Главная » 2009 » Сентябрь » 21 » З реєстром виборців кояться чудеса: кількість виборців на південному сході зменшується, а на заході зростає
17:38
З реєстром виборців кояться чудеса: кількість виборців на південному сході зменшується, а на заході зростає
Партія регіонів стурбована неточностями у державному реєстрі виборців. Про це на погоджувальній раді лідерів фракцій заявив перший заступник голови фракції ПР Олександр Єфремов. За його словами, дуже велика кількість людей звертається до органів з ведення держреєстру з приводу помилок у прізвищах. Депутат висловив стурбованість тим, що якщо так відбуватиметься й надалі, то до кінця грудня реєстр виборців не буде повністю складений, повідомляє proUa.

При цьому Єфремов також наглосив, що, за розрахунками ПР, у держреєстрі виборців скорочується кількість виборців, що проживають на південному сході країни, а в західних регіонах воно незначно збільшується. За його словами, «ці цифри потребують перевірки і уточнення». 

Крім того, він висловив думку про необхідність обговорити в Раді і прийняти рішення щодо Указу Президента Віктора Ющенка, в якому дано доручення обласним і районним державним адміністраціям забезпечити всенародне обговорення президентського проекту Конституції. 

«Ющенко своїм указом зобов’язав обласні державні адміністрації обслуговувати його варіант Конституції. З нашої точки зору це неправильний підхід «, – сказав Єфремов. 

При цьому він нагадав, що у Партії регіонів є кілька своїх варіантів Конституції, поданих в Раду і, на його думку, їх необхідно обговорити. 

«У нас є кілька варіантів поданих офіційно проектів Конституції, і логічно було б Верховній Раді обговорити всі ці варіанти і висловити свою думку, і, можливо, якийсь варіант, якщо знайдеться узгоджене голосування, відправити до Конституційного Суду», – зазначив він.

ЗІК

Категория: вибори 2010 | Просмотров: 507 | Добавил: onok | Теги: реєстр виборців, Олександр Єфремов, неточності, Партія регіонів | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]