Главная » 2010 » Июнь » 02

Ужгород-Фронт ЗмінТрадиційна акція, присвячена міжнародному Дню захисту дітей, проводилася вже в тринадцяте. Ініціаторами своєрідного флеш-мобу, що завжди проходить під гаслом "Ми такі, як всі”, виступив медико-соціальний реабілітаційний центр "Дорога життя” та інші міські організації, що опікуються дітьми з фізичними й розумовими недугами.  Цього року їх підтримав і Ужгородський міський осередок політичної партії "Фронт змін”. Активісти організації забезпечили учасникам акції безпечну ходу, запросили для музичного супроводу оркестр й дарували всім дітям навколо незалежно від стану їх здоров’я повітряні кульки.

Категория: Ужгород02.06.2010| | Комментарии (0)

Чоп-Фронт ЗмінСмачну акцію до Дня захисту дітей організували активісти Чопського міського осередку політичної партії "Фронт змін”. Усі учасники міжшкільної спортивної естафети та їх уболівальники в якості призів отримали морозиво. Завдяки цьому, не зважаючи на сумну дощову погоду впродовж усього дня, настрій малечі було врятовано, а веселі дитячі усмішки виявилися теплішими за найяскравіше червневе сонечко.
Категория: Закарпаття02.06.2010| | Комментарии (0)

Валерій ЛунченкоІІ етап Чемпіонату України та Закарпатської області з мотокросу відбувся минулої неділі в м.Хуст. Вдруге підтримку цим видовищним змаганням надали районна та міська організації політичної партії "Фронт змін”. Захід пройшов на високому організаційному рівні, зібравши до сотні учасників з усіх регіонів країни. У числі переможців виявився і голова Хустського міського партійного осередку "Фронт змін”, кандидат у майстри спорту з мотокросу Валерій Лунченко. Він посів перше місце на обласному чемпіонаті у класі 150 куб .см (рідке охолодження).

Категория: Закарпаття02.06.2010| | Комментарии (0)

Хуст Фронт Змін30 травня у м. Хуст Закарпатської області відбулося відкрите засідання районної експертної ради Уряду Змін за напрямком "Молоді українці”. Темою обговорення стало зародження традицій проведення змагань як інструменту заохочення молоді до занять спортом.
Категория: Закарпаття02.06.2010| | Комментарии (0)