Главная » 2010 » Июнь » 07

Програма з повернення російській мові статусу офіційної має бути вироблена Україною, оскільки в країні історично склалася двомовна культура, заявив спеціальний представник Президента Росії з міжнародної культурної співпраці Михайло ШВИДКОЙ.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав в Ялті на засіданні міжнародного круглого столу «Україна і Росія: нова взаємодія», що проходить у рамках фестивалю «Велике російське слово».

Категория: Україна07.06.2010| | Комментарии (0)

В принципі, розкутість дівчат продюсера Юрія Нікітіна - далеко не секрет. Однак цього разу панянки з дуетів "NікіtА" та "НеАнгели" дійшли аж до сексу у публічних місцях. Співачки розповіли про особистий досвід, а також поро змірковували про найцікавіші місця для цього заняття.
Категория: світське життя07.06.2010| | Комментарии (0)

Сергій Соболєв під час засідання опозиційного
уряду в Києві. 8 квітня
В опозиції позитивно оцінюють президентську Програму економічних реформ на 2010–2014 роки, проте вважають, що виконати її буде нереальне.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на прес-конференції в Києві заявили член Бюджетного комітету Верховної Ради Павло ЖЕБРІВСЬКИЙ (НУ-НС) і глава опозиційного уряду Сергій СОБОЛЄВ (БЮТ).

Зокрема, П.ЖЕБРІВСЬКИЙ зазначив, що кроки, передбачені програмою, не зможуть знайти підтримки всіх парламентських фракцій, що входять в коаліцію.


Категория: Україна07.06.2010| | Комментарии (0)

У Партії регіонів говорять про зміну Конституції України на користь Президента.Ухвалення Верховною Радою в першому читанні судової реформи породило слух про те, що вона буде продовжена і шляхом змін до Конституції.

Перший заступник голови фракції ПР, радник Президента Михайло ЧЕЧЕТОВ, вважає, що назріло питання глобальної зміни Конституції: «Конституційна реформа 2004 року заклала суперечності між гілками влади.

Категория: Україна07.06.2010| | Комментарии (0)

Марина СТАВНІЙЧУК
Венеціанська комісія на своєму засіданні 4 червня не давала висновку щодо законопроекту, запропонованого Президентом України Віктором ЯНУКОВИЧЕМ, про судовий устрій і статус суддів.

Як передає кореспондент УНІАН, про це на прес-конференції у Києві заявила член Венеціанської комісії (Європейської комісії за демократію через право) Марина СТАВНІЙЧУК.

Вона зауважила, що комісія лише заслухала інформацію про хід судової реформи в Україні, у тому числі інформацію щодо законопроекту Президента, яка надав голова Комітету Верховної Ради з питань правосуддя, народний депутат від Партії регіонів Сергій КІВАЛОВ

Категория: Україна07.06.2010| | Комментарии (0)

Іршава Фронт Змін

У Закарпатській області триває реалізація внутріпартійного проекту УРЯД ЗМІН. Міські та районні організації ведуть постійний діалог з експертами та громадськістю, наповнюючи проект змістовними пропозиціями і конкретними діями. Так, Іршавська районна експертна рада УЯДУ ЗМІН за напрямком «Молоді українці» визначилася з шефською допомогою дитячим садкам.

Категория: Закарпаття07.06.2010| | Комментарии (0)