Главная » 2010 » Март » 01
Відома колишня дружина БЮТ-адвоката Сергія Власенка Наталя Окунська зізналася, що обожнює жінок, яким за 30. Гламурна матуся чотирьох дітей дала поради для схуднення, а також відцуралася від своїх пластичних операцій.Як розповіла Наташа в інтерв'ю інтернет-глянцю "E-motion", худнути треба, закриваючи рота. А набрати навіть півкіло для 38-річної Окунської - вже проблема.
Категория: персона01.03.2010| | Комментарии (0)

Прем'єр Юлія Тимошенко і віце-прем'єр Олександр Турчинов не виконуватимуть свої обов'язки після відставки і до призначення нового уряду.Про це заявив лідер фракції БЮТ Іван Кириленко після погоджувальної ради в понеділок.За його словами, одразу після позитивного голосування щодо відставки діючого уряду, "керівництво уряду, а саме Юлія Тимошенко і Олександр Турчинов у ту ж хвилину залишать свої кабінети"."Виконання обов'язків буде покладено на одного з віце-прем'єрів, щоб ні в кого не виникало сумнівів, чи тримається Тимошенко за крісло, чи не тримається", - додав він.
Категория: політика01.03.2010| | Комментарии (0)

Іван КИРИЛЕНКО
Лідер фракції БЮТ Іван КИРИЛЕНКО заявляє, що в разі відставки уряду виконання обов’язків прем’єра буде покладене на одного з віце-прем’єрів, а прем’єр-міністр Юлія ТИМОШЕНКО та перший віце-прем’єр-міністр Олександр ТУРЧИНОВ одразу ж покинуть свої робочі кабінети.Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив сьогодні на брифінгу.«У мене було спілкування з Юлією Володимирівною, і уряд готовий одразу, як тільки відбудеться позитивне голосування по відставці, звільнити свої кабінети, я маю на увазі керівництво – ТИМОШЕНКО Юлію Володимирівну і ТУРЧИНОВА Олександра Валентиновича», - сказав І.КИРИЛЕНКО.
Категория: політика01.03.2010| | Комментарии (0)

Фракція НУ-НС готова до переговорів з фракцією Партії регіонів щодо створення коаліції.Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив в інтерв’ю журналістам лідер фракції НУ-НС Микола МАРТИНЕНКО.Він повідомив, що відбулися збори фракції, у яких, відповідно до протоколу, під яким стоять підписи, взяли участь 37 народних депутатів.М.МАРТИНЕНКО зазначив, що на зборах було прийнято рішення запропонувати Юлії ТИМОШЕНКО піти у відставку з посади прем’єр-міністра, а також висунути кандидатуру «від нашої фракції на посаду прем’єр-міністра України».
Категория: політика01.03.2010| | Комментарии (0)

Багато хто шукає у моїх діях політичне підґрунтя. Його немає. Справді, рішення звільнити голову правління далося з великими труднощами. Але я не готовий відповідати за подальшу долю "Укртелекому" у випадку, якщо ним продовжить керувати Георгій Дзекон. (рос.)
Категория: Україна01.03.2010| | Комментарии (0)









Фото Натальи Кравчук/ Корреспондент.net
Шуфрич держит кулаки за назначение премьером Колесникова"


Категория: політика01.03.2010| | Комментарии (1)

У Києві на Печерську побудують офісно-торговий і розважальний комплекс за рахунок території Національного ботанічного саду ім. Н.Гришка, а також вулиць і доріг.Відповідне рішення було прийняте на пленарному засіданні 26 лютого, повідомляє "Інтерфакс-Україна".
Категория: Україна01.03.2010| | Комментарии (0)

Перша красуня за версією Олександри Ніколаєнко, Аня Пославська пітніє у спортзалі. Мета міски - набрати вагу для конкурсу краси "Міс Всесвіт 2010"."Аня - дівчинка модельної зовнішності. Але оскільки "Міс Всесвіт" - конкурс жіночності і звабливих форм, то фігура нашої дівчинки має потребу у невеликому корегуванні. Саме цим ми зараз і займаємося", - розповідає директорка конкурсу "Міс Україна-Всесвіт" Ганна Філімонова.
Категория: персона01.03.2010| | Комментарии (0)

Екс-бютівця Віктора Лозинського затримано у Києві працівниками СБУ та Генпрокуратури.Про це "Українській правді" повідомила прес-секретар СБУ Марина Остапенко."Об 11 ранку у Києві було затримано розшукуваного з липня минулого року Віктора Лозинського", - розповіла Остапенко."Затримання стало результатом вжитих спільно з Генпрокуратурою, скоординованих заходів СБУ", - додала вона.За словами Остапенко, зараз Лозинський перебуває у слідчого прокуратури, де дає свідчення.Разом з тим, за інформацією джерел "Української правди", Лозинського до прокуратури "майже за руку привів співробітник СБУ".
Категория: кримінал01.03.2010| | Комментарии (0)

У вівторок у Верховній Раді України не може бути розглянуте питання про недовіру уряду. Про це заявив голова Верховної Ради України Володимир ЛИТВИН сьогодні на Погоджувальній раді керівників фракцій парламенту.Як передає кореспондент УНІАН, В.ЛИТВИН зазначив, що, відповідно до Регламенту ВРУ, відводиться 10 днів на процедуру щодо висловлення недовіри уряду України.За його словами, у вівторок буде тільки 7-ий день (реєстрації у ВР фракцією Партії регіонів проекту постанови щодо висловлення недовіри уряду – УНІАН).
Категория: політика01.03.2010| | Комментарии (1)

Фракція Партії регіонів наполягатиме на розгляді Верховною Радою у середу питання про недовіру уряду.Як передає кореспондент УНІАН, про це сказав в інтерв’ю журналістам перший заступник лідера фракції Олександр ЄФРЕМОВ.Він зазначив, що попередньо це питання «стоїть у порядку денному на середу».На запитання журналістів, чи є необхідні голоси депутатів для відставки уряду, О.ЄФРЕМОВ відповів: «Голоси є тоді, коли депутати в сесійній залі натиснуть відповідні кнопки»."Ми сподіваємося, що здоровий глузд переможе і більшість народних депутатів розуміють ситуацію, яка складається у країні, бо ми вже другий рік без бюджету, коли економіка перебуває у тяжкому стані, то нам необхідно якнайскоріше впорядкувати органи влади, а для цього необхідно нині діючий уряд відправити у відставку”, - сказав він.
Категория: політика01.03.2010| | Комментарии (0)

У Ванкувері завершилася XXI зимова Олімпіада. Українська Олімпійська збірна повернеться з Канади без жодної медалі. Невдачу у змаганнях тренери пояснюють браком часу для якісної підготовки спортсменів, повідомляє "Німецька хвиля”.За інформацією тренерів, перед цьогорічними змаганнями у Ванкувері Міжнародний олімпійський комітет поставив спортсменів у дуже жорсткі умови: аби потрапити у список учасників зимової Олімпіади, тобто отримати необхідну кількість ліцензій, спортсмени мали лише три місяці.
Категория: спорт01.03.2010| | Комментарии (0)

Прем`єр-міністр України Юлія ТИМОШЕНКО має намір сьогодні звернутися до Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА з проханням в першочерговому порядку розглянути на засіданні новоствореного Національного антикорупційного комітету питання про передачу в користування Чорноморського шельфу, про роботу на українському ринку компанії «РосУкрЕнерго» і передачу чинному Президенту резиденції «Межигір’я».

Категория: політика01.03.2010| | Комментарии (0)