Главная » 2010 » Июнь » 10
Сьогодні, 10 червня, в Києві в рамках проекту УРЯД ЗМІН відбулося обговорення ситуації зі свободою слова в Україні. На засіданні відзначалося, що головними цілями УРЯДУ ЗМІН є досягнення недоторканності «четвертої влади». ЗМІ мають працювати на інтереси країни і суспільства, а не окремих осіб, а влада – бути відкритою до суспільства.
Категория: Україна10.06.2010| | Комментарии (0)

Берегівський Фронт ЗмінБерегівська міська організація політичної партії "Фронт змін” повідомила про рішення щодо підтримки обласного притулку для дітей у селищі Батєво. Установа у достатній мірі фінансується державою та спонсорами, а от ідею з організацією різноманітних культурно-пізнавальних заходів керівництво дитбудинку залюбки підтримало. Першу зустріч з маленькими мешканцями притулку активісти "Фронту змін” провели спільно з працівниками Берегівського районного Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. 
Категория: Закарпаття10.06.2010| | Комментарии (0)

Хустський Фронт ЗмінАктивісти Хустського районного та міського осередків "Фронту змін” спільно з розробниками проектів ШКОЛИ ВЛАДИ провели робочу поїздку місцями найбільших екологічних забруднень міста. Враження від побаченого обговорили за круглим столом, на який запросили представників СЕС, депутатів місцевої ради, політиків, керівників ініціативних груп навколишніх сіл. Учасники зустрічі обурені бездіяльністю міської влади Хуста та мають намір примусити мера відреагувати на ситуацію.
Категория: Закарпаття10.06.2010| | Комментарии (0)