Главная » 2010 » Март » 1 » Промерська більшість віддала під забудову частину національного ботсаду
12:14
Промерська більшість віддала під забудову частину національного ботсаду
У Києві на Печерську побудують офісно-торговий і розважальний комплекс за рахунок території Національного ботанічного саду ім. Н.Гришка, а також вулиць і доріг.Відповідне рішення було прийняте на пленарному засіданні 26 лютого, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Згідно з документом, ТОВ "Янтра" виділена земельна ділянка загальною площею 0,87 га, у тому числі в межах червоних ліній (території вулиць і доріг) - 0,54 га на вул. Мічуріна, 56 у Печерськом районі для будівництва офісно-торгово-розважального комплексу з підземним паркингом, а також благоустроєм території з наземним паркингом.

Ділянка виділена під забудову в зв'язку з переходом права власності на майно відповідно до договору купівлі-продажу від 21 лютого 1995 року.

До проекту рішення були додані зауваження управління правової експертизи проектів рішень і розпоряджень Київради, які містяться рекомендації направити цей проект на доопрацювання, оскільки 0,13 га, які відводиться ТОВ "Янтра", знаходиться в користуванні Національного ботанічного саду ім. Н.Гришка і відноситься до об'єктів природно-заповідного фонду.

Згоди ботсаду на вилучення з його користування цієї ділянки немає, однак, за ухвалення даного рішення проголосували 72 депутати Київради, що входять у промерську більшість.

Фракції Блоку Кличка і БЮТ на засіданні Київрада 26 лютого до прийняття всіх земельних рішень залишили сесійну залу.

Категория: Україна | Просмотров: 527 | Добавил: foto-uzh | Теги: Україна, більшість, забудова, Парк, Київ | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]