Главная » 2010 » Март » 1 » Окунська відмовилася від своїх пластичних операцій
12:52
Окунська відмовилася від своїх пластичних операцій

Відома колишня дружина БЮТ-адвоката Сергія Власенка Наталя Окунська зізналася, що обожнює жінок, яким за 30. Гламурна матуся чотирьох дітей дала поради для схуднення, а також відцуралася від своїх пластичних операцій.Як розповіла Наташа в інтерв'ю інтернет-глянцю "E-motion", худнути треба, закриваючи рота. А набрати навіть півкіло для 38-річної Окунської - вже проблема.

"Якоїсь миті я навчилася в - для того, щоб не повертатися у форму, просто не потрібно її втрачати. Тому для мене плюс-мінус півкіло - це дуже відчутно", - зізналася білявка.

"Знаєте, як найчастіше буває? Багато людей спершу розжиріють до якогось непристойного стану, а потім починають худнути. Я вважаю, що це неправильно: якщо ти відчуваєш, що ґудзик на джинсах застібається з натяжкою, треба закрити рот, припинити їсти і почати стежити за собою", - сказала як відрізала Окунська.

 Порада від Окунської: щоб не гладшати, потрібно вчасно закривати рота

"У мене, на жаль, бракує часу на постійні фізичні навантаження, але я цілком здатна не поїсти один день для того, щоб джинси застебнулися нормально", - запевнила вона.

Наразі постійна вага Наталі - 45-46 кілограмів при зрості 168 сантиметрів.

"Це оптимальна вага, у мінусі і плюсі я почуваюся вкрай некомфортно", - наголосила жінка.

З висоти своїх "за 30" Окунська також дала кілька порад з догляду за фігурою жінкам:

"...Коли ви поправляєтеся, у жодному разі не купуйте одяг більшого розміру, тоді пропадає стимул схуднути. Цей принцип працює завжди й абсолютно для всіх. Друга порада - ніколи не доїдайте з тарілки. Можна їсти все, що завгодно, але завжди на тарілці повинна залишатися половина їжі".

 Наташа каже, що у ній всього 45-46 кілограмів на 168 сантиметрів

Також білявка впевнена, що коли кажуть, що продовжити красу можна лише природним шляхом - це маячня.

"Я не бачу нічого поганого у пластичній хірургії, особисто я до неї не вдавалася, точно так само, як і до уколів ботокса", - заявила Окунська.

Цікаво, що 9 років тому, в інтерв‘ю відомому чоловічому журналу "FНМ" Наташа сама зізнавалася, що зверталася до "пластиків":

"Груди мають бути невеликими, красивими і гармонійними. Якщо після годування вони втратили лиск, або вони від народження маленькі, то жінка спокійно може їх збільшити, звернувшись до пластичного хірурга. Що я і зробила".

Фото "FНМ

Та й в інтерв‘ю "E-motion" Окунська обмовилася:

"Мені здається, що після 35-ти жінка повинна почати щось із собою робити. Я можу помилятися, тому що багато чого залежить від генетики, але впевнена: креми у такому віці вже мало працюють. Більше того, косметологи самі наполягають на штучній підтримці обличчя, однак не потрібно фанатично до цього ставитися".

"Є диспорти, ботокси, гіалуронова кислота - це все діє при правильному застосуванні. Головне - знайти гарного косметолога, який вам ніколи в житті не порадить те, що вам не можна робити", - зауважила Наташа.

Щоб завжди бути привабливою, за словами екс-дружини Власенка, їй багато не треба:

"Я скажу, скільки треба вкласти в себе: перед виходом близько години, а оскільки у світ я виходжу вкрай рідко, мені страшне приємно прихорошуватися. Я ніколи особливо не задумувалася, у чому я ходжу, найчастіше я не користуюся косметикою. Мені здається, у мене набагато більше достоїнств, ніж макіяж..."

 

Та й, як запевнила Окунська, вона нічого не має проти зморшок.

"Нехай краще будуть зморщечки на природному обличчі, ніж це обличчя буде схоже на натягнуту маску. Я не боюся віку, зморщечки - це наша історія. Ви навіть не уявляєте, як я люблю свій вік, просто обожнюю!" - заявила вона.

"Коли мені зараз хтось розповідає про життєві перипетії у 20-25 років, страждання, я дивлюся і кажу: "Ви навіть не уявляєте, яка я щаслива, що навчилася не реагувати на такі речі". Дійсно, на сьогоднішній день я - маленька, тендітна блондинка, мати чотирьох дітей, не боюся нічого", - попередила Окунська.

А ще, як зізналася білявка, їй подобається бальзаківський вік: "Так. Я дуже люблю жінок після 30-ти, мені здається, у них вже сформувалася психіка, погляд на життя. В очах є мудрість, досвід, з ними цікаво, хоча є і 20-ти, 25-річні подруги".

 

Та попри те, що Окунській подобаються і власні зморшки, і власний вік, вона себе однаково не любить.

"Це жахливо! Я себе не люблю, і від цього всі проблеми. Мені 38 років, у цьому віці я нарешті зрозуміла, що настав час почати себе любити... Мені потрібно навчитися себе любити, тоді мене будуть менше кривдити", - сказала Окунська, певно, із тонким натяком на одного зі своїх колишніх чоловіків.

Текст і фото за матеріалами "E-motion"

Категория: персона | Просмотров: 711 | Добавил: foto-uzh | Теги: Україна, пластична хірургія, Окунська | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]