Главная » 2010 » Март » 09
Якщо лідери «третіх сил» Арсеній ЯЦЕНЮК і Сергій ТІГІПКО почнуть співпрацювати з коаліцією й адміністрацією Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА, це може істотним чином переформатувати суспільний запит на нові обличчя в політиці.З одного боку, суспільну й навіть електоральну підтримку одержать нові проекти, а з іншого – посилиться загальна політична апатія, вважає директор Центру досліджень проблем громадянського суспільства Віталій КУЛИК, коментуючи можливість співпраці з новою владою А.ЯЦЕНЮКА або С.ТІГІПКА.
Категория: політика09.03.2010| | Комментарии (0)

Нардеп назвав склад парламентської більшості.Сьогодні у Верховній Раді не буде створена нова коаліція.

Про це кореспонденту Gazeta.ua заявив один з лідерів Партії регіонів Анатолій Толстоухов."Швидше за все, вона буде завтра, максимум післязавтра. Сьогодні може бути хіба що проголосований закон про внесення змін до регламенту”, - зазначив він.Нардеп повідомив, що у нову коаліцію увійдуть "регіонали”, "литвинівці”, комуністи та частина від НУ-НС.

Категория: політика09.03.2010| | Комментарии (0)

Глава государства планирует исправить недостатки в законодательстве.
Президент Виктор Янукович считает, что действующая Конституция Украины должна быть изменена с целью усовершенствования системы функционирования власти, пишет liga.net  ."Мы все видели последние пять лет, как страна вся ходит вокруг той Конституции, которая была принята в конце 2004 года в спешке", - отметил Янукович."Я считаю, что будущее наше зависит от того, как мы найдем возможность, опять таки, политическую волю, изменить эту Конституцию, которая привела страну к тому, что мы получили столько негатива", - подчеркнул он.
Категория: політика09.03.2010| | Комментарии (0)

У ніч на 8 березня у Штатах роздали найбажаніші статуетки. Безумовно, сенсацією цьогорічної церемонії вручення кінопремії стала перемога Кетрін Бігелоу. Колишня дружина легендарного Джеймса Камерона обставила свого екса.Бігелоу стала першою жінкою, яка отримала "Оскар" у номінації "Кращий режисер" - за стрічку "Повелитель бурі" (The Hurt Locker). Водночас "Аватар" Кемерона взяв лише три другорядні номінації.
Категория: світське життя09.03.2010| | Комментарии (0)

Лідер фракції Комуністичної партії України Петро СИМОНЕНКО пропонує народним депутатам обговорити питання вступу України до Митного союзу Росії, Білорусі та Казахстану та Єдиного економічного простору.Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив сьогодні під час Погоджувальної ради.П.СИМОНЕНКО вважає за необхідне провести у ВР парламентські слухання щодо входження України до Митного союзу.На його думку, «у Європу нас не впускають і не пустять найближчим часом», а цей напрямок економічної співпраці може бути втрачений.Крім того, наголосив П.СИМОНЕНКО, необхідно розглянути питання щодо можливості початку переговорного процесу про входження України до Єдиного економічного простору.
Категория: політика09.03.2010| | Комментарии (0)

Більша частина фракції "Наша Україна – Народна самооборона” готова вести переговори про створення коаліції.Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив на засіданні Погоджувальної ради лідерів фракцій і голів комітетів парламенту лідер фракції НУ-НС Микола МАРТИНЕНКО.Він зазначив, що сьогодні в парламенті немає більшості.За словами М.МАРТИНЕНКА, «доречно буде сказати, що більшості не було і в попередні роки, це був факт, і це було так».Він зазначив, що фракція НУ-НС розуміє «мотивацію дій як найбільшої фракції в парламенті, так і Президента України, щоб якнайскоріше відновити дієздатну роботу трикутника влади: Президент – парламент – уряд». «Абсолютно зрозумілі кроки», - наголосив М.МАРТИНЕНКО.
Категория: політика09.03.2010| | Комментарии (0)