседания политсовета Соцпартии.

Категория: вибори 201011.09.2009| | Комментарии (0)

Неожиданный «межнациональный конфликт», который попытались раздуть в Ужгородском национальном университете этим летом, кажется, завершится ничем. Кроме двух инициаторов скандала, проблем не видит практически никто. В поддержку ректора высказались большинство деканов университета.

Кроме, разве что, как ни обидно, возможно, Николаю Вегеш, его родного исторического. Собственно, нынешний декан этого факультета и инициировал «межэтническую проблему». Точку зрения деканов УжНУ предлагаем вашему вниманию.

Категория: вибори 201011.09.2009| | Комментарии (0)

Майже третина виборців принципово не мають наміру брати участі у виборах Президента України і кількість таких неухильно зростає.



Категория: вибори 201011.09.2009| | Комментарии (0)

Газета «Голос України» опублікувала новий Закон про вибори Президента. Нова редакція Закону «Про вибори Президента України» опублікована сьогодні, 10 вересня, у №169 офіційного видання «Голос України».
Категория: вибори 201010.09.2009| | Комментарии (0)

Народні депутати України – представники усіх фракцій парламенту - вважають, що достроковий розпуск Верховної Ради України вигідний Президенту України Віктору ЮЩЕНКУ та Партії регіонів. Про це свідчать результати опитування, проведеного Інститутом Горшеніна, який запропонував народним депутатам відповісти на запитання: “Чим викликані та кому вигідні розмови про достроковий розпуск парламенту?”. 



Категория: вибори 201008.09.2009| | Комментарии (0)

Державного реєстру виборців не існує, він наповнений персональними даними виборців лише на 30-40%. Про це заявив перший заступник голови Верховної Ради України Олександр ЛАВРИНОВИЧ в інтерв`ю «Лівому берегу». 



Категория: вибори 201008.09.2009| | Комментарии (0)

"Фронт перемен" завершил формирование региональной сети и приступает к созданию самой партии.
Категория: вибори 201007.09.2009| | Комментарии (0)

Юлия Тимошенко, в поиске дополнительных аргументов в свою пользу на президентских выборах, добралась и до глав городских и сельских советов. На этот раз она пообещала им подкорректировать закон «О местном самоуправлении в Украине» (от 21 мая 1997 года № 280/97-ВР) таким образом, что б они смогли балотироваться в советы разных уровней, в том числе и в Верховную раду.
Категория: вибори 201006.09.2009| | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 »