Главная » 2010 » Июнь » 21

Народний депутат від НУ-НС, міністр внутрішніх справ опозиційного уряду Геннадій МОСКАЛЬ прогнозує, що ще кілька депутатів від «Народної самооборони» увійдуть до складу парламентської коаліції.

Про це він заявив в інтерв`ю газеті «Дело» (№ 101 від 21 червня).

«Я знаю, що кандидати піти є. Не підуть лише Тарас СТЕЦЬКІВ, Юрій СТЕЦЬ, Юрій ГРИМЧАК», - сказав він.

Г.МОСКАЛЬ також додав, що і він не має наміру поповнювати ряди коаліції. Він відзначив, що з даного питання всі знають його позицію і тому навіть не ведуть переговори. «Говорять з тими, у кого долоні пітні. Якщо я відчую, що політичний проект «Україна» закінчився, емігрую з України. А в коаліцію я не піду ніколи», - сказав Г.МОСКАЛЬ.

Категория: Україна21.06.2010| | Комментарии (0)

Ігор ЗВАРИЧ
Кримінальну справу за обвинуваченням колишнього голови Львівського апеляційного адміністративного суду Ігоря ЗВАРИЧА направлено до Верховного Суду України для визначення підсудності.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Генеральної прокуратури України.

Перший заступник генерального прокурора Віктор ПШОНКА затвердив обвинувальний висновок у кримінальній справі І.ЗВАРИЧА в отриманні хабарів в особливо великих розмірах та одного із суддів цього ж суду - у пособництві в отриманні хабарів.

Категория: кримінал21.06.2010| | Комментарии (0)

Хуан Мануэль САНТОС
На президентських виборах у Колумбії (другий тур) упевнену перемогу здобув кандидат від правлячої Соціальної партії національної єдності, відомішої як партія "U", колишній міністр оборони Хуан Мануель САНТОС.

Як повідомляє NEWSru, згідно з даними Національного регістра цивільного стану, після підрахунку 99,86% голосів він одержав підтримку 69,06% колумбійців, які взяли участь у виборах.

Категория: Україна21.06.2010| | Комментарии (0)

Уряд ЗмінЗ такою пропозицією до керівництва Закарпатського територіального відділення "Школи влади” звернулися активісти міських та районних осередків "Фронту Змін” на відкритому засіданні обласної експертної ради УРЯДУ ЗМІН на тему "Бюджет зростання”. 
Категория: Закарпаття21.06.2010| | Комментарии (0)