Главная » 2010 » Март » 11
Напередодні "Українського Тижня Моди" дизайнер Андре Тан провів закритий препоказ частини своєї нової колекції у стилі Smart Couture ("інтелектуальної моди").Публіка могла побачити нові моделі Андре Тана під час Supermodel Part, яку влаштували у барі B-Hash готелю Intercontinental.

Як розповів сам Андре, звичні функціональні рамки одягу для нього вже занадто вузькі. Щоб їх розширити, кутюр‘є зробив органічною частиною своєї колекції жіночі мобільні телефони Lа'Flеur від Samsung з весняної колекції.

Категория: світське життя11.03.2010| | Комментарии (0)

Голосування за зміни до Регламенту Верховної Ради стало тестом на готовність депутатів увійти в нову більшість.Про це в інтерв’ю газеті «Дело» заявив лідер партії "Єдиний Центр” Віктор БАЛОГА.За його словами, ця ініціатива виходила від Партії регіонів та була частиною їхнього політичного проекту – створення нової парламентської більшості, а не коаліції, яка за Конституцією формується депутатськими фракціями. «По суті, «регіонали» вирішили провести конституційний експеримент. Для чистоти цього досліду ми вважали потрібним дати можливість Партії регіонів самостійно спродюсувати необхідну підтримку серед депутатського корпусу. До того ж, закон не є кришталево чистим», – сказав лідер «Єдиного Центру».

Категория: політика11.03.2010| | Комментарии (0)

Лідер БЮТ, екс-прем’єр-міністр України Юлія ТИМОШЕНКО обіцяє жорсткий спротив у разі відновлення тіньової приватизації стратегічних енергетичних об’єктів України.Як передає кореспондент УНІАН, про це Ю.ТИМОШЕНКО заявила сьогодні на прес-конференції в Києві.«Я хочу попередити Віктора ЯНУКОВИЧА про три важливі речі. Я не дозволю йому створити газотранспортний консорціум. Газотранспортна система залишатиметься у державній власності і буде робити сильною Україну на світовій арені», - сказала Ю.ТИМОШЕНКО.
Категория: політика11.03.2010| | Комментарии (0)

Кабінет міністрів на чолі з Миколою АЗАРОВИМ провів своє перше засідання, що носило дорадчий характер

Як передає кореспондент УНІАН, про це журналістам повідомив віце-прем`єр-міністр з гуманітарних питань Віталій СЕМИНОЖЕНКО.Він зазначив, що на нараді обговорювалося питання про початок роботи нового уряду.

«Насамперед необхідно в кожному міністерстві провести зустрічі – треба в деталях розібратися в ситуації, яка на сьогодні існує, і визначити, які необхідно прийняти першочергові рішення», - сказав В.СЕМИНОЖЕНКО.Він назвав позитивом те, що склад нового уряду - це «загальнонаціональна команда». «Це вже той перший плюс і перший крок при формуванні нового уряду», - сказав В.СЕМИНОЖЕНКО, підкресливши, що це буде «команда консолідації».

Категория: політика11.03.2010| | Комментарии (0)

Верховна Рада призначила Миколу АЗАРОВА на посаду прем’єр-міністра України.Як передає кореспондент УНІАН, за дане рішення проголосували 242 із 343 народних депутатів, зареєстрованих у сесійній залі.Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ привітав М.АЗАРОВА і подарував йому букет квітів.

Категория: Україна11.03.2010| | Комментарии (0)

Виктор Ющенко выбрал достойный повод для появления на людях из своей «отключки» – празднование 196-летия Тараса Шевченко. В то время как новый Президент выбрал для воздания почестей великому поэту и художнику Канев и даже ничего не перепутал, Юлия Тимошенко возлагала цветы к памятнику Кобзарю в Киеве и снова призывала национал-демократов объединиться вокруг нее, Виктор Андреевич в сопровождении своей свиты поехал на малую родину Шевченко – село Моринцы.
Категория: політика11.03.2010| | Комментарии (0)

Сегодня на заседании фракции Партии Регионов были названы имена людей, которые войдут в новый Кабинет министров.
Как уже известно, премьер-министром станет Николай Азаров. Первым вице-премьером назначат Андрея Клюева. Вице-премьерами будут: Борис Колесников, Виктор Слаута, Виктор Тихонов. Вице-премьером по гуманитарным вопросам станет Владимир Семиноженко, вице-премьером по экономике – Сергей Тигипко.
Категория: Україна11.03.2010| | Комментарии (0)

Андрій ІванчукГолова політичної партії «Фронт змін» Андрій Іванчук заявляє, що лідером парламентської опозиції може бути тільки народний депутат.
«Я абсолютно згоден із заступником Голови Верховної Ради Миколою Томенком в тому, що за законом в парламенті має бути одна опозиція. Але водночас нагадую, що її лідером може бути тільки член парламенту. Юлія Тимошенко на сьогодні не є народним депутатом, отже, вона не може бути лідером парламентської опозиції», - зазначив Андрій Іванчук.
Категория: політика11.03.2010| | Комментарии (0)

Члены уходящего Кабмина оставят игрушки и карту Украины, а портреты Юли и Ющенко заберут
В ближайшие несколько дней министрам Юлии Тимошенко придется освободить кабинеты для нового правительства. Однако вещи они еще не собирают и продолжают ходить на работу.
Категория: політика11.03.2010| | Комментарии (0)

Об этом говорится в ежегодном рейтинге миллиардеров журнала Forbes, обнародованном в среду вечером, 10 марта.Мексиканец Карлос Слим по итогам 2009 года стал богатейшим человеком в мире, оттеснив на вторую позицию Билла Гейтса.
Категория: світ11.03.2010| | Комментарии (0)

Во вторник 9 марта из Симферополя в Киев не смог улететь самолет авиакомпании "Донбассаэро". По предварительным данным, это произошло из-за того, что некоторые члены экипажа находились в нетрезвом состоянии. Возможно, об этом инциденте никто и не узнал бы, если бы среди 86 пассажиров не было народных депутатов - Леонида Грача (Компартия) и Бориса Дейча (Партия регионов), а также заместителя генерального прокурора Украины Татьяны Корняковой. Они-то и забили тревогу.
Категория: Україна11.03.2010| | Комментарии (0)

Европарламент открыл новые возможности для гостей из стран - не членов ЕС. Теперь владельцы шенгенской визы (студенты, преподаватели, научные работники и т. п.) будут иметь право на свободное передвижение в другие страны, входящие в шенгенскую зону. Максимальный срок действия долгосрочной визы евродепутаты установили в один год. При необходимости более длительного пребывания гостю страны-члена ЕС выдают вид на жительство.
Категория: Україна11.03.2010| | Комментарии (0)

Любовь к чужой валюте и недоверие к своей, кажется, у нас в крови. Доллары и евро всерьез и надолго оккупировали наши кубышки, копилки и кошельки. Но в последние несколько месяцев "зеленый" и евровалюта нас только расстраивали. Для сравнения: полгода назад, в августе-сентябре мы покупали доллар по 8,5-8,8 грн., а евро - по 12,3-12,8 грн., а теперь, если есть нужда, приходится сдавать по 7,97 грн./$ и 10,8 грн./евро. Выходит, что на каждой тысяче баксов за полгода каждый потерял 530-830 грн., а на евротысяче и того больше - 1500-2000 грн.!
Категория: економіка11.03.2010| | Комментарии (0)

Казино "Прем'єр палац", розташоване в центрі Києва, відновило свою роботу. Діяльність грального закладу здійснюється відкрито всупереч забороні на азартний бізнес, що діє в нашій країні з червня минулого року, пише "Дело".Гральний заклад зумів через суд довести, що його діяльність є законною - крім легального клубного покеру, клієнтам пропонують й інші заборонені азартні ігри: рулетку, блек-джек  і так називаний "оазис покер".
Категория: різне11.03.2010| | Комментарии (0)

В Партии регионов планируют объявить о создании коалиции и поставить на голосование вопрос об избрании Азарова премьер-министром.
Процесс объединения депутатских фракций (и отдельных депутатов, что стало возможно благодаря недавним изменениям законодательства) в Партии регионов решили завершить в течение недели. Несмотря даже на сомнения относительно легитимности, то есть законности будущей коалиции и, соответственно, правительства. Ведь Конституция по-прежнему трактует понятие «коалиция» как общность депутатских фракций.
Категория: політика11.03.2010| | Комментарии (0)