Главная » 2009 » Ноябрь » 3 » Яценюк вважає, що Україну переключили на грип з педофілії
17:10
Яценюк вважає, що Україну переключили на грип з педофілії
Арсеній ЯценюкКандидат на пост Президента України Арсеній ЯЦЕНЮК вважає, що ситуація навколо епідемії грипу в країні є політичною технологією, заручниками якої стали люди. Про це він заявив у програмі «Свобода слова» на телеканалі ICTV.
Як повідомили УНІАН у прес-службі А.ЯЦЕНЮКА, за його словами, нагнітання ситуації навколо епідемії грипу - «це є політичною технологією. І люди в цій політичній технології стали заручниками». Він підкреслив, що найлегше керувати бідними людьми, які бояться. «На це зараз спрямована вся державна машина – маніпулювати людьми. Тоді ці люди не можуть прийняти рішення, бо їх загнали в такі умови».
А.ЯЦЕНЮК повідомив, що він як член парламентського комітету з питань охорони здоров’я об’їхав чотири області: Львівську, Тернопільську, Івано-Франківську та Чернівецьку, – де поспілкувався з лікарями. «Це люди, які врятували сотні й тисячі життів. Вони кажуть: так, дійсно, у нас не типове сезонне явище, в принципі, порогові показники дещо зросли. Але немає епідемії. Вони справляються з усім, причому справляються самостійно. Центральна влада не зробила нічого для того, щоб допомогти людям. Все лежить на плечах медичного персоналу, мерів міст», – зазначив політик.
Для того, щоб вилікувати будь-яку хворобу, за словами А.ЯЦЕНЮКА, треба встановити діагноз: «Я вам можу дати чіткий діагноз того, що зараз відбувається в Україні. В Україні дійсно є епідемія – тільки політична епідемія».
Він зазначив, що кожного ранку на стіл глави уряду кладуть довідку про санітарно-епідеміологічний стан в Україні. «Три тижні тому знали про те, що є певне загострення. Але це загострення не має тотального характеру по всій Україні».
Політик звернув увагу на той факт, що «епідемія» розгорілася саме в чотирьох західних областях: «Там що у нас, франкфуртський аеропорт, де найбільше переміщення людей? Чому цього збудника немає в місті Києві? Це – чотири області, де йде найбільша боротьба, як вони кажуть, за електорат».
А.ЯЦЕНЮК переконаний, що істерика й паніка були спровоковані. «Людей фактично кинули на те, що жінка, яка має 640 гривень пенсії, біжить і на останні гроші купує медичні препарати. Причому вона не знає, що купувати. Тому що їй не пояснили, що потрібно», – сказав депутат, додавши, що уряд не забезпечив ліками і медичні заклади.
А.ЯЦЕНЮК вважає, що ця «політична епідемія» була потрібна, щоб відволікти увагу від «педофільського скандалу», в якому фігурують народні депутати, і «справи Лозінського». «Подивіться, що відбулося. Хтось говорить про «педофільський скандал»? Ні. Можливо, хтось говорить зараз про ЛОЗІНСЬКОГО? Ні. Чи говорить хтось про 4 мільйони безробітних в Україні? Ні. Говорять про неоплачений газ? Ні», – заявив політик.
«Політична складова стала домінантою. В мене є тільки одне звернення: не коштує президентський офіс того, щоб віддати людське життя. Зупиніться», – заявив А.ЯЦЕНЮК.
Категория: вибори 2010 | Просмотров: 559 | Добавил: foto-uzh | Теги: арсеній яценюк, педофелія, грип, Кандидат, Фронт Змін | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
+1  
1 Поліко   (03.11.2009 17:38) [Материал]
А що ще Яцик вважає? Його листівки, за які він (чи його оточення) башляє мільйони валяються, зокрема, у "парашах" таких бар-закладів, як, скажімо, "Над Ужем", "Три горба", "Кактус", громадському туалеті, що знаходиться поруч із пішохідним мостом – місцем розповсюдження "повчальної" (читай євангельської літератури)макулатури "Фронту..." тощо. У звязку з відсутністю туалетної бумаги в подібних закладах, – бульварна і надзвичайно жовта (без реєстраційного свідоцтва) з дозволу сказати, "преса" "Фронту змін", є панацеєю для тих громадян (особливо з периферії), яким по-великому приспічило під час відвідин обласного центру Закарпаття. Хвала Жидачівському паперовому заводу!

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]